HOROSCOP 19-25 septembrie. PREVIZIUNI pentru fiecare zodie în parte

Publicat pe 19.09.2016 la 09:20 Actualizat pe 19.09.2016 la 16:40

Specialiștii în astrologie au realizat previziunile pentru perioada cuprinsă între 19 și 25 septembrie, scoțând în evidență principalele aspecte. Poți afla din materialul următor cum îți va merge în această săptămână!

Specialiștii în astrologie au realizat previziunile pentru perioada cuprinsă între 19 și 25 septembrie, scoțând în evidență principalele aspecte. Poți afla din materialul următor cum îți va merge în această săptămână și, de altfel, care sunt recomandările specialiștilor pentru aceste zile!

Berbec
E timpul să te “trezesti” și să-ți amintești care sunt pasiunile tale, ce îți place să faci, care sunt aspirațiile pe care le-ai lăsat în urmă. Visele tale sunt prețioase și ar trebui să te întorci la ele, nu le lași pradă uitării. De fiecare data există o cale de a te întoarce la ține, atât timp cât nu încerci să dictezi formă pe care dorințele tale ar trebui să o ia. Evită luptă și devin-o conștient de faptul că în ține se află toate resursele de care ai nevoie pentru a creă ce îți dorești și a avea o viață mai împlinită. Scopul tău este unic și special, nu renunță la el.

Taur
Multe dintre detaliile pe care le-ai neglijat în ultima vreme ți se relevă în aceste zile ajutându-te să vezi mult mai obiectiv situația și circumstanțele în care te regăsești. Ai răbdare să primești toate informațiile necesare și să dobândești mai multă claritate pentru a știi cum să procedezi cu subiectul care te preocupa. Acum este un moment important în care să te auto-educi puțin mai mult în legătură cu intențiile tale și apoi să pui această informație în slujbă ta. Ai curajul să ceri ajutorul unei persoane care este în temă, pentru a te lumina.

Gemeni
Auto-centrarea excesiva asupra propriei persoane nu este cea mai bună soluție la problemele tale, în acest moment, căci ego-ul ți-a întins o capcană subtilă. Ai uitat că a crea o înseamnă fii conștient de modul care alegerile tale influențează pe cei din jur? Poate că în ultima vreme ai ales mai degrabă să-i manipulezi pe ceilalți pentru a obține ce îți dorești, uitând să ții cont și de ei. Sau poate din dorința excesivă de a-i ajuta le-ai luat din putere, nelăsându-i să crească. Analizează-ți acțiunile și fă o schimbare în acest sens.

Rac
Pare că te afli la o răscruce de drum, iar această carte îți indică existența tensiunii din alternativele pe care le vezi. Dualitatea își face simțită prezența creându-ți o stare conflictuală în momentul actual. Deși poți alege o anumită cale, o altă te poate chemă pentru a schimbă direcția. De fapt, acum ești pus în situația de a alege dacă te lași condus de ego sau de suflet, iar această decizie va duce la rezolvarea conflictului interior. Pe care dintre cei doi dragoni alegi să-l hrănești? Pe cel care servește intențiilor tale sau pe celălalt?

Leu
Dacă simți că în aceste zile frica de “a nu avea” sau de “a gresi” îți dă iar târcoale, acesta poate fi un semn că ai stat prea mult într-un stadiu al dorințelor, iar năzuința și dorul au devenit o stare constanța a minții tale. Te evaluezi pe bază realizărilor materiale din ultima perioadă sau raportându-te la succesul celorlalți? Renunță la iluzia lipsei și acceptă lucrurile exact așa cum sunt: o expresie minunată, perfectă, plină de înțeles a Divinului. Nu este momentul să hrănești fantomele nesatule. Fii tu însuți și acestea își vor pierde puterea.

Fecioară
Cu toate că la prima vedere poate părea că acesta nu este răspunsul pe care îl cauți, acum nu este momentul oportun să continui, în același ritm, activitatea în care ești prins. Perioadă care urmează este mai potrivită să te ocupi de treburile mudane, de zi cu zi, și să le lași pe celelalte să stea la dospit. Ocupă-te mai mult de casă, de îngrijirea propriului corp și suflet, de gândurile pe care le ai. Relaxarea, meditația și plimbările în aer liber sunt instrumente minunate ce te ajută să îți crești nivelul energetic și să ai mai multă claritate în ce vrei să faci.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOP 19-25 septembrie. PREVIZIUNI pentru fiecare zodie în parte

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 11 mai 2024. Berbecii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ce facem cu mâncarea după sărbători? Soluția recomandată de specialiști pentru a evita risipa alimentară
a1.ro
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
HelloTaste.ro
Churros cu sos de ciocolată. Rețetă de gogoși spaniole
Catine
Cu ce zodie se potrivește Balanța cel mai bine în căsătorie. Nativii cu care au compatibilitate perfectă
useit.ro
Cel mai vândut telefon Android în prima parte a anului 2024. Ce model a dominat piața
as.ro
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
MediCOOL
Surse vegetale de calciu. Beneficiile pe care le pot aduce alimentației
Spynews
Părinții victimelor lui Vlad Pascu, revoltați după întrebările pe care le-au primit la proces din partea Ancuței Popoviciu. Ce s-a întâmplat în sala de judecată: ”Nu mai am cuvinte”
DeParinti
8 sfaturi care te ajută să rămâi mai repede gravidă
MediCOOL
Alimente pentru sănătatea colonului. Cum pot sprijini funcțiile sistemului digestiv
HelloTaste
Budincă cu șuncă și legume. Rețeta simplă și rapidă
x