Horoscopul SĂPTĂMÂNII 24- 30 OCTOMBRIE: Toate SECRETELE vor ieşi la iveală! Previziuni pentru fiecare ZODIE

Publicat pe 24.10.2016 la 07:58 Actualizat pe 24.10.2016 la 08:43

O saptamana de foc pentru acesti nativi!

Berbec

O săptămâna în care te poți concentra cu folos pe tot ce ține de sănătate, muncă, proiecte profesionale, stil de viață în general. Chiar dacă temerile sunt mari, mai ales spre mijlocul săptămânii, când nu prea vezi clar soluții viabile, totuși se pare că demersurile făcute acum te ajută atât să-ți îmbunătățești sănătatea, cât și să-ți crești randamentul la locul de muncă. Colaborarile, partenerul de viață, asocierile joacă un rol important în această săptămâna, iar anumite clarificări în unele relații sunt bine-venite. Soarele și Mercur abia mutate în Scorpion vorbesc și despre o anumită profunzime în căutările interioare, mai multă suspiciune, nevoie urgență de răspunsuri, dar și intuiție. Este o perioadă numai bună pentru a te concentra asupra unor obiective financiare sau de altă natură. Ai multă determinare și poți găsi mai ușor acum resursele de care ai nevoie pentru a împlini ceea ce vrei. Luna nouă în Scorpion, care are loc duminică, marchează un început nou în privință unei afaceri, asocieri, demersuri financiare, reglări de conturi cu o persoană din viață ta.

Taur

Întreagă săptămâna pare să fie dedicată întrebărilor interioare și nevoii de a te clarifica în privință unor relații, mai ales în privință unei relații amoroase. Cauți certitudini, vrei să te asiguri că ceea ce simți e real, aștepți probabil multe confirmări de la cei pe care-i iubești. În același timp, ești dispus să faci sacrificii și să te pui în slujbă acestora, este modul tău de a-ți arată iubirea și anagajamentul. La locul de muncă poți să faci progrese dacă ai diplomație și ești dispus să cooperezi și/sau să te reconciliezi cu o persoană influența care te poate sprijini chiar și financiar în proiectele tale. Apropo de relații și parteneriate, cu Soarele și Mercur în Scorpion în această zonă, începe o perioadă de devoalari, în care anumite secrete vor ieși la iveală iar unele relații vor fi transate prin prismă acestor experiențe edificatoare. Pe de altă parte, imaginea ta se poate îmbunătăți și e un moment bun să inițiezi o asociere sau un parteneriat profitabil, sau să treci o relație de cuplu la nivelul următor, odată cu Luna nouă în Scorpion din 30 octombrie.

Gemeni

Este o săptămâna a compromisului făcut pentru o cauza importantă. Dacă ai scopuri și proiecte pe termen lung care simți că se clătina, va trebui să taci și să ai răbdare până ce vei strânge toate informațiile și vei ști cum să acționezi în modul cel mai adecvat, astfel încât să existe minimum de costuri și maximum de beneficii. În familie pot există disensiuni sau va trebui să te ocupi de treburi casnice pe care le-ai tot amânat. E un moment excelent pentru a face curățenie generală și a de debarasa de lucruri care nu-ți mai sunt utile. La fel și din punct de vedere al sănătății și stilului de viață, această săptămâna poate fi decisivă, prin aceea că te face atent la consecințele unor neglijențe și începi să capeți motivația de a schimbă ceva în regimul alimentar și de viață. Multe furtuni și schimbări de stare/poziție se anunța și în relația amoroasă sau cu copiii, unde ai nevoie de multă concesivitate și diplomație. În privință finanțelor e indicat să fii prudent, mai ales dacă e vorba de accesarea unor fonduri, împrumuturi, sponsorizări. Te poți bază fără rezerve, pe părerea partenerului de viață sau e momentul să soliciți consiliere specializată.

Rac

În această săptămâna, folosirea cuvântului face diferență. Poți să construiești sau să dărâmi cu la fel de multă ușurință, prin modul în care alegi să comunici. Negocierile, discuțiile, întâlnirile, deplasările, lucrul cu documente sunt la ordinea zilei, și se pare că poți obține niște avantaje în urmă acestora sau, în orice caz, faci niște păși înainte în anumite proiecte. Segmentul relațiilor și al imaginii sociale este în continuare vulnerabil și e posibil să fie nevoie să-ți aperi poziția în cadrul unor colaborări, astfel încât să deții controlul. De altfel, nu e momentul să lași gardă jos și nici să lași responsabilitatea în curtea altora. Cu cât ești mai prezent și mai implicat, cu atât mai bine. Acum, odată cu prezența planetelor în Scorpion, ești mai hotărât, mai intuitiv, creativ și inspirat, astfel că acolo unde până acum nu aveai soluții, acestea încep să apăra... Atenție la relațiile de familie și la tensiunile din cămin. E un context tensionat acolo, care se poate rezolvă numai cu diplomație și înțelepciune, pe care pașnică. Luna nouă în Scorpion, care are loc pe 30 octombrie, anunța o atitundine nouă, împuternicire, început nou în privință unui proiect sau relații de iubire.

Leu

Bine-ar fi să nu transformi această săptămâna într-un câmp de luptă, căutând să arăți că ai dreptate și agățându-te de convingerile tale că de un stâlp de siguranță. Vei avea mai mult de câștigat, în primul rând că stare interioară, dacă ești diplomat, atent și la ceilalți, înțelept în abordarea situațiilor care pot apărea. Financiar, ai susținere astrala în special marți și miercuri, când ai posibilitatea să faci investiții bune, să economisești niște bani sau chiar să-ți crești veniturile prin activități suplimentare profesionale. Totuși, ai grijă să păstrezi limitele legale, să-ți micșorezi așteptările de la ceilalți și să fii ceva mai flexibil în ce piveste programul de lucru. Atenție și la tendința de a-ți compromite sănătatea, muncind prea mult sau dorindu-ți prea mult o serie de lucruri. Comunicarea este efervescentă, poți face drumuri mai multe, ești mai dinamic, mai mobil și forțat cumva de împrejurări să mai schimbi obiceiurile și punctele de vedere. Prezența Soarelui și a lui Mercur în Scorpion, precum și Luna nouă din 30 octombrie în același semn, activează zonă familiei și a mediului intim. Aici pot avea loc experiențe revelatoare, intense, și poți iniția o stare și niște condiții noi de conviețuire/relaționare.

Fecioară

Deși destul de agitată, această săptămâna conține o energie care te împuternicește și te face să fii rezistent în față oricăror experiențe. De marți și până joi după-amiază, Luna străbată semnul tău zodiacal și se înțelege că acestea sunt zile în care să rezolvi o serie de chestiuni pe care le-ai neglijat sau amânat, fie că e vorba de demersuri legate de acte și contracte, fie de alcătuirea unui plan de bătaie într-un proiect sau chiar de activități care să adauge un plus de credibilitate imaginii tale sau să-ți îmbunătățească înfățișarea. Zonă finanțelor este și ea dinamică, aici pot avea lor atât câștiguri cât și investiții/cheltuieli. E recomandat să fii cu băgare de seamă în privință oricăror manevre care implică banii și să eviți speculatiile sau încălcarea legii. În familie sau în demersuri legate de bunuri imobiliare, încă există obstacole. Aici e nevoie de acceptare și răbdare. În altă ordine de idei, planetele din Scorpion activează segmentul comunicării, al relațiilor cu frații, al studiilor și cercetării, așa că, având în vedere că avem și Luna nouă în Scorpion duminică, e o perioadă excelentă pentru reevaluarea unor relații, contracte, activități intelectuale. Poți începe documentarea, cerceterea și aprofundarea unei discipline. Unii nativi încep să sape după informații despre alții, investigheaza și chiar au sorți de izbândă dar să fie atenți ce fac cu ceea ce află.

Citeşte mai departe AICI!

În articolul

Horoscopul SĂPTĂMÂNII 24- 30 OCTOMBRIE: Toate SECRETELE vor ieşi la iveală! Previziuni pentru fiecare ZODIE

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x