Horoscopul zilei: Leii îşi iau în serios rolul de "tămăduitori" emoţionali!

Publicat pe 12.09.2016 la 23:01 Actualizat pe 13.09.2016 la 09:52

Berbecii sunt într-o dispoziţie generoasă!

Berbec

Astăzi te afli într-o dispoziție foarte generoasă. Simți nevoia să împărtășești cu ceilalți ideile, cunoștințele și chiar bunurile tale. Din dorința de a oferi ajutor, s-ar putea să nici nu-ți dai seamă că anumite persoane din anturaj profită de tine! Învață să impui limite, în afara cazului în care chiar îți face plăcere să te lași exploatat, ceea ce e puțin probabil.

Taur

Astăzi ar fi cazul să îți susții punctele de vedere, pentru că ești destul de moale în convingeri. E bine să nu iei de bun tot ce ți se spune și să judeci lucrurile cu luciditate. Colegii tăi ar putea avea impresia că ești destul de ușor de manipulat, așa că nu vor ezită să îți speculeze slăbiciunile. Fii conștient de modul în care cei din jur pedalează pe coarda ta sensibilă. De asemenea, în relația cu șefii sau cu autoritățile, e bine să iei atitudine dacă ți se pun în cârcă atribuții suplimentare.

Gemeni

Tot ce se întâmplă astăzi se învârte în jurul persoanei iubite și a copiilor. Recomandarea cea mai bună în acest context astral este să va luați împreună o vacanță, să va deconectați de la tot și să faceți ceea ce vă place. Contactul cu natura, mișcarea sau reîntâlnirea unor oameni dragi cu care să va întindeți la povești va încărca bateriile. E o zi în care să dai atenție nevoilor sentimentale ale oamenilor pe care îi iubești.

Rac

Prezența familiei în viață ta este benefică. Oamenii dragi îți alină sufletul, așa că nu ezită să le cauți compania și să îți deschizi sufletul în fața lor. Este o zi potrivită să reiei niște discuții lăsate suspendate în trecut. Te poți pune ușor în pielea interlocutorului, așa că astăzi poți înțelege puncte de vedere pe care până acum le-ai refuzat. E foarte posibil să primești niște măsuri compensatorii în bani sau bunuri din partea cuiva drag.

Leu

Ești astăzi pe post de mamă/tatăl răniților. Oamenii trag la tine că albină la miere, fiecare cu necazurile lui. Parcă în grădina ta se răstoarnă căruța cu toate grijile, frustrările și nemulțumirile celorlalți. Unde mai pui că și jumătatea ta are nevoie de oblojire. Asumă-ți așadar misiunea de tămăduitor cu care te înzestrează ziua de azi. Energia ta se va duce pe comunicare, corespondența, scris și, eventual, drumuri scurte.

Citeşte mai departe aici:

În articolul

Horoscopul zilei: Leii îşi iau în serios rolul de "tămăduitori" emoţionali!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x