La doar 5 ani Radu a devenit cel mai tânăr bursier al Fundației Dan Voiculescu

acum 424 zile

Copilul fenomen al României, Radu Ciocănea, a devenit cel mai tânăr bursier al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României de la înființarea acesteia, din 1990.

Liviu Vârciu revine în sezonul 2 din ”Fructul Oprit”, în această toamnă

acum 424 zile

De câteva săptămâni, Liviu a început filmările pentru noul sezon “Fructul oprit”, care va avea premiera miercuri, 29 august, ora 20.00, la Antena 1, întorcându-se astfel la marea sa pasiune.

Construcţii din BCA sau constructii din Caramida - rezistenţă şi durabilitate

acum 425 zile

Fundaţia casei reprezintă punctul cel mai important de la care pleci în momentul în care îţi propui să ridici o construcţie.

Maia Morgenstern, în noul sezon ”Fructul Oprit”: ”Nu știu dacă m-a cucerit personajul pe mine sau îl voi cuceri eu pe el”

acum 426 zile

Maia Morgenstern spune că la baza deciziei sale de a juca în ”Fructul Oprit” stă o întâmplare frumoasă, o întâlnire cu o altă mare actriță, Carmen Tănase, cea pe care telespectatorii au urmărit-o și în primul sezon, în rolul Roxanei.

Doi frați geniali, Victor și Călin Popescu, în distribuția noului sezon ”Fructul Oprit”. Unul dintre ei e copilul Soniei

acum 426 zile

Pe lângă marii actorii care se alătură producției vor fi și nume noi în lumea filmului. Victor și Călin Popescu sunt doi băieți cu performanțe extraordinare care vor face parte din distribuție, fiind la prima experiență cinematografică din viața lor.

Ce spun telespectatorii despre nou look al Michaelei Prosan, alias Sonia, din ”Fructul Oprit”

acum 429 zile

Pe 29 august, de la ora 20.00, la Antena 1 va avea loc premiera celui de-al doilea sezon al serialului ”Fructul Oprit”. Povestea continuă. Vă veți reîntâlni cu personajele din primul sezon la 6 ani distanță de la întâmplările din primul sezon.

Ce spune Carmen Tănase despre personajul ei din ”Fructul Oprit”. Revine în sezonul 2?

acum 429 zile

 La finalul primului sezon din ”Fructul Oprit”, Roxana, personajul interpretat de Carmen Tănase, leșină în casa pe care i-a luat-o dușmanului ei de moarte. Mulți au tras concluzia că ea a murit. Ce a pățit, de fapt, Roxana Baicu-Popovici? Aflăm în cel de-...

Copiii talentați de la Horezu au ridicat întreaga lume în picioare!

acum 429 zile

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României este, de peste 10 ani, Partener Educațional al Bucharest Summer University și organizează, în fiecare vară, în Gradina Valorilor Românești, o serie de activități multiculturale, în cadrul acestui proiect.

Maria Nicole, fiica Cristinei Ciobănașu în noul sezon “Fructul oprit”

acum 432 zile

Noul sezon “Fructul oprit” aduce în fața publicului român nume importante din lumea filmului și a teatrului, dar și copii talentați și dornici să descopere mai multe despre tainele meseriei de actor. Plină de entuziasm, Maria Nicole – mica artistă...

Așteptarea a luat sfârșit! Iată când va avea loc premiera celui de-al doilea sezon al serialului ”Fructul Oprit”

acum 436 zile

Primul sezon al serialului “Fructul oprit” s-a încheiat pe 20 iunie, finalul sezonului clasându-se ca lider de piață pe toate categoriile de public, iar în scurt timp așteptarea va lua sfârșit și fanii producției vor putea urmări continuarea poveștii.

Clipul ăsta i-a stârnit pe fanii serialului ”Fructul Oprit”: ”Cine e blonda în rochie cu buline?”

acum 436 zile

Fiecare încearcă să găsească un răspuns, fiecare încearcă să ghicească, să ofere un răspuns la întrebarea: ce va urma în cel de-al doilea sezon din ”Fructul Oprit”. Dar, până la începerea acestuia, vă invităm să urmăriți clipul de mai jos și să ne spuneți părerea voastră.

Bogdan Albulescu, despre “Fructul oprit”: “Cu foarte mare bucurie am primit propunerea de a juca în serial”

acum 437 zile

 Bogdan Albulescu joacă în noul sezon “Fructul oprit". Îndrăgitul actor s-a alăturat distribuției serialului încă din primul sezon, făcându-și apariția în penultimul episod. Acesta interpretează rolul unui bărbat care este dispus să lupte...

