Denis Hanganu se alătură campaniei Ajut eu!

acum 7 zile

Denis Hanganu, protagonistul serialului Sacrificiul de la Antena 1 a spus “Ajut eu!” şi i-a făcut o bucurie micuţei Simona, o fetiţă greu încercată de viaţă.

Monica Anghel şi Dorian Popa s-au alăturat campaniei Ajut Eu!

acum 8 zile

Monica Anghel şi Dorian Popa, alături de generoşi – aşa cum sunt numiţi toţi oameni care sar în ajutor pe platforma www.ajuteu.ro au făcut posibilă împlinirea unor noi dorinţe.

Astăzi, faceți cunoștință cu eroii campaniei ”AjutEu”

acum 11 zile

Astăzi, în ziua în care Antena 1 aniversează 26 de ani de existenţă pe piaţa media din România, veți face cunoștință cu eroii campaniei ”AjutEU”.

Educația timpurie a copilului: 3 motive pentru a-l înscrie la creșă

acum 11 zile

Tichete de cresa sunt acordate de la începutul acestui an angajaților cu copii mici care vor să-și reia activitatea la locul de muncă. Aceste tichete se acordă lunar salariaților care nu beneficiază de concediu pentru creșterea copilului în vârstă de până la doi ani (sau trei ani, în cazul copilului cu handicap) și de indemnizația aferentă.

Împlinește și tu o dorință pe ajutEu.ro

acum 12 zile

”AjutEu” este campania pe care Antena 1 o lansează la împlinirea a 26 de ani de existenţă pe piaţa media din România. Prima gală ”AJUT EU”, va avea loc vineri, într-o ediţie de sărbătoare, la Antena 1.

Din 29 noiembrie până pe 1 decembrie, 3 zile de mare sărbătoare: Antena 1 aniversează 26 de ani de existenţă pe piaţa media

acum 12 zile

Pe 29 noiembrie, Antena 1 aniversează 26 de ani de existenţă pe piaţa media din România şi aduce împreună oamenii care au nevoie de ajutor, cu cei care îl pot acorda, într-o gală de sărbătoare, încărcată de emoţie, de surprize şi cu numeroși invitaţi speciali, prezentată de Sandra Stoicescu, de la 16:45.

Calitatea lenjeriilor BRODANK – o carte de vizită scrisă din părerile turiștilor mulțumiți

acum 15 zile

Hotelurile își câștigă reputația din confortul și serviciile pe care le oferă turiștilor dornici de o deconectare pe toate planurile.

Documentarul Frida. Viva la Vida la Happy Cinema București

acum 21 zile

Filmul evidențiază cele două părți ale spiritului lui Frida Kahlo: pe de o parte artistul revoluționar, pionier al feminismului contemporan, iar pe de altă parte, ființa umană, victimă a trupului ei chinuit și a unei relații chinuite.

Antena 1 lansează campania ”Ajut eu”

acum 27 zile

La împlinirea a 26 de ani de existenţă pe piaţa media din România, Antena 1 lansează campania Ajut eu, un punct de întâlnire al oamenilor care au nevoie de ajutor, cu cei care îl pot acorda. Astfel, pe 29 noiembrie, Antena 1 îi invită pe telespectatori ca în loc de “La mulţi ani!”, să spună “Ajut eu”.

Genti de laptop de la Zevo – ce le defineste ca fiind calitative?

acum 29 zile

Gentile pentru laptop-uri nu au aceeasi dimeniune deoarece nici modele brandurilor specializate nu produc laptop-urile de o dimensiune standard.

Maia Morgenstern, Adriana Trandafir și Ana Ciontea au filmat un moment special la fosta închisoare de la Piteşti

acum 33 zile

În cel mai nou episod din Sacrificiul, difuzat astăzi, de la ora 20:00, la Antena 1, echipa de producţie a serialului Sacrificiul, de la Antena 1, a filmat un moment special la închisoarea din Pitești, dedicat eroilor care s-au sacrificat în lupta împotriva comunismului.

