Ce înger păzitor ai în funcție de zodie

Publicat pe 10.06.2016 la 14:34 Actualizat pe 10.06.2016 la 14:49

Încă de când ne-am născut, primim protecție din partea unui înger păzitor. Specialiștii în astrologie sunt de părere că, în funcție de zodie, fiecare nativ are îngerul său păzitor, care are rolul de a-l ajuta pe acesta să-și ducă misiunea la bun sfârșit.

Încă de când ne-am născut, primim protecție din partea unui înger păzitor. Specialiștii în astrologie sunt de părere că, în funcție de zodie, fiecare nativ are îngerul său păzitor, care are rolul de a-l ajuta pe acesta să-și ducă misiunea la bun sfârșit.

Astfel,potrivit astrocafe.ro, ei vor face tot posibilul să ne ferească de pericolele care ne pândesc fără ca noi măcar să le bănuim; ne îndeamnă să ne deschidem către ceea ce este bun și să evităm răul; au sarcina de a transmite mai departe rugăciunile noastre și intervin neobosit pentru ca noi să primim întotdeauna dragostea divină.

Berbec – Malahidael – Îngerul curajului

Nativii din Berbec primesc curajul lui Malahidael. Voința și puterea devin forțe spirituale dinamice care pot fi folosite în viața de zi cu zi pentru binele celor din jur. Malahidael va sprijini orice efort creativ pe care îl veți depune în lumea materială, vă va da curajul să mergeți până la capăt, chiar dacă asta nu vă prea stă în fire.

În paza lui veți reuși să terminați tot ce ați început cu atâta entuziasm și, mai ales, să faceți acest lucru fără a va simți sacrificați. Malahidael vă mai face un dar, poate, cel mai importat, vă dă imaginea potențialului vostru spiritual. Vă arată în orice acțiune mică pe care o faceți zi de zi, faptul că menirea voastra este, de fapt, una spirituală, de permanentă evoluție pentru ca acțiunea curajoasă din plan material să devină acțiune curajoasă în plan spiritual.

Taur -Asmodael – Îngerul Răbdării

Nativii din Taur primesc puterea răbdării de la Asmodael. Dorințele noastre chiar dacă sunt de ordin material sau spiritual sunt apanajul zodiei în care ne-am născut și ele, până la urmă, motivează orice acțiune din viața noastră. Răbdarea este cea care ne susține perseverența. Îngerul Asmodael este cel care transformă dorința pentru posedarea de lucruri pământești în cea de a accede la noi nivele de cunoaștere spirituală.

El dă consecvență Taurului și o transformă chiar într-o valoare intrinsecă a acestei zodii. Astfel, dintr-o zodie dominată de lumea materială și de concret, cu ajutorul lui Amodael, Taurii pot deveni ființe spirituale mai preocupate de suflet decât de trup. El îi fereste pe Tauri să devină prea materialiști și prea fixați în părerile lor, la care ajung să țină ca la ochii din cap, fără a avea vreun fundament logic.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

Ce înger păzitor ai în funcție de zodie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 mai 2024. Gemenii au de dus o conversație importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Îi lua banii, îi opreşte apa şi gazele, apoi o dădea afară din casă. Umilința la care era supusă o mamă din Gorj de către propriul soț
a1.ro
Dana Roba a fost contactată din închisoare de cel care a mutilat-o. Ce a putut să îi spună soțul ei
HelloTaste.ro
Ciuperci cu sos de smântână la tigaie. Rețeta pentru un prânz savuros
Catine
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
useit.ro
Cum poți restricționa pe cineva pe Facebook Messenger fără să își dea seama. E diferită față de funcția de blocare
as.ro
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: „Vorbeşte cu extratereştrii”
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea ochilor. Cum îți pot îmbunătăți vederea
Spynews
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
DeParinti
Clătite cu căpșuni. O rețetă îndrăgită de orice copil
MediCOOL
Alimentele care conțin cel mai mult plastic. Sarea și orezul se numără printre ele
HelloTaste
Blat umed de tort, cu ciocolată în compoziție
x