Multă energie, poftă de viață și idile la orizont se anunță în Martie! Vezi ce spune horoscopul lunii la zodia ta!

Publicat pe 02.03.2015 la 10:32 Actualizat pe 02.03.2015 la 10:46

1 martie a trecut, dar luna Mărțișorului abia a început! Cum trebuie să privești începutul primăverii? Cu mult optimism! Fie că e vorba de viața amoroasă, profesională sau socială, fii sigură că vei primi numai surprize plăcute!

1 martie a trecut, dar luna Mărțișorului abia a început! Cum trebuie să privești începutul primăverii? Cu mult optimism! Fie că e vorba de viața amoroasă, profesională sau socială, fii sigură că vei primi numai surprize plăcute!

Berbec

Foarte importantă este această lună, pentru că este începutul unui an nou astrologic, iar tu dai tonul la tot ce va urma. Ești un soi de leader, pe care ceilalți s-ar putea să îl urmeze cu mult entuziasm. De aceea este bine să fii prudent vizavi de ceea ce spui, realizezi sau arăți lumii înconjurătoare. Debodezi de energie, iar această energie ar trebui canalizată în scopuri constructive, de genul îmbunătățirea competențelor tale profesionale și relaționarea corectă cu ceilalți. Este o perioadă excelentă pentru a-ți alcătui planuri de viitor. Renunță la obiceiuri, situații sau relații care îți obstrucționează progresul. În domeniul profesional se va încheia o etapă importantă, fie prin schimbarea condițiilor de muncă, a salarizării, fie pur și simplu tu vei aborda altfel munca și implicațiile ei. Ferește-te de grupurile alcătuite ad-hc la serviciu! Pe de altă parte este bine să acorzi atenție sănătății întregului organism. Consultațiile medicale, analizele sau intervențiile chirurgicale pot fi la ordinea zilei.

Taur

Prima parte a lunii îți aduce lumină în relațiile cu prietenii, protectorii și susținătorii socio-profesionali. Sunt posibile relații noi, antrenarea în activități de anvergură alături de oameni interesanți și progresiști. Totuși este bine să studiezi pe îndelete ofertele de colaborare și oamenii care vin în preajma ta, deoarece se pot strecura neplăceri greu de observat deocamdată. Pe toată durata lunii sunt active conflictele ascunse din sfera muncii. În aparență ai susținerea șefilor, dar este doar o aparență. Sunt posibile discuții aprinse la locul de muncă în special în preajma datei de 21 martie, când începe un an nou astrologic. Dacă la această dată există neplăceri majore în domeniul profesional, ele vor dura cel puțin un an de zile, de aceea fii prudent. Detașează-te de tumultul profesional. Dacă observi că unele contexte profesionale vechi se destramă, lasă-le să se ducă, pentru că astfel faci loc în viața ta, altora noi de o mai bună calitate. Îngrijește-ți sănătatea, mergi la controale medicale regulate și înconjoară-te de oameni dragi și de încredere.

Gemeni

În domeniul socio-profesional se anunță deschiderea unei etape noi. Sunt posibile responsabilități de anvergură, chiar o funcție de conducere, relații prospere cu șefi, autorități. Imaginea ta publică și statutul social vor cunoaște schimbări, în funcție de eforturile pe care le dupui tu în acest sens. Fii prudent, deoarece există detalii ascunse în tot acest carusel strălucitor de evenimente din sfera muncii. Evită să îți asumi sarcini de lucru care te depășesc sau te suprasolicită. Pe de altă parte apare riscul să te îndepărtezi de familie, de cei dragi și să te afunzi în treburile profesionale. Forfota de la locul de muncă va duce la schimbări în plan domestic, atât în relațiile cu membrii familiei, cât și în rezolvarea chestiunilor domestice. Ai grijă și de nevoile sau doleanțele celor dragi! Relațiile cu prietenii sunt interesante. Cu unii prieteni sunt posibile discuții aprinse, chiar conflicte în toată regula. Fii mai discret vizavi de aceste persoane și renunță la relațiile inoportune. Există șanse să ți se alăture, atât în plan profesional, cât și în plan personal oameni noi, de bună calitate, pentru cel puțin un an de zile de acum încolo.