5 seriale populare pe Netflix

acum 36 zile

Productiile de pe Netflix pot fi urmarite de pe PC, orice smartphone prin intermediul aplicatiei dedicate, pe tablete si aproape orice Smart TV. Pentru o mai buna calitate a redarii programelor este recomandata utilizarea unui televizor inteligent.

Ești pregătit? Aventura Star Wars continuă la Happy Cinema

acum 39 zile

Pe 19 Decembrie are loc avanpremiera Star Wars: Skywalker – Ascensiunea, iar biletele sunt disponibile pentru mai multe proiecții pe www.happycinema.ro. Alege-ți acum locul în sală și pornește în aventură!

Toamna la Apple se numără bobocii - ce specificații are noul model iPhone 11?

acum 47 zile

Apple este un gigant pe această nișă, iar adepții acestui brand așteaptă în fiecare toamnă o nouă idee inovatoare.

De ce merita sa-ti amenajezi o camera la mansarda

acum 49 zile

Un pod poate fi transformat relativ simplu intr-o mansarda frumoasa, dar exista si modelele de proiecte de casa cu mansarda gata amenajata. Cand cumperi o casa ar fi bine sa alegi una care iti ofera posibilitatea s-o extinzi ulterior.

Ce arată studiile și statisticile despre situația copiilor abandonați din România

acum 50 zile

În total, un număr de 53.393 de copii se află în grija sistemului de stat. Deoarece acesta este de cele mai multe ori incapabil să gestioneze și să se ocupe de bunăstarea copiilor, ONG-urile contribuie în mod semnificativ la îmbunătățirea vieții acestora.

Cum a ajuns Lavazza sa fie un brand de cafea de prestigiu?

acum 60 zile

Povestea brand-ului de cafea Lavazza a inceput, ca orice alta afacere, sub forma unui mic magazin din orasul Turin din Italia.

Shakira în concert pe marele ecran în Noiembrie la Happy Cinema

acum 63 zile

În luna Noiembrie, Happy Cinema prezintă difuzarea unui concert de excepție al unuia dintre cei mai îndrăgiți artiști ai tuturor timpurilor – Shakira.

În noul sezon ”Asia Express”, vedetele vor fi supuse testelor în Filipine și în Taiwan

acum 64 zile

România este prima țară care va porni în aventura Asia Express pe ruta Filipine – Taiwan.

Dan Bittman prezintă ”Antitalent”, cel mai nou show de umor de la Antena 1

acum 64 zile

Dan Bittman este prezentatorul celui mai nou show de umor de la Antena 1, Antitalent, emisiune ce va avea premiera în curând.

Cadouri potrivite pentru orice ocazie pe 3Gifts.ro

acum 68 zile

Oferirea cadourilor în ziua de astăzi reprezintă pentru majoritatea persoanelor o provocare. Acest lucru este condiționat de timpul limitat cu care ne luăm la întrecere în fiecare zi.

Antitalent, un nou show de umor marca Antena 1

acum 69 zile

Antena 1 pregătește pentru această toamnă un nou show de umor, ”Antitalent”, primul ce conturează conceptul de antivedetă.

Zoe Vasilescu va ocupa funcția de VP Sales & Corporate Affairs la Antena Group

acum 71 zile

Zoe Vasilescu va ocupa funcția de VP Sales & Corporate Affairs în cadrul Antena Group începând cu 1 octombrie.

Care sunt cele mai bune soiuri de struguri pentru vin?

acum 75 zile

Vinul este deopotrivă o cultură și o industrie. Întregul proces de obținere a vinului presupune cunoașterea procesului de fermentare, desciorchinarea, mustuiala, stăpânirea meșteșugului confecționării butoaielor etc.

Care sunt cele mai frumoase campusuri universitare din lume

acum 83 zile

După ce, în timpul studenției, a fost cazat în căminul din Regie, omul de afaceri Liviu Tudor a decis să înființeze primul și cel mai mare campus studențesc privat din țara noastră, West Gate Studios.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »