Adriana Trandafir și Marian Râlea spun ce se va întâmpla în sezonul al doilea din ”Fructul Oprit”

acum 531 zile

Filmările pentru cel de-al doilea sezon al serialului ”Fructul oprit” au început, deja. Până la lansarea lui pe micul ecran, la Antena 1, rămân multe întrebări în ceea ce privește soarta personajelor din primul serial dramă psihologică din România.

Cele mai frumoase colaje foto, făcute de fanii serialului ”Fructul Oprit”

acum 531 zile

“Fructul oprit”, prima dramă psihologică din peisajul serialelor românești, își continuă povestea cu un nou sezon, în această toamnă, la Antena 1!

Absolut superb! Cât de frumos i-a desenat o artistă pe Sonia și pe Alex din ”Fructul Oprit”!

acum 532 zile

O telespectatoare fidelă serialului ”Fructul Oprit” i-a desenat pe Sonia și pe Alex.

Petru Păun, emoționat din cale afară de mesajele pe care le-a primit de la telespectatori

acum 533 zile

Petru Păun, cel care îl interpretează pe Alex în serialul ”Fructul Oprit” a fost asaltat cu mesaje, pe rețelele de socializare. La rândul său actorul le-a transmis internauților un mesaj de mulțumire, pe pagina oficială de instagram a serialului ”Fructul oprit”:

Ioana Blaj s-a alăturat distribuției serialului “Fructul oprit”. Iată ce rol va avea

acum 533 zile

Cel de-al doilea sezon al serialului “Fructul oprit”, pe care Antena 1 îl va difuza începând cu această toamnă, aduce în fața publicului actori talentați și îndrăgiți de publicul român, personaje noi în povestea producției.

Mesaj pentru Michaela Prosan: ”Te iubesc până la infinit și mai departe”

acum 536 zile

Gata vacanța! Actorii s-au întors în fața camerelor de filmare pentru a pregăti cel de-al doilea sezon din serialul „Fructul Oprit”. Ce va urma, vom vedea, în curând, la Antena 1.

Michaela Prosan și-a schimbat look-ul. Oare îl va păstra și în sezonul 2 din ”Fructul oprit”?

acum 536 zile

Michaela Prosan le-a arătat fanilor noul său look. Cum îi stă așa?

Utilitatea corturilor în aer liber - evenimente outdoor

acum 537 zile

Evenimentele în aer liber sunt împărțite pe categorii, astfel că vei găsi corturi de calitate poziționate strategic indiferent de tipul evenimentului la care participi. Așadar poți găzdui evenimente în aer liber în corturi personalizate de calitate pentru următoarele domenii de activitate.

El este noul personaj din ”Fructul oprit”. Un personaj misterios, cu un scop precis

acum 537 zile

Și-a făcut apariția în “Fructul oprit”, încă din ultimul episod al primului sezon, iar în cadrul noului sezon al serialului, care se va difuza în curând la Antena 1, telespectatorii îi vor putea cunoaște mai bine personajul.

Petru Păun, schimbare de look pentru cel de-al doilea sezon din ”Fructul oprit”

acum 538 zile

Nu doar Cristina Ciobănașu a trecut printr-o schimbare radicală de look pentru filmările celui de-al doilea sezon al serialului ”Fructul oprit”, ci și Petru Păun.

Ce se va întâmpla cu Sonia și Alex în cel de-al doilea sezon din ”Fructul Oprit”? Iată răspunsul

acum 538 zile

Au început filmările pentru cel de-al doilea sezon “Fructul oprit”. Noul sezon va putea fi urmărit, în curând, la Antena 1. La finalul primului sezon, mulți s-au întrebat ce se va întâmpla cu povestea de iubire dintre Sonia (Michaela Prosan) și Alex (Petru Păun). Ei bine, regizorul serialului, Radu Grigore, ne dezvăluie câteva dintre secretele celui de-al doilea sezon de ”Fructul Oprit”.

Primele imagini de la filmările celui de-al doilea sezon al serialului „Fructul Oprit”

acum 538 zile

Au început filmările pentru cel de-al doilea sezon “Fructul oprit”. Noul sezon va putea fi urmărit, în curând, la Antena 1.

Trofeul ”ALLEGRIA”, câștigat de un copil de 11 ani din Ploiești

acum 540 zile

Concursul de tinere talente ”ALLEGRIA” este un proiecte al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, care își propune să descopere și să promoveze noi talente în rândul copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 18 ani.

