ADEVĂRUL despre "Insula Iubirii"! Ce s-a întâmplat, de fapt, în Thailanda: "Tot ceea ce am făcut este din DORINȚA mea!"

Publicat pe 19.06.2017 la 13:18 Actualizat pe 19.06.2017 la 14:14

Diana a facut marturisiri incredibile despre cele petrecute in cadrul emisiunii.

Au venit pe Insula Iubirii să-și testeze relația, dar nu toți au reușit să treacă cu brio proba fidelității! Extrem de sinceră, una dintre concurente, Diana, a dat cărțile pe față și a spus exact ce s-a întâmplat în Thailanda.

A venit în emisiune alături de iubitul ei, Ben, dar pe parcurs, Diana a început să aibă o relație cu ispita Andy.

Cu toate astea, ea nu s-a ascuns și și-a asumat exact ce a făcut. Diana a făcut mărturisiri incredibile despre cele petrecute în cadrul emisiunii.

"După cum ați observat, au apărut mai multe speculații, cu privire la comportamentul pe care l-am avut in cadrul emisiunii "Insula iubirii" difuzat pe postul de tv Antena1. Vreau sa va aduc la cunoștiință următoarele:

Toate acțiunile pe care le-am avut în cadrul emisiunii au fost făcute cu bună știință, fără a fi influențați în nici un mod de către producătorii emisiunii.

Această emisiune a fost pentru noi mai mult decât o distracție. Ne-a ajutat să ne redescoperim ca oameni și să abordăm altfel anumite situații din viața noastră.

Persoanele care apelează la această emisiune nu sunt în relații tocmai Ok. Majoritatea cuplurilor au probleme foarte grave, iar venirea la această emisiune înseamnă pentru ei una din două: ori se consolidează relația, ori aleg drumuri diferite.

Dacă la o prima vedere catalogam ispitele ca fiind persoane care vor sa ne destrame relațiile, parcurgând anumite etape ale acestei "experiențe" am realizat ca, de fapt, ele ne sunt de mare ajutor atât în Thailanda, unde ne sunt confidenți și posibile pansamente peste rănile provocate de partener sau de ruptura relației cu care am venit de acasă, dar și mai târziu, în România, aceștia putând să ne devină persoane apropiate.

Se pare că anumite persoane care s-au aflat cu mine pe insulă, nu au înțeles în profunzime ajutorul pe care l-a adus aceasta emisiune în viața noastra.

Eu personal, nu pot înțelege afirmațiile pe care ei le-au făcut, în condițiile în care și eu am fost pe aceeași insulă și știu exact ce s-a întâmplat acolo.

PS: Nu oricine poate să își asume ceea ce face. Asumarea ține de curaj și de dorința de evoluție. Nici eu, personal, nu pot spune că mă mândresc cu tot ce am făcut pe insulă. Însă, acum, mă mândresc cu faptul că am înțelepciunea de a mă vedea cu ochi critici și puterea de a înțelege greșelile mele.

Mă mândresc acum cu faptul că, acceptând că eu sunt acea persoana de la tv și că acea persoană nu este în totalitate ceea ce îmi doream eu de la mine, mă pot schimba în bine.

Puteam să neg acțiunile mele (chiar dacă era stupid să o fac, având în vedere că sunt filmată) și să pretind că e "un rol". Puteam să zic: "Am fost forțată, drogată, euforică, beată, etc" (chiar dacă este aberant să spun așa ceva) doar pentru a mă "scoate basma curată" în fața celor care sunt suficient de naivi încât să creadă minciunile mele. AM ALES SĂ NU O FAC!

Personal, vă spun atât: TOT CEEA CE AM FĂCUT ÎN ACEASTĂ EMISIUNE ESTE FĂCUT DIN DORINȚA MEA, de la date-uri, la activități pe insulă, la apropieri de ispită, declarații, acțiuni, etc. Nimeni nu mi-a impus nimic. Puteam refuza orice nu îmi era pe plac: de la ieșiri în oraș, la băutură, la activități puse la dispoziție.

Dacă îmi doream, puteam sta în casă, în pat, 18 zile - sau până când mă dădeau ei afară din show. Producătorii pun la dispoziție diverse lucruri. Firesc! Dar, dacă vrei sau nu să beneficiezi de ele, dacă alegi să participi sau nu la anumite activități și imprudența cu care tu, personal, alegi sa o faci, asta nu mai ține de producători.

Eu am făcut greșeli, dar eu ÎMI ASUM și, în egală măsură, am făcut lucruri frumoase, mi-am asigurat amintiri unice și simt că am evoluat.
Nu regret participarea la acest show. Însă DA, ai nevoie de curaj pentru a te expune, așa cum ești tu cu adevărat, în fața unei țări și să și poți să îți asumi, ulterior.

P.S Dacă mă aruncam în cap din vârful casei în piscină, să arăt eu lumii cât sunt de șmecheră, fără să intereseze pe cineva șmecheria mea, oare scoteam niște bănuți de la Antena 1, că e vina lor?", este mesajul, postat de Diana pe facebook.

În articolul

ADEVĂRUL despre "Insula Iubirii"! Ce s-a întâmplat, de fapt, în Thailanda: "Tot ceea ce am făcut este din DORINȚA mea!"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
De unde putem cumpăra cireşe mai ieftine? Aici kilogramul fructelor de mai este chiar şi de trei ori mai mic decât în pieţe
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Ce s-a ales de femeia care a fost timp de 8 ani amanta fratelui soţului său. Cum arată la 41 de ani
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x