Adrian își face apariția în casa Caragea și spiritele se încing. Până unde se va ajunge?

Publicat pe 15.05.2019 la 12:09 Actualizat pe 15.05.2019 la 12:31

Episod 35, sezon 2 “Fructul oprit”. Spiritele se încing când Adrian își face apariția în casa Caragea.

Adrian Barbu revine în casa Caragea, iar odată cu prezența lui în acest loc spiritele se încing. Acesta va fi nevoit să dea explicații pentru absența lui, dar și pentru semnele misterioase pe care Sonia și cei dragi le-au primit în ultima perioadă. Ce va spune el, cum va decurge întâlnirea dintre Adrian, Sonia și Alex, dar și ce lucruri importante ies la iveală, în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-un nou episod al sezonul 2 “Fructul oprit”.

Panica pune stăpânirea pe membrii familiei Caragea după ultimul semn lăsat în timpul petrecerii de logodnă dintre Petru (Bogdan Iancu) și Bihter (Oana Moșneagu).

Eram amândouă pe peluză când am văzut semnul ăla”, îi povestesc Sonia (Michaela Prosan) și Ana (Cristina Ciobănașu) procurorului. “Iar eu am văzut un bărbat îmbrăcat într-un hanorac negru”, completează Ioan (Vlad Gherman).

Cine intră în vizorul procurorului în acest caz, ce decide Petru să facă în legătură cu relația lui cu Bihter, diseară, în episodul cu numărul 35.

A dispărut fără urmă după ce a fost rănit, în urma altercației pe care a avut-o cu Sonia la Pietroșița, iar acum Adrian (Bogdan Albulescu) își face apariția în casa Caragea spre surprinderea tuturor.

Cineva lasă tot felul de semne în casa Caragea care seamănă a amenințare…”,îi spune procurorul (Rodica Lazăr) lui Adrian. Ce va răspunde el în legătură cu acest lucru, dar și ce li se mai pregătește Soniei și celor dragi, ce “jocuri macabre” au loc, astăzi, de la ora 20.00, în “Fructul oprit”.

Montarea camerelor de supraveghere în casa Caragea duce la descoperirea unei discuții cutremurătoare între Dan Lăzărescu (Doru Ana) și Roxana Baicu Popovici (Carmen Tănase). “Mă gândesc ce ar zice fii-ta, dacă ar ști că mama ei e cea care i-a omorât pe părinții lui Alex? Până la urmă tu ajungi la pușcărie. Tu ești adevărata criminala!”, îi reproșează el. La cine ajung imaginile cu cei doi, diseară, într-un nou episod al sezonului 2 “Fructul oprit”.

Tot în episodul din această seară Dan Lăzărescu îi face Izei (Ioana Blaj) o mărturisire importantă, iar neliniștile Magdei (Maia Morgenstern) legate de trecutul ei își lasă tot mai mult amprenta asupra sa. “Îmi pare rău, Iza! Eu i-am spus lui Mihai să …”, despre ce este vorba, astăzi, în continuarea serialului.

Au mai rămas șase episoade “Fructul oprit”, pe care telespectatorii le pot urmări, miercurea, de la ora 20.00, la Antena 1.

În articolul

Adrian își face apariția în casa Caragea și spiritele se încing. Până unde se va ajunge?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x