HOROSCOP 17 octombrie - BERBEC: Ai mare grijă la bani și ferește-te de rudele stresante

Publicat pe 17.10.2016 la 07:39 Actualizat pe 17.10.2016 la 09:41

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru data de 17 octombrie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec

Tendinta accentuata de a cheltui. Bine ar fi sa iti faci doar cumparaturile necesare pentru ca altfel risti sa iti destabilizezi bugetul. Incearca sa gasesti un echilibru intre latura materiala si cea spirituala a vietii. Spre seara, plimba-te in aer liber sau relaxeaza-te cu o lectura deosebita. Atentie la rude si prieteni apropiati!

Taur

Te gandesti doar la ale tale si asta se va observa de catre cei din jur. La serviciu se pot ivi animozitati, recomandabil fiind sa iei aminte si sa incerci sa-ti imbunatatesti situatia prin atitudine sau explicatii pertinente. In a doua parte a zilei te vei simti excelent, dar atentie ca starile de spirit pot varia destul de mult.

Gemeni

Energia vitala va fluctua destul de mult astăzi, de aceea ocupă-te numai de treburi ușoare. Unii vor încerca să te provoace pe teme diverse, dar tu nu le răspunde și rămâi concentrat pe treburilet ale. De evitat consultațiile și analizele medicale, întrucât sunt posibile erori. Plimbă-te în aer liber și dormi suficient.

Rac

Poti primi sfaturi sau indemnuri bune din partea prietenilor sau a unui protector important. Chiar daca unele nu iti sunt pe plac, retine ideea si fii sincer cu tine insuti. Dupa-amiaza zilei este favorabila retragerii din cotidian si gandirii profunde la evenimentele si oamenii din viata ta. Ai curaj si traseaza-ti noi directii de viitor.

Leu

O zi favorabila lamuririi neintelegerilor cu sefii. Sunt momente pasagere si nu ai de ce sa te ingrijorezi. Vin evenimente importante legate de prieteni si protectori. Recomandabil este sa te gandesti pe indelete pe cine merita sa mai pastrezi alaturi de tine si sa iti orientezi atentia catre oameni noi. Spre seara, cei dragi vor avea nevoie de tine.

Fecioară

Se pare ca domeniul profesional este preocuparea ta de atazi, însă este vorba fie de o călătorie în străinătate, fie de o etapă de învățare. Relatiile cu sefii si autoritatile pot deveni neplacute. Dorinta de a-ti schimba statutul socio-profesional este destul de mare, insa nu este momentul potrivit luarii deciziilor majore. Starile tale de spirit fluctuează mult.

Previziunile pentru restul zodiilor le găsiți aici

În articolul

HOROSCOP 17 octombrie - BERBEC: Ai mare grijă la bani și ferește-te de rudele stresante

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 mai 2024. Gemenii au de dus o conversație importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Călin a plecat din România în 2000 la cules de căpşuni în Spania. Azi are 6 hectare de teren şi după o campanie reuşeşte să strângă chiar şi 40.000 de euro
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Ciuperci cu sos de smântână la tigaie. Rețeta pentru un prânz savuros
Catine
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
useit.ro
Cum poți restricționa pe cineva pe Facebook Messenger fără să își dea seama. E diferită față de funcția de blocare
as.ro
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: „Vorbeşte cu extratereştrii”
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea ochilor. Cum îți pot îmbunătăți vederea
Spynews
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
DeParinti
Clătite cu căpșuni. O rețetă îndrăgită de orice copil
MediCOOL
Alimentele care conțin cel mai mult plastic. Sarea și orezul se numără printre ele
HelloTaste
Blat umed de tort, cu ciocolată în compoziție
x