Oana Roman rupe TĂCEREA! Spune TOT despre căsnicia ei. Ce CONDIȚIE i-a pus soțului ei pentru a renunța la DIVORȚ

Publicat pe 12.01.2017 la 08:25 Actualizat pe 12.01.2017 la 13:20

Oana Roman a dezvaluit de ce lucrurile au luat o asemenea intorsatura intre ea si sotul ei.

Divorţul care a zguduit showbizul românesc! După anunțul despărțirii, Oana Roman a făcut primele declaraţii despre separarea de soţul ei, Marius Elisei.

Oana Roman și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre căsnicia cu Marius Elisei, dar și despre lucrurile care i-au adus pe ei în pragul divorțului.

Vedeta a fost prezentă, miercuri seara, la Xtra Night Show, și a dezvăluit cum de lucrurile au luat o asemenea întorsătură între ea și soțul ei. Din declarațiile ei, Oana este dispusă să-i mai dea o șansă lui Marius, însă cu o condiție.

Bărbatul trebuie să-și asume public greșeala făcută și anume că a ales să vorbească despre despărțirea lor pe facebook, făcând publice neînțelegerile dintre ei.

"Îl copleștește chestia asta și eu pot să-l înțeleg, că e bărbatul lu' Oana Roman... numai că își elimină frustarea într-un mod greșit.

Dar, repet, nu este vorba de femei... S-a spus așa despre el, că curtează femei și că se dă la femei. Eu știu cu cine vorbește, ce face, unde se duce, cu cine face, tot!

În momentul în care eu l-am cunoscut, el lucra la un foarte mare avocat și a renunțat la acel job. Eu am avut tot timpul acces și la facebook-ul lui și la telefonul lui, eu vedeam ce vorbește și cu fetele de pe facebook, și cu șeful lui, și cu colegii lui.

El nu mi-a ascuns mie lucruri sau dacă mi-a ascuns, până la urmă, tot mi le-a zis. Au fost momente mai grele, ăsta nu este cel mai greu moment, trebuie să găsim o formulă." , a mărturisit vedeta.

Află mai multe din materialul video de mai sus!

În articolul

Oana Roman rupe TĂCEREA! Spune TOT despre căsnicia ei. Ce CONDIȚIE i-a pus soțului ei pentru a renunța la DIVORȚ

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x