Social Media for Parents revine cu o nouă ediție pe 8 iulie

Publicat pe 01.07.2014 la 16:37 Actualizat pe 01.07.2014 la 16:50

Numărul mamelor din America de Nord care dețin un blog ajunge la 3,900,000, iar 7 din 10 mame au un cont de Facebook. Studii recente au arătat că mamele active pe Facebook au o mare influență asupra lansării unor tendințe pentru branduri. 58% dintre acestea urmăresc brandurile preferate în rețelele sociale.

În ultimii ani, numărul blogurilor de parenting a crescut vizibil și în România, iar părinții sunt tot mai activi în mediul online.

Evensys organizeaza pe 8 iulie 2014, la Bucuresti, Social Media for Parents, un eveniment inedit ce va reuni părinții activi în mediul online și va aduce în prim plan cele mai noi tendințe lansate de aceștia.

Evenimentul include două sesiuni de conferințe ce vor dezbate noi idei despre parenting și tendințe în social media.

Va oferi participanților ocazia să învețe și să descopere oportunități de creștere a vizibilității în mediul online, dar și o zi de networking cu persoane care împărtășesc aceeași pasiune.

Tehnicile de promovare a unui blog, de dezvoltare a acestuia, dar și sfaturi pentru construirea unei relații de succes cu brandurile, sunt doar câteva dintre subiectele pe care conferința le va atinge.

Social Media for Parents este despre blogging, social media, parenting si lifestyle. Comunitatea de părinți activi în mediul online va asista la un eveniment interactiv, ce le va oferi răspunsuri la întrebari actuale, instrumente utile în mediul online, povești și idei de succes despre parenting și blogging.

Printre vorbitorii acestei editii se numara: Urania Cremene (Expert pentru Romania Parent's Toolshop), Ioana Macoveiciuc (Owner, printesaurbana.ro), Alina Ioana Stan (CSR Officer, Orange), Ioana Manoiu (Managing Partner, GMP PR), Gyorgy Gaspar (Psiholog Clinician, Asociatia Multiculturala de Psihologie si Psihoterapie), Valentin Vesa (Test Engineer, iQuest Group), Daniel Osmanovici (prezentator Observator și blogger)

Participarea se face pe baza unei invitații gratuite solicitate pe site-ul evenimentului. Mai multe informatii puteti obtine la adresa de e-mail: office@evensys.ro. Detalii despre eveniment sunt disponibile si pe site-ul evenimentului. www.socialmediaforparents.ro

În articolul

Social Media for Parents revine cu o nouă ediție pe 8 iulie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 mai 2024. Leii se pot confrunta cu conflicte. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Lista alimentelor periculoase care nu vor putea fi vândute în apropierea şcolilor. Comercianţii cred că legea este imposibilă
a1.ro
Cele două zodii care sunt favoritele universului în luna mai 2024. Vor avea parte de surprize cerești
HelloTaste.ro
Galette cu mere și căpșuni. O combinație simplă pentru un desert savuros
Catine
Care este secretul pentru a dezvolta masa musculară. Se pare că cheia stă în alegerea mic dejunului
useit.ro
Cele „câteva momente de glorie” care au dus la „8 ani de durere” pentru Elon Musk. Ce a pățit miliardarul
as.ro
Fosta iubită a „Prinţişorului Craiovei” trăieşte clipe de senzaţie într-o vacanţă de lux: „Pentru totdeauna îndrăgostită”
MediCOOL
Efectele grădinăritului asupra organismului. Ce schimbări benefice pot produce
Spynews
A început procesul bărbatului care a ucis o femeie însărcinată. Patronul nu ar avea remușcări că și-a ucis angajata 
DeParinti
Cum îl determini pe copil să coopereze
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea plămânilor. Efectele benefice asupra acestor organe vitale
HelloTaste
Basbousa, prăjitura însiropată și parfumată din bucătăria arabă
x