“Fructul oprit”, lider de audiență pe urban și național. Serialul a fost urmărit de 1.7 milioane de telespectatori

acum 158 zile

În minutul de aur (21:48), peste 1.7 milioane de telespectatori, la nivel național, au ales să urmărească serialul ”Fructul oprit”, de la Antena 1.

Două cereri în căsătorie și răsturnări de situație. În seara asta, în serialul ”Fructul oprit”

acum 159 zile

Două cereri în căsătorie, mărturisiri și descoperiri importante, însoțite de răsturnări de situație, toate acestea se vor regăsi în episodul cu numărul 38, din sezon 2 “Fructul oprit”, pe care Antena 1 îl va difuza în această seară, de la ora 20.00.

Damian Drăghici debutează în actorie! El va avea un dublu rol în ”Sacrificiul”, producție ce poartă semnătura Ruxandrei Ion

acum 161 zile

Damian Drăghici va debuta în actorie. În noua producție semnată Ruxandra Ion, artistul va avea un rol dublu: va semna coloana sonoră a serialulului ”Sactificiul” și va da viață unui personaj interesant.

Mădălina Iacob, reporter Observator/Antena 1 – cel mai tânăr jurnalist acreditat la Vatican

acum 164 zile

Mădălina Iacob, reprezentanta Observatorului de la Antena 1 este cel mai tânăr reporter acreditat la Vatican.

Cristi Iacob, Julia Marcan și Tudor Roșu se alătură distribuției serialului ”Sacrificiul”

acum 164 zile

Cristi Iacob revine în seriale, după 8 ani, când a făcut parte din proiectul Moștenirea, produs de Ruxandra Ion. Alături de el, în povestea Sacrificiul, ce promite să captiveze publicul român, vor juca și micii actori Julia Marcan și Tudor Roșu.

“Fructul oprit”, lider de audiență pe urban și național. Peste 1.4 milioane de telespectatori în minutul de aur

acum 165 zile

În minutul de aur (21:43), peste 1.4 milioane de telespectatori, la nivel national, au ales să urmărească serialul de la Antena 1.

Un MARE actor se alătură distribuției serialului ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion

acum 166 zile

”Sacrificiul”, cel mai nou serial produs de Ruxandra Ion va fi difuzat, din această toamnă, la Antena 1. Din distribuție fac parte: Claudiu Istodor, Oana Zăvoranu, Dorian Popa, Gabi Ciocan.

”O să avem gemeni!” este vestea serii în episodul de azi al serialului ”Fructul Oprit”

acum 166 zile

Adevărul iese la suprafață, împreună cu detalii surprinzătoare ale unor evenimente petrecute cu ani în urmă, într-un nou episod “Fructul oprit”, pe care Antena 1 îl va difuza în această seară de la ora 20.00.

Ediții speciale, dedicate vizitei Papei Francisc în România

acum 166 zile

În perioada 31 mai-2 iunie, Papa Francisc se va afla în România.Telespectatorii vor putea urmări, în direct, cele mai importante momente ale vizitei și vor fi conectați la atmosfera din teren cu informații și cele mai bune imagini.

Claudiu Istodor joacă în serialul „Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion

acum 168 zile

Cu o vastă experiență de 35 de ani în această meserie, jucând atât pe marile ecrane, cât și pe scena teatrului, Claudiu Istodor se alătură echipei formate de Ruxandra Ion pentru noua sa producție.

Oana Zăvoranu revine în televiziune și se alătură distribuției serialului „Sacrificiul”. Iată ce rol va avea

acum 168 zile

Au trecut 15 ani de la ultimul său rol, prestație pentru care a primit numeroase laude! Ei bine, cea despre care vorbim este Oana Zăvoranu, care va face parte din distribuția „Sacrificiul”, noul serial produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1.

În serara asta, în ”Fructul oprit”, un mare secret iese la iveală în urma morții lui Dan Lăzărescu

acum 173 zile

Un mare secret iese la iveală în urma morții lui Dan Lăzărescu, cu consecințe tulburătoare asupra celor implicați. Mărturisiri importante și răsturnări de situație, în această seară, în episodul cu numărul 36.

Dorian Popa joacă în ”Sacrificiul”, noul serial produs de Ruxandra Ion

acum 174 zile

Dorian Popa și Gabi Ciocan fac parte din distribuția serialului ”Sacrificiul” de la Antena 1, ce va fi difuzat, din toamnă, la Antena 1.Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi.

Sacrificiul, noul serial produs de Ruxandra Ion va începe, în toamnă, la Antena 1

acum 175 zile

Sacrificiul este numele noului proiect pe care Ruxandra Ion îl va produce pentru Antena 1.

Adrian își face apariția în casa Caragea și spiritele se încing. Până unde se va ajunge?

acum 180 zile

Episod 35, sezon 2 “Fructul oprit”. Spiritele se încing când Adrian își face apariția în casa Caragea.

Antena Stars lansează emisiunea ”Dragoste fără secrete”, prezentată de actrița Iuliana Călinescu

acum 180 zile

Duminică, de la 18:45, Antena Stars lansează cea mai nouă producție a stației, ”Dragoste fără secrete”, emisiune ce va putea fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 şi seara, de la 18:45. Gazda emisiunii este actrița Iuliana Călinescu.

Ruxandra Ion pregătește un nou proiect pentru Antena 1

acum 182 zile

Serialul va spune povestea extraordinară a unor femei excepționale. Scenariul este bazat pe fapte reale, declarate istoric, dar și pe fapte reale povestite de cunoscuți.

IQOS cucerește America: dispozitivul va fi comercializat și în Statele Unite

acum 187 zile

FDA a considerat că autorizarea acestor produse pentru piața Statelor Unite este adecvată protejării sănătății publice, deoarece, pe lângă alte argumente asociate autorizării, produsele generează mai puține substanțe toxice sau niveluri mai mici ale acestora, comparativ cu țigările.

Petrecere de logodnă în casa Caragea, de apariția unor semne înspăimântătoare și a unei persoane misterioase

acum 188 zile

Au mai rămas șapte episoade “Fructul oprit”, care pot fi urmărite, miercurea, de la ora 20.00, la Antena 1.

Tabăra Copilăriei a fost prima tabără din viața a 24 de copii de la Școala Gimnazială din comuna Brastavățu, județul Olt

acum 188 zile

Proiectul Tabăra Copilăriei se desfășoară în cadrul campaniei „Schimbă o viață” a Fundației Mereu Aproape al cărei scop este de a-i sprijini pe românii care fac tot posibilul să trăiască demn, ai căror copii merg la școală și au rezultate bune la învățătură.

Antena 1 lansează, ASTĂZI, serialul ”Fetiţa mea”

acum 189 zile

Astăzi, de la ora 14:00, Antena 1 lansează cea mai emoţionantă poveste a primăverii – Fetiţa mea (Kizim), serial ce va putea fi vizionat de către telespectatorii Antena 1 în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00.

Prin campania „Schimbă o viață”, 542 de beneficiari din București și din 20 de județe ale țării au primit „Bucurie la cutie” de Paști

acum 192 zile

Programul „Bucurie la cutie” se desfășoară din anul 2013 în cadrul campaniei „Schimbă o viață” a Fundației Mereu Aproape și este menit să îi sprijine pe românii care fac tot posibilul să trăiască demn, ai căror copii merg la școală și au rezultate bune la învățătură.

Cele mai populare jocuri video in prima parte din 2019

acum 193 zile

Desi abia am intrat in luna mai a acestui an, pe piata mondiala a jocurilor video s-au cheltuit deja peste 33 de miliarde de dolari (129 milioane $ doar in ultimele 24 de ore precedente realizarii acestui material), potrivit worldometers.info.

Ce spun fanii despre ”beția” trasă de Vlad Gherman, Petru Păun, Liviu Vârciu și Bogdan Iancu, în ”Fructul Oprit”

acum 193 zile

În episodul de miercuri, 1 mai, din serialul ”Fructul oprit”, Vlad Gherman, Petru Păun, Liviu Vârciu și Bogdan Iancu au fost protagoniștii unui moment amuzant.

Sonia trece prin clipe de groază: “Sunt convinsă că Adrian mă urmărește!”. Au mai rămas 8 episoade din ”Frucrtul Oprit”

acum 194 zile

 “Fructul oprit” continuă, în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, cu dezvăluiri importante, întâmplări neașteptate și suspans. În episodul 33 din sezonul 2 al serialului, Sonia este convinsă că Adrian o urmărește, iar procurorul revine...

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »