• LUNI, 05 MARTIE 2018

  Acesta este spectacolul pus în scenă de Lamia Beligan, ca o ultimă dorință a tatălui ei, regretatul Radu Beligan

  Lamia Beligan și Liana Ceterchi sunt invitatele lui Rapha la această ediție de ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată sâmbăta și duminica, de la 12.30 (în reluare de luni până vineri, de la 15.30, și după miezul nopții de luni până joi).

  Cu cele două, Rapha a vorbit despre spectacolul ”Vivien Leigh: Ultima conferință de presă”, pus în scenă la Teatrul Național București.

  ”Spectacolul și-a avut debutul la Teatrul Excelsior și, după o viață tumultoasă, cu turnee, cu succese, cu festivaluri, am venit cu el acasă, la teatrul unde eu sunt angajată. E un început de viață nouă. E un nou început pentru acest spectacol”, a mărturisit Lamia Beligan la Happy Channel.

  În completare, Liana Ceterchi, a mărturisit că punerea în scenă a acestui spectacol a fost dorința regretatului Radu Beligan, tatăl Lamiei Beligan.

  Întregul interviu îl poți urmări în clipul de mai jos.

  Urmărește cu atenție această ediție și poți câștiga premii cool, apoi intră pe  pagina de Facebook Happy Day Happy Weekend.

  • Când va apărea postarea de #concurs, lasă un comentariu cu indiciul cerut
  • Prin tragere la sorți, în fiecare se va alege un telespectator norocos care va primi unul dintre drarurile alese cu grijă de Criss și Vlad
  • Fii pe fază când se va face tragerea la sorți și se va anunța câștigătorul.

  COMENTARII

  Regizorul Erwin Simsensohn, despre piesa de teatru ”Cursa de șoareci”, tradusă de Irina Margareta Nistor

  acum 6 ore

  În România, piesa ”Cursa de șoareci” se joacă după o traducere realizată de Irina Margareta Nistor, gazda emisiunii ”CineCOOL”, de la Happy Channel.

  Interviu Lari Giorgescu, despre ”Cursa de șoareci”: ”Este o piesă de teatru care vă va relaxa”

  acum 6 ore

  Echipa ”PoveștiCOOL” vă invită în culisele celei mai longevive piese de teatru din Anglia. ”Cursa de șoareci” a avut, recent, premiera și în România, la Teatrul Național București.

  Vlad învață să ghicească în cărți. Iată ce i-au transmis acestea

  acum 23 ore

  Lecția de ghicit în cărțile de tarot a putut fi urmărită de telespectatori în cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel, în fiecare sâmbătă și duminică, de la 12.30 (în reluare de luni până vineri, de la 15.30, și după miezul nopții, de luni până joi).

  Cimitirul Vesel, locul unde te plimbi cu zâmbetul pe buze printre morminte

  acum 1 zile

  În această ediție de ”PoveștiCOOL”, ai un interviu cu Roxana Mihalcea, autoarea cărții ”Crucile de la Săpânța”, o colecție ce adună sute de epitafuri lizibile de pe crucile din renumitul cimitir, intrat în patrimoniul UNESCO.

  Ileana Olteanu, despre ”Cursa de șoareci”: ”E o piesă la care pot veni de la copii de 8-9 ani, la adulți”

  acum 1 zile

  După piesa ”Cursa de șoareci”, Ileana Olteanu, cea care o interpretează pe Mollie Ralson, a acordat un interviu pentru emisiunea ”PoveștiCOOL”, care se difuzează la Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 12.30 (în reluare de luni până vineri, de la 15.30, și de la 0.15 de luni până joi).

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »