Care sunt defectele tale în funcție de data nașterii. LEII sunt înfumurați ZODIACULUI

Publicat pe 23.05.2016 la 09:29 Actualizat pe 23.05.2016 la 10:02

Fiecare persoană are părți bune, dar și unele care nu fac cinste nimănui. Mai jos am pregătit un material, în care sunt prezentate pe scurt trăsăturile nativilor zodiacului, scoțând în evidență defectele lor.

ideisibani.ro

Fiecare persoană are părți bune, dar și unele care nu fac cinste nimănui. Mai jos am pregătit un material, în care sunt prezentate pe scurt trăsăturile nativilor zodiacului, scoțând în evidență defectele lor.

Consultantul în astrologie, Dezideriu, a luat la rând zodiile, trecând în revistă principalele lor defecte.

BERBECII au accese de furie spectaculoase. De obicei, când lucrurile nu merg așa cum își doresc, copiii zodiacului sunt primii care dau din mâini și din picioare în semn de protest. De obicei pot fi calmați la fel de repede, dacă sunt luați în brațe și trimiși la somn.

TAURII au lansat conceptul de metrosexual. Sunt materialiști și pot sta ore în șir în fața oglinzii, încercând să surprindă și să repare diverse defecte și riduri. Apoi vor ieși în club, de unde se vor uita superior la toți cei care nu etalează același tip de opulență. Pot fi extrem de plictisitori.

GEMENII au o personalitate dublă. Se pleacă de la premisa că unul dintre gemeni este o ființă genială, care poate reprezenta vocea unei generații, în timp ce al doilea este un personaj fără tact, fără prezență și fără mesaj. De obicei unul dintre cei doi câștigă.

Dacă vă aduceți aminte de copilul acela care plângea în baie, la școală, cel mai probabil e din zodia RACULUI. Ei se retrag în cochilia lor ori de câte ori se simt răniți. Și asta se întâmplă des. De aceea nu o să vedeți foarte mulți Raci în public.

LEII sunt înfumurații zodiacului. Au nevoie constantă de atenție, altfel se ofilesc și dispar. De multe ori își imaginează că sunt foarte speciali și că este o onoare să fii prietenul lor. Nu înțeleg cum este posibil să nu fii de acord cu ei.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

Care sunt defectele tale în funcție de data nașterii. LEII sunt înfumurați ZODIACULUI

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x