Sunt sau nu frați? Iată ce spun fanii despre personajele interpretate de Criss și Vlad în „Fructul Oprit”

acum 683 zile

Lucrurile s-au complicat tare mult în serialul „Fructul Oprit”, difuzat în fiecare meircuri, de la ora 20.00, la Antena 1 . Apariția Magdei (Maia Morgenstern) a dat peste cap nu doar viața lui Ioan (Vlad Gherman) , ci și pe cea a Anei (Cristina Ciobănașu) , dar...

Un personaj misterios tulbură apele în casa Caragea: “E din trecutul meu, al lui Tudor, și al lui Traian”

acum 684 zile

 Episodul 4, pe care Antena 1 îl va difuza în această seară de la ora 20.00, din noul sezon „Fructul oprit”, introduce în poveste un personaj misterios , pe nume Magda, personaj interpretat de marea actriță Maia Morgenstern. Apariția ei, după o perioadă...

Mesaj pentru Michaela Prosan, din ”Fructul Oprit”: ”E ceva în privirea ta...”

acum 685 zile

Michaela Prosan, alias Sonia, din serialul „Fructul oprit”, primește sute de mesaje de la fanii serialului realizat de Ruxandra Ion și difuzat în fiecare mericuri, de la ora 20.00, la Antena1.

Maia Morgenstern, prima apariție în „Fructul oprit”, miercuri, de la ora 20.00

acum 685 zile

Îndrăgita actriță o interpretează pe Magda în noul sezon al serialului, pe care Antena 1 îl difuzează în fiecare zi de miercuri de la ora 20.00.

Sonia revine în locul în care a vrut să renunțe la viață. Alex și Adrian luptă să o oprească: “Nu trebuie să se termine nimic, Sonia!”

acum 691 zile

Episodul din această seară din noul sezon “Fructul oprit”, pe care Antena 1 îl va difuza de la ora 20.00, continuă povestea serialului semnat de Ruxandra Ion și aduce în fața telespectatorilor momente pline de suspans, emoție și iubire. Sonia revine în locul în care a vrut să renunțe la viață, la Barajul Paltinu, și își amintește părți importante din trecutul ei.

Îi leagă o prietenie de patru decenii. Cum s-au cunoscut Bogdan Stanoevici și Marian Râlea

acum 692 zile

Bogdan Stanoevici, actorul care îl interpretează pe Marius Cristescu în cel de-al doilea sezon “Fructul oprit”, și-a amintit cu drag de perioada în care s-a cunoscut cu doi dintre colegii săi de breaslă, cu care face acum echipă în producția de la Antena 1.

Mesajul emoționant transmis de ”Magi” Marian Râlea actualei generații de școlari

acum 693 zile

 Marian Râlea, zis și ”Magi”, cel care a presărat ani la rândul praf magic peste copiii ajunși acum părinți, a transmis un mesaj emoționant elevilor care au început școala pe 10 septembrie. Un mesaj în care trecutul se împletește cu...

Ăsta chiar e cel mai amuzant mesaj primit de Bogdan Albulescu, după apariția sa în ”Fructul Oprit”. Are legătură cu Sonia

acum 693 zile

Iată ce îl sfătuiesc telespectatorii lui Bogdan Albulescu să facă cu Sonia, în ”Fructul Oprit”.

Au început înscrierile pentru noul an educațional. Cursuri gratuite la ”Clubul de Excelență” al Fundației Dan Voiculescu

acum 696 zile

Până în prezent, peste 5000 de copii au beneficiat de programul de cursuri gratuite al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Manualele tipărite nu vor dispărea, dar implicarea tehnologiei în procesul de învățare câștigă tot mai mult teren

acum 697 zile

Cea de-a unsprezecea ediție a Conferinței Anuale Fischer International, care a avut loc în perioada 31 august - 1 septembrie, a dat startul unui nou an școlar, alături de reprezentanți de prestigiu din acest domeniu: Cambridge University Press, Collins ELT, Global ELT, National Geographic Learning, Oxford University Press și alții.

Bucatarie de vis? Alege varianta la comanda!

acum 704 zile

Alegerea mobilierului pentru bucatarie este o sarcina destul de grea, cu atat mai mult ca dincolo de functionalitate, accentul pica cel mai mult pe rolul ei estetic.

La doar 5 ani Radu a devenit cel mai tânăr bursier al Fundației Dan Voiculescu

acum 712 zile

Copilul fenomen al României, Radu Ciocănea, a devenit cel mai tânăr bursier al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României de la înființarea acesteia, din 1990.

Liviu Vârciu revine în sezonul 2 din ”Fructul Oprit”, în această toamnă

acum 712 zile

De câteva săptămâni, Liviu a început filmările pentru noul sezon “Fructul oprit”, care va avea premiera miercuri, 29 august, ora 20.00, la Antena 1, întorcându-se astfel la marea sa pasiune.