Adriana Trandafir și Marian Râlea spun ce se va întâmpla în sezonul al doilea din ”Fructul Oprit”

acum 438 zile

Filmările pentru cel de-al doilea sezon al serialului ”Fructul oprit” au început, deja. Până la lansarea lui pe micul ecran, la Antena 1, rămân multe întrebări în ceea ce privește soarta personajelor din primul serial dramă psihologică din România.

Cele mai frumoase colaje foto, făcute de fanii serialului ”Fructul Oprit”

acum 438 zile

“Fructul oprit”, prima dramă psihologică din peisajul serialelor românești, își continuă povestea cu un nou sezon, în această toamnă, la Antena 1!

Absolut superb! Cât de frumos i-a desenat o artistă pe Sonia și pe Alex din ”Fructul Oprit”!

acum 439 zile

O telespectatoare fidelă serialului ”Fructul Oprit” i-a desenat pe Sonia și pe Alex.

Petru Păun, emoționat din cale afară de mesajele pe care le-a primit de la telespectatori

acum 440 zile

Petru Păun, cel care îl interpretează pe Alex în serialul ”Fructul Oprit” a fost asaltat cu mesaje, pe rețelele de socializare. La rândul său actorul le-a transmis internauților un mesaj de mulțumire, pe pagina oficială de instagram a serialului ”Fructul oprit”:

Ioana Blaj s-a alăturat distribuției serialului “Fructul oprit”. Iată ce rol va avea

acum 440 zile

Cel de-al doilea sezon al serialului “Fructul oprit”, pe care Antena 1 îl va difuza începând cu această toamnă, aduce în fața publicului actori talentați și îndrăgiți de publicul român, personaje noi în povestea producției.

Mesaj pentru Michaela Prosan: ”Te iubesc până la infinit și mai departe”

acum 443 zile

Gata vacanța! Actorii s-au întors în fața camerelor de filmare pentru a pregăti cel de-al doilea sezon din serialul „Fructul Oprit”. Ce va urma, vom vedea, în curând, la Antena 1.

Michaela Prosan și-a schimbat look-ul. Oare îl va păstra și în sezonul 2 din ”Fructul oprit”?

acum 443 zile

Michaela Prosan le-a arătat fanilor noul său look. Cum îi stă așa?

Utilitatea corturilor în aer liber - evenimente outdoor

acum 444 zile

Evenimentele în aer liber sunt împărțite pe categorii, astfel că vei găsi corturi de calitate poziționate strategic indiferent de tipul evenimentului la care participi. Așadar poți găzdui evenimente în aer liber în corturi personalizate de calitate pentru următoarele domenii de activitate.

El este noul personaj din ”Fructul oprit”. Un personaj misterios, cu un scop precis

acum 444 zile

Și-a făcut apariția în “Fructul oprit”, încă din ultimul episod al primului sezon, iar în cadrul noului sezon al serialului, care se va difuza în curând la Antena 1, telespectatorii îi vor putea cunoaște mai bine personajul.

Petru Păun, schimbare de look pentru cel de-al doilea sezon din ”Fructul oprit”

acum 445 zile

Nu doar Cristina Ciobănașu a trecut printr-o schimbare radicală de look pentru filmările celui de-al doilea sezon al serialului ”Fructul oprit”, ci și Petru Păun.

Ce se va întâmpla cu Sonia și Alex în cel de-al doilea sezon din ”Fructul Oprit”? Iată răspunsul

acum 445 zile

Au început filmările pentru cel de-al doilea sezon “Fructul oprit”. Noul sezon va putea fi urmărit, în curând, la Antena 1. La finalul primului sezon, mulți s-au întrebat ce se va întâmpla cu povestea de iubire dintre Sonia (Michaela Prosan) și Alex (Petru Păun). Ei bine, regizorul serialului, Radu Grigore, ne dezvăluie câteva dintre secretele celui de-al doilea sezon de ”Fructul Oprit”.

Primele imagini de la filmările celui de-al doilea sezon al serialului „Fructul Oprit”

acum 445 zile

Au început filmările pentru cel de-al doilea sezon “Fructul oprit”. Noul sezon va putea fi urmărit, în curând, la Antena 1.

Trofeul ”ALLEGRIA”, câștigat de un copil de 11 ani din Ploiești

acum 447 zile

Concursul de tinere talente ”ALLEGRIA” este un proiecte al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, care își propune să descopere și să promoveze noi talente în rândul copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 18 ani.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »