Ce i-a scris Frank Sinatra lui George Michael, într-o scrisoare din 1990. Mesajul legendarului artist este INCREDIBIL

Publicat pe 27.12.2016 la 15:14 Actualizat pe 27.12.2016 la 15:31

Sfaturi pretioase de la artist la artist.

Frank Sinatra i-a adresat lui George Michael o scrisoare deschisă, în 1990, după ce artistul britanic a recunoscut public că avea probleme din cauza celebrităţii.

Talentul nu trebuie irosit. Cei care îl au - şi este evident că tu ai talent - trebuie să îl accepte, să îl îmbrăţişeze, să îl hrănească şi să îl împărtăşească celor din jur”, i-a transmis legendarul artist american colegului său de breaslă din Marea Britanie, informează site-ul publicaţiei The Hollywood Reporter.

În 1990, George Michael, pe atunci în vârstă de 27 de ani, a acordat un interviu în revista Calendar, un supliment al cotidianului Los Angeles Times, în care a vorbit despre dezamăgirea lui tot mai profundă generată de statutul său de star internaţional.

Acel interviu a determinat un răspuns din partea unei legende a industriei de divertisment, cântăreţul şi actorul american Frank Sinatra - pe atunci în vârstă de 74 de ani -, într-o scrisoare deschisă, publicată tot în revista Calendar.

”Nu pot să îl înţeleg pe un om care spune că trăieşte «cu speranţa reducerii presiunii exercitate de statutul de vedetă». Iar acum, când el este un cantautor de 27 de ani de mare succes vrea să renunţe la acel lucru pentru care milioane de tineri talentaţi din lumea întreagă ar fi dispuşi să îşi împuşte bunicile doar pentru a-l obţine - şi asta e doar una dintre glumele care se fac pe seama lucrurilor de care el se plânge”, a scris Frank Sinatra în acel text.

Frank Sinatra, care a devenit el însuşi celebru în jurul vârstei de 25 de ani, după ce s-a alăturat trupei muzicale conduse de Tommy Dorsey în anii 1940, înainte de a se impune în showbiz pe cont propriu, cimentându-şi statutul de personalitate legendară a industriei de divertisment, i-a oferit, de asemenea, tânărului George Michael şi câteva sfaturi.

Haide, George! Relaxează-te puţin. Bucură-te, omule!”, a scris Frank Sinatra. ”Talentul nu trebuie irosit. Cei care îl au - şi este evident că tu ai talent, altfel coperta de astăzi a revistei Calender ar fi dedicată lui Rudy Vallee - trebuie să îl accepte, să îl îmbrăţişeze, să îl hrănească şi să îl împărtăşească celor din jur. Crede-mă. Am fost în situaţia ta, a adăugat legendarul artist american.

Frank Sinatra (12 decembrie 1915 - 14 mai 1998) a fost un popular cântăreţ şi actor american, considerat unul dintre cei mai influenţi artişti ai secolului al XX-lea. Discurile sale, ce include piese celebre, precum ”My Way”, ”Strangers in the Night” şi ”New York, New York”, s-au vândut în peste 150 de milioane de copii pe plan mondial. Artistul american a fost recompensat cu numeroase trofee şi distincţii, inclusiv cu 11 premii Grammy, un Oscar pentru rol secundar şi un Oscar onorific pentru acţiuni umanitare.

Frank Sinatra a murit pe 14 mai 1998, la vârsta de 82 de ani, în urma unui infarct.

Cântăreţul George Michael a murit duminică, la vârsta de 53 de ani, a anunţat agentul său de presă, citat de BBC. Cântăreţul britanic, care s-a lansat cântând în grupul pop Wham! din anii 1980 şi şi-a construit apoi o carieră de succes în calitate de artist solo, ”a murit împăcat în reşedinţa lui”, potrivit agentului de presă al starului britanic.

Insuficienţa cardiacă este o posibilă cauză a morţii lui George Michael, conform managerului său, Michael Lippman, anunţă CNN, care citează Press Association.

De asemenea, Poliţia cercetează decesul artistului, considerându-l "neaşteptat, dar nu suspect".

George Michael, al cărui nume real a fost Georgios Kyriacos Panayiotou, s-a născut pe 25 iunie 1963 la Londra şi a vândut pe parcursul carierei sale de patru decenii peste 100 de milioane de albume.

În articolul

Ce i-a scris Frank Sinatra lui George Michael, într-o scrisoare din 1990. Mesajul legendarului artist este INCREDIBIL

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x