Construcţii din BCA sau constructii din Caramida - rezistenţă şi durabilitate

acum 713 zile

Fundaţia casei reprezintă punctul cel mai important de la care pleci în momentul în care îţi propui să ridici o construcţie.

Maia Morgenstern, în noul sezon ”Fructul Oprit”: ”Nu știu dacă m-a cucerit personajul pe mine sau îl voi cuceri eu pe el”

acum 714 zile

Maia Morgenstern spune că la baza deciziei sale de a juca în ”Fructul Oprit” stă o întâmplare frumoasă, o întâlnire cu o altă mare actriță, Carmen Tănase, cea pe care telespectatorii au urmărit-o și în primul sezon, în rolul Roxanei.

Doi frați geniali, Victor și Călin Popescu, în distribuția noului sezon ”Fructul Oprit”. Unul dintre ei e copilul Soniei

acum 714 zile

Pe lângă marii actorii care se alătură producției vor fi și nume noi în lumea filmului. Victor și Călin Popescu sunt doi băieți cu performanțe extraordinare care vor face parte din distribuție, fiind la prima experiență cinematografică din viața lor.

Ce spun telespectatorii despre nou look al Michaelei Prosan, alias Sonia, din ”Fructul Oprit”

acum 717 zile

Pe 29 august, de la ora 20.00, la Antena 1 va avea loc premiera celui de-al doilea sezon al serialului ”Fructul Oprit”. Povestea continuă. Vă veți reîntâlni cu personajele din primul sezon la 6 ani distanță de la întâmplările din primul sezon.

Ce spune Carmen Tănase despre personajul ei din ”Fructul Oprit”. Revine în sezonul 2?

acum 717 zile

 La finalul primului sezon din ”Fructul Oprit”, Roxana, personajul interpretat de Carmen Tănase, leșină în casa pe care i-a luat-o dușmanului ei de moarte. Mulți au tras concluzia că ea a murit. Ce a pățit, de fapt, Roxana Baicu-Popovici? Aflăm în cel de-...

Copiii talentați de la Horezu au ridicat întreaga lume în picioare!

acum 717 zile

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României este, de peste 10 ani, Partener Educațional al Bucharest Summer University și organizează, în fiecare vară, în Gradina Valorilor Românești, o serie de activități multiculturale, în cadrul acestui proiect.

Maria Nicole, fiica Cristinei Ciobănașu în noul sezon “Fructul oprit”

acum 720 zile

Noul sezon “Fructul oprit” aduce în fața publicului român nume importante din lumea filmului și a teatrului, dar și copii talentați și dornici să descopere mai multe despre tainele meseriei de actor. Plină de entuziasm, Maria Nicole – mica artistă...

Așteptarea a luat sfârșit! Iată când va avea loc premiera celui de-al doilea sezon al serialului ”Fructul Oprit”

acum 724 zile

Primul sezon al serialului “Fructul oprit” s-a încheiat pe 20 iunie, finalul sezonului clasându-se ca lider de piață pe toate categoriile de public, iar în scurt timp așteptarea va lua sfârșit și fanii producției vor putea urmări continuarea poveștii.

Clipul ăsta i-a stârnit pe fanii serialului ”Fructul Oprit”: ”Cine e blonda în rochie cu buline?”

acum 724 zile

Fiecare încearcă să găsească un răspuns, fiecare încearcă să ghicească, să ofere un răspuns la întrebarea: ce va urma în cel de-al doilea sezon din ”Fructul Oprit”. Dar, până la începerea acestuia, vă invităm să urmăriți clipul de mai jos și să ne spuneți părerea voastră.

Bogdan Albulescu, despre “Fructul oprit”: “Cu foarte mare bucurie am primit propunerea de a juca în serial”

acum 725 zile

 Bogdan Albulescu joacă în noul sezon “Fructul oprit". Îndrăgitul actor s-a alăturat distribuției serialului încă din primul sezon, făcându-și apariția în penultimul episod. Acesta interpretează rolul unui bărbat care este dispus să lupte...

Adriana Trandafir și Marian Râlea spun ce se va întâmpla în sezonul al doilea din ”Fructul Oprit”

acum 726 zile

Filmările pentru cel de-al doilea sezon al serialului ”Fructul oprit” au început, deja. Până la lansarea lui pe micul ecran, la Antena 1, rămân multe întrebări în ceea ce privește soarta personajelor din primul serial dramă psihologică din România.

Cele mai frumoase colaje foto, făcute de fanii serialului ”Fructul Oprit”

acum 726 zile

“Fructul oprit”, prima dramă psihologică din peisajul serialelor românești, își continuă povestea cu un nou sezon, în această toamnă, la Antena 1!

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »