Cum se comportă nativii ZODIACULUI atunci când iubesc. ACEASTĂ zodie e greu de cucerit!

Publicat pe 24.05.2016 la 14:36 Actualizat pe 24.05.2016 la 15:27

E greu să le intri în grații, dar când le-ai câștigat încrederea, ai ajuns la inima lor. Așa sunt unii nativi ai zodiacului, care în plan sentimental sunt ceva mai reținuți.

E greu să le intri în grații, dar când le-ai câștigat încrederea, ai ajuns la inima lor. Așa sunt unii nativi ai zodiacului, care în plan sentimental sunt ceva mai reținuți.

Află din materialul de mai jos cum se comportă zodiile atunci când vine vorba de iubire!

Berbec
Berbecul vrea să aibă drumul lui, să fie stăpân pe deciziile sale. Se bucură de realizările individuale şi nu se teme de singurătate. Este destul de egocentric şi trebuie să faci imposibilul pentru a-l convinge că şi tu meriţi atenţie.

Taur
Taurul este rapid în a face un angajament, de multe ori fără să ia măsuri de precauţie şi să se gândească mai bine la toate aspectele ce ţin de viaţă de cuplu. Are tendinţa de a nu-şi dori schimbarea, este ancorat în trăirile pe care le stăpâneşte şi le-a experimentat ceva, poate fi acuzat de monotonie.

Gemeni
Pentru aceasta zodie este dificil să îşi dorească să încerce ceva serios, stabil. Nu vor să investească nici timp, nici sentimente în partenerii lor, se dau înapoi de la emoţii sincere şi relaţii durabile.

Rac
Ei refuza să se expună, preferând să stea în umbră, în carapace, până când simt că lucrurile iau o turnură favorabilă. Vor să ajute pe toţi, dar ei nu accepta ajutor, este un lucru la care trebuie să lucreze.

Leu
Leii nu vor să piardă controlul. Ei vor să se simtă mai buni decât cei din jur, mai utili, mai iubiţi. Bariera lor este că nu vor alături pe cineva care să fie prea puternic, nu ştiu cum să echilibreze situaţia.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

Cum se comportă nativii ZODIACULUI atunci când iubesc. ACEASTĂ zodie e greu de cucerit!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x