Poți să economisești banii pentru manichiură! Ce observă de fapt bărbații la PRIMA ÎNTÂLNIRE!

Publicat pe 03.12.2014 la 16:23 Actualizat pe 03.12.2014 la 18:29

Primele întâlniri pot fi extrem de amuzante sau pot deveni o tortură. De fiecare dată însă ne facem griji privind ținuta pe care o alegem sau ce va crede el despre noi

Huffington Post

Primele întâlniri pot fi extrem de amuzante sau pot deveni o tortură. De fiecare dată însă ne facem griji privind ținuta pe care o alegem sau ce va crede el despre noi. Ce este totuși în mintea lui atunci când faceți cunoștință pentru prima dată. Noi am descoperit patru lucruri pe care el le va observa din prima la tine:

1. Dacă ești punctuală - este extrem de important să respecți ora la care i-ai promis că vă întâlniți. Punctualitatea spune multe despre tine.

2. Este important comportamentul tău în pauzele din conversație - bărbații își doresc să descopere adevărata ta față, ascunsă sub masca primei întâlniri, motiv pentru care el va dori să te vadă cum te comporți atunci când e liniște. Fie ești genul emotiv și îți va fi greu să deschizi discuția, ori vei găsi imediat un subiect.

3. Trebuie să te oferi să plătești consumația - orice bărbat adoră să vadă o femeie independentă la celelalt capăt al mesei. Chiar dacă le face plăcere să fie niște domni, este un gest frumos din partea ta să te arăți sigură pe tine.

4. Orice strălucire din timpul întâlnirii - este importantă pentru el. În acest mod vă veți da seama că sunteți sau nu făcuți unul pentru altul.

5. Zâmbetul - cel mai important dintre toate este zâmbetul. Bineînțeles, un bărbat va fi cu ochii și pe manierele tale față de cei de la restaurant și de ce să nu recunoaștem și la formele tale.

În articolul

Poți să economisești banii pentru manichiură! Ce observă de fapt bărbații la PRIMA ÎNTÂLNIRE!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x