Horoscopul sănătății: Află la ce boală este predispusă zodia ta!

Publicat pe 02.05.2014 la 16:13 Actualizat pe 02.05.2014 la 16:17

Știai că astrele pot "dicta" dietele şi stilul de viaţă care ne ajută să fim sănătoși? Descoperă la ce boli ești predispus în funcție de zodia ta și care sunt tratamentele indicate!

Știai că astrele pot "dicta" dietele şi stilul de viaţă care ne ajută să fim sănătoși? Descoperă la ce boli ești predispus în funcție de zodia ta și care sunt tratamentele indicate!

BERBEC
Deoarece nativii acestei zodii utilizează foarte multă energie, ei se confruntă deseori cu carenţe de fosfat de potasiu. Dacă acest mineral nu este la un nivel suficient în organism, berbecii s-ar putea să sufere de depresii severe. Berbecii mai pot avea probleme cu digestia.În cazul lor, prea multă sare afectează oasele şi arterele, băuturile alcoolice irită rinichii. De asemenea, pentru a controla predispoziţia spre aciditate, corespunzător cu hiperactivitatea metabolică, nativii din Berbec trebuie să mănânce salate proaspete şi să bea sucuri, obţinute din amestec de germeni de grâu încolţit.

TAUR
Taurii sunt vulnerabili la răceli, traheite, dureri de gât, laringite, probleme cu amigdalele, umflarea tiroidei şi a paratiroidelor. Venus, guvernatoarea semnului, poate induce îmbolnăviri ale paratiroidelor, care controlează nivelul calciului din organism. Dereglarea echilibrului sulfatului de sodiu în organismul taurilor poate cauza retenţia de apă. Din această cauză ţesuturile se umflă, iar glanda tiroidă se măreşte.

GEMENI
Cafeaua şi alte stimulente pot crea probleme nervoase persoanelor născute în zodia gemenilor, de aceea ea trebuie evitată. Sarea lor celulară ajută la formarea fibrinei în sânge, organe şi ţesuturi. O carenţă de clorură de potasiu poate duce la formarea de cheaguri de sânge şi poate cauza tulburări ale circulaţiei sangvine. Gemenii, care au un nivel bun al sării lor celulare, sunt mai sănătoşi, deoarece clorura de potasiu degajează plămânii, bronhiile şi bronhiolele. Clorura de potasiu se obţine din sparaghel, fasole verde, tomate, ţeline, morcovi, spanac, portocale. Pentru a evita problemele cu dinţii şi oasele, gemenii trebuie să consume lactate.

Citește mai mult pe revistafelicia.ro!

În articolul

Horoscopul sănătății: Află la ce boală este predispusă zodia ta!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 mai 2024. Racii pot avea parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
ANIMAŢIE. Un fost ofiţer SPP dezvăluie ce greşeli au făcut agenţii care au permis ca Robert Fico să fie împuşcat
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Clătite cu flori de salcâm în aluat, pline de savoare și aromă
Catine
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
useit.ro
O structură misterioasă de lângă Piramidele din Giza a nedumerit experții. Anomaliile detectate pot rescrie istoria
as.ro
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
MediCOOL
Băuturi pentru memorie. Cum pot îmbunătăți această funcție a creierului
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Epuizarea maternă: simptome, cauze și recuperare
MediCOOL
Simptomele cancerului pulmonar. 10 semne pe care nu trebuie să le ignori
HelloTaste
Dulceață de rubarbă cu vanilie. Rețetă simplă pentru iarnă
x