Trei reguli esențiale când te muți cu iubitul. Nu trebuie să ratezi niciuna ca să-ți fie bine!

Publicat pe 05.05.2014 la 13:29 Actualizat pe 05.05.2014 la 13:51

Atunci când începem o relație trebuie să avem o gândie sănătoasă și să punem bazele unei "construcții" solide, ce să dureze o viață și dacă se poate și dincolo de moarte

Atunci când începem o relație trebuie să avem o gândire sănătoasă și să punem bazele unei "construcții" solide, ce să dureze o viață și dacă se poate și dincolo de moarte. Iar când vrem să ne mutăm cu persoana iubită, trebuie să fim cu băgare de seamă.

Mai exact, să respectăm trei criterii cimple, ce dau roade. Alfel spus, sunt esențiale pentru a nu da greș în viața de cuplu.

1. Fericirea depinde de tine însuți - trebuie să existe o independență emoțională, să luăm propriile decizii pentru a ne simți împliniți. Și de aici vine și reversul: nu este nimeni vinovat pentru o hotărâre eronată, pentru un moment de slăbiciune care acum ne face nefericiți.

2. Obiectivul de a fi într-o relație depinde de ambii parteneri - pentru asta trebuie să ne cunoaștem foarte bine partenerul, să știm ce-i place și ce nu, ce planuri comune există, pentru a putea stabili dacă suntem compatibili sau nu.

3. Dragostea nu are de-a face cu suferința și durerea- important este să existe un echilibru, comunicare și la primul semn de supărare nu este indicat să ne luăm bagajul și să plecăm. Toleranța este cuvântul cheie într-o relație.

Bref și pe înțelesul tuturor, într-o relație, înainte de a alege să ne mutăm cu partenerul trebuie să fim cu băgare de seamă, să ne gândim că viața va deveni "în doi" și la fel și deciziile.

În articolul

Trei reguli esențiale când te muți cu iubitul. Nu trebuie să ratezi niciuna ca să-ți fie bine!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x