”Marea Unire pentru cei mici”, o carte de citit de toți juniorii

acum 540 zile

 Jurnalul Național continuă seria lecturilor plăcute de vacanță pentru copii. Luni, 30 iulie, urmează o incursiune în cel mai important moment din istoria țării: reîntregirea neamului românesc. Din cartea ”Marea Unire pentru cei mici”, scrisă de Ana...

Electric Castle, unul dintre cele mai cool festivaluri din România, a fost și anul acesta un succes!

acum 543 zile

 Mii de tineri din întreaga țară, dar și din afara României, au petrecut câteva zile de neuitat la Castelul Bánffy din Bonțida. Dupa 5 zile in care ne-am bucurat de muzica buna si spiritul specific Electric Castle 2018, aflam cu entuziasm ca deja s-au pus in...

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României începe un program de cursuri gratuite pentru fonduri europene

acum 543 zile

A început primul curs gratuit pentru scrierea proiectelor europene: ”Cum să pregătești un proiect European Ka1- Youth Exchange”. Proiectul implică 10 cursuri introductive pentru pregătirea unui proiect. La finalul cursurilor, participanții vor primi o diplomă din partea Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Mâine, 28 iulie, are loc Finala Concursului Național de Tinere Talente ”ALLEGRIA” – Ediția a V-a

acum 543 zile

Concursul de tinere talente ”ALLEGRIA” este unul dintre cele mai frumoase proiecte ale Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, care își propune să descopere și să promoveze noi talente în rândul copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 18 ani.

Antena TV Group S.A și Antena 3 S.A. au încheiat contracte de retransmisie cu distribuitori de programe tv

acum 544 zile

Antena TV Group S.A și Antena 3 S.A. au încheiat contracte de retransmisie cu distribuitori de programe tv care acoperă peste 99% din numărul total al gospodăriilor cu televizor din România.

Cele 9 promisiuni IQOS: de ce este o alternativă mai bună la fumatul clasic

acum 546 zile

Încă de când a fost lansat în România, dispozitivul IQOS a provocat o seamă de controverse prin misiunea pe care şi-a asumat-o, de a oferi o alternativă mai bună la fumatul clasic.

Michaela Prosan, Sonia din “Fructul oprit”: “Mama este super-eroul meu”

acum 558 zile

După 12 ani de pictură și desen, Michaela a decis să se îndrepte spre un alt domeniu, iar ziua în care a fost admisă la UNATC rămâne una dintre cele mai frumoase zile din viața ei. A jucat în prima dramă psihologică realizată în peisajul serialelor autohtone, pe scena de la teatru, și de fiecare dată emoțiile nu au lipsit.

Au început înscrierile pentru Ediția a XI-a a ”Conferinței Anuale Fischer International”. Un eveniment emblematic pentru comunitatea ELT

acum 559 zile

Evenimentul este dedicat profesorilor și profesioniștilor din domeniul ELT și se bucură de o largă și semnificativă participare internațională. Înscrierile sunt deschise până pe 15 august 2018.

Statiile tv ale Antena TV Group S.A. si Antena 3 S.A. raman in grilele UPC si FOCUS SAT si dupa iesirea din “must carry”

acum 565 zile

Canalele Tv Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel si Zu Tv vor mai putea fi receptionate in curand doar in retelele distribuitorilor care doresc incheierea unui contract de retransmisie.

Ediția a VII-a a concursului ”ARISTOTEL” a ajuns la final

acum 578 zile

 S-a încheiat oficial sesiunea de premiere a copiilor care au obținut rezultate deosebite la Concursul Național Interdisciplinar ” ARISTOTEL” - anul educațional 2017-2018, organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României . Din cei aproape 4000...

Florile preferate ale femeilor celebre

acum 578 zile

Cu frumusețea lor dezarmantă, îți va fi greu să nu te îndrăgostești de flori. Iar ca și tine, femeile celebre iubesc să primească și să ofere în dar buchete de flori și adoră să se înconjoare de plăntuțele lor preferate.

Cum faci o casa pe teren in panta: 5 lucruri pe care e bine sa le stii

acum 578 zile

Cum sa faci o casa pe un teren in panta? Afla de ce trebuie sa tii cont!

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »