Ce se întâmplă la cinci luni de la moartea lui George Michael. Oare ce-ar fi spus artistul despre asta?

Publicat pe 09.04.2017 la 20:45 Actualizat pe 09.04.2017 la 21:03

Iubitul regretatului cantaret a primit o propunere inedita!

Editurile din Marea Britanie i-ar fi oferit 1 milion de lire sterline lui Fadi Fawaz, partenerul de viaţă al cântăreţului George Michael, pentru a scrie o carte care să relateze relaţia sa cu artistul şi ultimele zile din viaţa acestuia.

George Michael a fost descoperit decedat la vârsta de 53 de ani în reşedinţa sa din Oxfordshire, de Crăciun, de partenerul lui de viaţă, Fadi Fawaz. Potrivit presei internaţionale, mai multe edituri britanice sunt interesate să cumpere drepturile de publicare aferente unui volum de memorii ce ar urma să fie scris de Fadi Fawaz.

Întrucât el este persoana care a găsit cadavrul, editorii ştiu că o carte scrisă de el ar face senzaţie. Oferta lor ajunge cu uşurinţă la 1 milion de lire sterline”, a dezvăluit o sursă citată de Daily Star.

Iubitul fostului lider al grupului Wham!, Fadi Fawaz, a spus că l-a găsit pe George Michael mort în vila lui din Goring-on-Thames, Oxfordshire, atunci când a venit să-l trezească pe artist înainte de masa de Crăciun.

La începutul lunii februarie, Poliţia din Marea Britanie a respins ipoteza comiterii unei crime în ancheta ce vizează moartea cântăreţului George Michael, decedat pe 25 decembrie 2016.

Fadi Fawaz, iubitul starului britanic, cu care acesta avea o relaţie din anul 2012, a fost chestionat de poliţişti de două ori în luna ianuarie. Poliţia a precizat că Fadi Fawaz nu a făcut obiectul unei anchete.

Cântăreţul britanic George Michael a fost înmormântat pe 29 martie, la trei luni după ce a murit din cauze naturale şi la trei săptămâni după ce trupul neînsufleţit al artistului a fost predat familiei de medicii legişti.

Ceremonia funerară a fost intimă - au participat doar rudele şi câţiva prieteni apropiaţi ai cântăreţului. Starul britanic a fost înmormântat în Highgate Cemetery, un cimitir din nordul Londrei. În acelaşi cimitir a fost înmormântată şi mama artistului, Lesley Angold, care a murit în 1997 la vârsta de 60 de ani din cauza unui cancer.

Întârzierea înmormântării lui George Michael - determinată de o anchetă a Poliţiei şi de realizarea unor teste toxicologice - a depăşit precedentul record în materie, stabilit în urmă cu un deceniu de o altă legendă a muzicii. La începutul anului 2007, disputele apărute între rudele lui James Brown au determinat amânarea înmormântării starului american, supranumit ”naşul muzicii soul”. James Brown, care a murit pe 25 decembrie 2006, a fost în cele din urmă înmormântat pe 10 martie 2007, la 75 de zile după deces.

Cântăreţul britanic George Michael a murit din cauze naturale, a confirmat un anchetator. Starul pop a suferit de cardiomiopatie cu miocardită şi steatoză, potrivit lui Darren Salter, un anchetator din Oxfordshire.

George Michael a murit la vârsta de 53 de ani, pe 25 decembrie, în casa lui din Goring-on-Thames, Oxfordshire.

Înmormântarea celebrului artist a fost amânată timp de aproape trei luni, întrucât prima examinare post-mortem a furnizat rezultate ”neconcludente”, iar autorităţile au avut nevoie de rezultatele testelor toxicologice.

George Michael s-a născut pe 25 iunie 1963 în Fincheley, o suburbie din nordul Londrei. Originar dintr-o familie greacă de origine cipriotă, numele lui real a fost Georgios Kyriacos Panayiotou.

A lansat albume de succes, între care ”Faith” şi ”Listen Without Prejudice Vol.1”. Acesta din urmă a depăşit vânzările realizate de albumul ”Faith” în Marea Britanie, dar, în pofida acestui succes, George Michael a pierdut un proces cu casa de discuri Sony, pe care artistul îl iniţiase deoarece nu era mulţumit de campania de promovare a acestui material discografic.

Şapte piese ale lui George Michael au ajuns pe primul loc în topul din Marea Britanie. Printre cele mai cunoscute single-uri ale sale se numără ”Careless Whisper”, ”One More Try”, ”Freedom” şi ”Father Figure”.

Artistul britanic a fost recompensat de-a lungul anilor cu numeroase trofee şi distincţii, inclusiv cu două premii Grammy şi trei Brit Awards.

În articolul

Ce se întâmplă la cinci luni de la moartea lui George Michael. Oare ce-ar fi spus artistul despre asta?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x