• LUNI, 06 MARTIE 2017

  SUPER veste! Adele s-a măritat! Primele declarații ale vedetei despre marele eveniment

   hepta.ro

  Interpreta britanică Adele a dezvăluit că este căsătorită, în timpul unui concert pe care l-a susţinut în weekend în oraşul australian Brisbane, înainte de a cânta melodia ”Someone Like You”.

  Acel sentiment când te îndrăgosteşti de cineva este cel mai frumos sentiment din lume. Şi sunt dependentă de acel sentiment. Însă, evident, nu pot continua să îl caut, pentru că sunt căsătorită acum. Mi-am găsit următoarea persoană”, a spus Adele, primind aplauzele publicului, informează nme.com.

  Cântăreaţa se află din 2011 într-o relaţie cu Simon Konecki, fondatorul drop4drop, o organizaţie de caritate care luptă pentru accesul global la apă potabilă curată. Până în prezent, cei doi au refuzat să confirme mariajul.

  Adele şi Simon Konecki au împreună un fiu, Angelo, în vârstă de patru ani.

  Recent, Adele a răspuns criticilor în privinţa apariţiei sale la gala premiilor Grammy, unde a purtat o rochie de culoare verde, după ce câteva voci din reţelele de socializare au asemănat-o cu prinţesa Fiona din filmele animate ”Shrek”.

  Nu îmi pasă. Am purtat o rochie Givenchy. Ei (persoanele care i-au criticat apariţia la eveniment, n.r.) pot spune ce vor”, a spus artista la un concert anterior, susţinut în Perth.

  Cântăreaţa britanică Adele a câştigat cinci trofee cea de-a 59-a ediţie a galei premiilor Grammy, inclusiv la categoriile ”cel mai bun album al anului”, ”cel mai bun cântec al anului” şi ”înregistrarea anului”.

  Adele, născută pe 5 mai 1988, în Marea Britanie, este interpretă şi compozitoare. În 2008, a lansat primul album de studio, ”19”, care s-a vândut în peste 6 milioane de copii. În 2009, a câştigat două premii Grammy şi a fost supranumită de presa britanică ”Noua Amy Winehouse”.

  În 2011, şi-a lansat al doilea album de studio, ”21”, care, datorită unor piese precum ”Rolling in the Deep”, ”Someone Like You” şi ”Set Fire to the Rain”, a avut un succes fenomenal şi s-a vândut în peste 29 milioane de copii pe plan mondial. Acel album i-a adus artistei britanice şase premii Grammy în 2012. În acelaşi an, a înregistrat piesa ”Skyfall”, tema muzicală a filmului onomim din seria ”James Bond”, pentru care a fost premiată cu un Glob de Aur şi un premiu Oscar.

  Al treilea album de studio al cântăreţei Adele, ”25”, a debutat pe primul loc în topul Billboard 200, în momentul lansării sale, pe 20 noiembrie 2015. ”Hello”, ”When We Were Young” şi ”All I ask” sunt primele trei single-uri extrase de pe acest album.

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele / în fiecare luni și marți de la ora 19:00
  Citește mai departe »

  ISERIAL

  O grămadă de caramele - episodul 8

  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »