HOROSCOP 22 octombrie - FECIOARĂ: Viața profesională ajunge la alt nivel

Publicat pe 22.10.2016 la 01:31 Actualizat pe 22.10.2016 la 01:37

Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru 22 octombrie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec

Finalul săptămânii este potrivit treburilor gospodaresti. Poti face usor curatenii generale, reparatii curente sau reamenajari interioare. Apar neintelegeri in relatiile cu membrii familei, dar cu prudenta si discernamant vei depăși totul cu bine. Nostalgia copilariei te va cuprinde pe neasteptate, oferindu-ți un farmec aparte. Distracții alături de cei dragi.

Taur

Prietenii apropiați sau rudele îți sunt alături la sfârșitul acestei săptămâni. Dialoguri, vizite, sfaturi, schimb de informații – o avalanșă de situații greu de urmărit sau înțeles. Pe de altă parte ar fi bine să-ți rezervi momente pentru studii, documentare sau pentru a lectura o carte dragă sufletului tău. Evită să vorbești mult despre tine și planurile tale!

Gemeni

Se întrezăresc preocupari financiare în acest weekend. Ori primesti cadouri sau recompense, ori afli vesti legate de salarizarea de la un loc de munca. Pe de alta parte, bine ar fi să-ți verifici situatia bugetului de venituri si cheltuieli si sa eviti speculatiile de orice fel. Energia vitala fluctueaza mult, asa incat ocupa-te doar de treburile de rutină.

Rac

Finalul acestei săptămâni îți aduce stări de spirit contradictorii, de aceea fii prudent și controlează-ți reacțiile față de ceilalți. Sunt momente bune de a te ocupa doar de tine si de treburile tale. Tratamentele cosmetice, inceperea unei diete de sezon, inscrierea la cursuri de dezvoltare personala sau schimbarea garderobei sunt activitati potrivite.

Leu

Ai nevoie de discretie, moderatie si introspecție la finalul acestei săptămâni. Ar fi binevenită o minivacanta, mai ales departe de forfota vietii cotidiene. Sunt momente bune pentru a privi atent si obiectiv tot ce se petrece in jurul tau. S-ar putea sa descoperi mici conflicte in relatiile cu cei apropiati. Evita provocarile si traseaza-ti noi planuri de viitor.

Fecioară

Finalul acestei săptămâni îți aduce în preajmă prietenii. Sunt momente bune de a lua legatura cu cei pe care nu i-ai vazut de mult. Dialogurile contradictorii vor fi frecvente. Fii prudent, evita provocarile si nu-ți divulga planurile de viitor. Cineva care te protejeaza iti poate oferi informatii pretioase legate de conflictele mocnite din sfera profesionala.

Citește continuarea previziunilor astrale aici!

În articolul

HOROSCOP 22 octombrie - FECIOARĂ: Viața profesională ajunge la alt nivel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 14 mai 2024. Peștii se simt iubiți și apreciați de cei din jurul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Supărat că Poliţia i-a găsit mai multe defecţiuni la maşină, un şofer din Neamţ şi-a distrus singur autovehiculul: "Dacă nu e bună, o fac eu să nu fie bună"
a1.ro
Rezultate Loto azi, 12 mai 2024. Numerele câștigătoare de duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
HelloTaste.ro
Prăjitură cu mousse de căpșuni și glazură de ciocolată
Catine
Ce este „decalajul de odihnă” și cum se manifestă în cazul femeilor. Care sunt sfaturile specialiștilor cu privire la acest concept
useit.ro
Pericolul care se ascunde în mașini, potrivit experților. 99% dintre vehicule sunt afectate
as.ro
Cristi Borcea, dezvăluiri fără precedent despre fiica secretă pe care o are dintr-o relaţie extraconjugală! Cu ce se ocupă tânăra
MediCOOL
Obiceiul pe care trebuie să-l eviți dacă ai prediabet. Metoda simplă prin care poți ține glicemia sub control
Spynews
Cu ce se ocupă Adina Miuleasa de la Mireasa, sezonul 6. Fosta concurentă este virală pe TikTok și a plecat într-o vacanță de vis / FOTO
DeParinti
Cele mai bune alimente pentru sarcină
MediCOOL
Alimente pentru sănătatea prostatei. Ce impact pot avea asupra organismului
HelloTaste
Dulceață de rubarbă. Rețetă simplă, fără arome adăugate
x