Rac

Ești preocupat de subiecte filozofice, de abordarea unor alte scări de valori morale și spirituale. Mentalitatea ta se schimbă frecvent, în urma dialogurilor cu persoane erudite sau în urma observațiilor adunate din varii experiențe de viață. Controlează-ți gândurile și emoțiile, deoarece există un risc mărit de subiectivism și reacții exagerate. A doua parte a lunii anunță deschiderea unei etape profesionale noi. Relațiile cu șfii sunt tensionate, fiind posibile discuții aprinse, controverse, verificări la locul de muncă. Eforturile depuse în câmpul muncii vor fi încununate de succes, fie prin îmbunătățirea imaginii tale în ochii celorlalți, fie printr-o promovare într-o funcție. Oricum se vor anunța modificări ale regimului muncii, sarcini de lucru noi, poate colaborări care se vor desfășura pe cel puțin un an de zile de acum încolo. Chibzuiește bine tot ce se petrece la serviciu și la nevoie sfătuiește-te cu specialiști în chestiunile respective. Minunate vor fi relațiile cu prietenii după 17 martie.

Leu

Capitolul financiar îți atrage în mod deosebit atenția pe tot parcursul lunii. Pe de o parte, în preajma datei de 5 martie poți primi o sumă de bani importantă din activitatea desfășurată la serviciu sau diverse favoruri. Ferește-te de cheltuieli nefondate, pentru că deocamdată este o perioadă cu mari fluctuații financiare. Pe de altă parte însă se conturează venituri noi de la și prin alții. Îți sunt favorizate colaborările, discuțiile cu partenerul de viață sau de afaceri. Posibil să te implici în acțiuni comune cu alții, acțiuni care să îți mărească veniturile. Se deschide o etapă nouă de câștig cu ajutorul altora. De asemenea pot intra în discuție partajele, separările materiale în cazul unor afaceri sau rezolvarea demersurilor specifice unor moșteniri. Nu se recomandă investiții financiare, credite, demararea afacerilor de anvergură. A doua parte a lunii îți accentuează dorința de rafinare sufletească, de călătorii în locuri deosebite, dar și de dialoguri pe teme filozofice. Apropierea de domeniile artei îți este de mare folos.

Fecioară

Încă din primele zile ale lunii te vei gândi serios să îți reformulezi programul de viață, felul în care te raportezi la evenimentele cotidiene și în care relaționezi cu ceilalți. Sunt zile tensionate până pe 6 martie, însă cu puțin efort și bunăvoință le poți depăși cu bine. Stările tale de spirit vor fi fluctuante, celorlalți fiindu-le dificil să ți le înțeleagă. De aceea controlează-te, mai ales că ai o doză mare de subiectivism. La serviciu sunt posibile discuții fructuoase, atât cu șefii, cât și cu colegii, în special până pe data de 12 martie. Îți sunt susținute colaborările și relația cu partenerul de viață. Pot apărea oferte de colaborare interesante. Dar este bine să verifici atent ce ți se oferă. La nevoie, sfătuiește-te cu cineva de încredere și decide în consecință. Financiar se conturează o perioadă favorabilă. În special poți obține bani și bunuri de la alții, din colaborări sau din moșteniri. Însă evită să te gândești la investiții sau la asocieri în afaceri, pentru că îți sunt susținute câștigurile modeste. Îngrijește-ți sănătatea si plimbă-te regulat în aer liber!

Balanță

Relațiile cu persoana iubită și copiii este bună, în prima parte a lunii. Discută pe îndelete cu cei dragi, plănuiește distracții împreună, ba chiar ocupă-te și de un hobby. Pe de o parte te relaxezi, pe de altă parte astfel îți îmbunătățești relațiile cu aceste persoane. Foarte importante sunt evenimentele de la serviciu. Vor ieși la iveală unele conflicte ascunse, însă se vor lămuri într-o anumită măsură. Totuși fii prudent vizavi de tot ce se petrece în domeniul socio-profesional. Discordia domnește în umbră și oricând îți poate crea neplăceri. Se deschide o etapă profesională nouă, fie prin modificarea condițiilor de lucru, fie apar colegi noi, activități diverse. Sunt posibile multe elemente noi la serviciu, atât ca ambient de lucru, cât și ca activitate propriu-zisă. Colaborările se animă, mai ales în a doua parte a lunii. Pot apărea oferte noi, dar verifică-le atent, pentru că pot exista detalii importante ascunse și nefavorabile ție. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului digestiv și extremitățile picioarelor.

Vezi restul horoscopului aici!

În articolul

Multă energie, poftă de viață și idile la orizont se anunță în Martie! Vezi ce spune horoscopul lunii la zodia ta!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x