FOTO! Machiaj in culori intense si coafuri usor de realizat de Sarbatori

Publicat pe 24.12.2012 la 12:09 Actualizat pe 24.12.2012 la 12:37

Tip de coafura potrivita unui accesoriu bentita

Dupa ce ai ales outfitul perfect pentru seara de Craciun, trebuie sa iei la cercetat tendintele in machiaj. Ghideaza-te dupa culorile care stii ca se potrivesc tenului si ochilor tai si care iti vor pune in valoare tinuta.

Cateva reguli de inceput:

  • O rochie clasica neagra va fi pusa in valoare de un machiaj minimal, retro, cu o singura pata de culoare in centrul fetei
  • Unui outfit rock, cu printuri sau compus din haine in nuante saturate (mov, bordo, verde padure) i se va potrivi fardul de pleoape cu sclipici si smokey eyes
  • o tinuta pretentioasa, in culori vii, incrustata cu pietre sau cu o croiala spectaculoasa (taieturi, asimetrii…) va merge perfect cu un machiaj nude

Ochi deschisi la culoare, buze pline – Smokey eyes, tus negru

Daca ai ochii deschisi la culoare (albastri sau verzi), scoate-i in evidenta cu un smokey eyes in nuante de argintiu si negru, accentuand mult linia genelor cu dermatograf negru.

Daca iti doresti un machiaj minimal, elegant, opteaza pentru ochi de pisica, realizati cu un tus negru lichid, ca in imagine. Finiseaza look-ul cu fond de ten, iluminator si, neaparat, pudra mata pentru un ten de portelan. In final, foloseste un ruj intr-o nuanta electrica de fuchsia sau rosu.

Ochi caprui sau negri, buze subtiri – Culori aprinse, sclipici si smokey eyes

Ochilor inchisi la culoare li se potrivesc nuantele calde. Profita ca este sezonul petrecerilor si foloseste din plin sclipiciul. Eu recomand un auriu intens sau bronz, pe toata pleoapa superioara. Daca realizezi ca ochii tai par mai mari, traseaza cu tus negru o linie in colturile externe ale ochilor.

Pentru un ten impecabil, foloseste crema intens hidratanta, concealer in zona de sub ochi si in locurile unde observi decolorari ale pielii sau roseata, fond de ten, si blush pe pometi, in linie ascendenta spre tample.

Daca stii ca si restul prietenelor tale vor apela la acest truc – sclipiciul – incearca, in schimb, un fard de pleoape colorat. Culorile momentului sunt rosu burgund, albastru regal si verde inchis. Nu ai chef sa experimentezi? Revino atunci la nuantele de mov si roz! Ai grija cum le imbini astfel incat sa iti iasa un ombre (degrade) superb, folosind nuantele mai inchise la exteriorul ochiului.

Tip: Incearca un look "wet", ca in imagine, picurand putina apa – un strop – in fardul de pleoape.

O varianta sigura pentru femeile cu ochi inchisi la culoare este, inca o data, smokey eyes, in nuante de brun. Buzele subtiri vor fi accentuate doar putin, cu un gloss bej sau roze.

Ochi caprui sau negri, buze pline – nude, ruj inchis la culoare

Brunetele inzestrate cu ochi caprui si buze pline au doua variante simple de machiaj.

Machiajul nude: Alege pentru ochi farduri de pleoape sidefate - caramel, cafeniu, caramiziu -, iar pentru buze, nuante de bej si unt. Finiseaza machiajul cu iluminator si pudra cu particule stralucitoare.

Poti, de asemenea, sa iti concentrezi toata atentia pe buze si sa mentii, in rest, un look natural. Un ruj ciocolatiu sau visina putreda iti va face buzele numai bune de muscat.

Te intrebi ce coafura sa alegi pentru noaptea de Craciun?

Daca petreci seara cu parintii lui, aranjeaza-ti parul intr-un coc discret si putin ravasit; daca mergi la ai tai, lasa-l sa curga in bucle pe umeri.

O coada impletita intr-o parte va fi accentul potrivit unui outfit lejer daca iei cina cu gasca, in timp ce o bentita cu pietre va fi accentul potrivit pentru o coafura simpla, cand mergi in vizita la prietenii lui.

În articolul

FOTO! Machiaj in culori intense si coafuri usor de realizat de Sarbatori

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x