Dorian Popa şi-a petrecut ziua de naştere pe platoul de filmare de la ”Sacrificiul”

Publicat pe 08.08.2019 la 10:57 Actualizat pe 08.08.2019 la 11:00

Începând din aceastã toamnã, în Sacrificiul, telespectatorii îl vor putea urmãri pe Dorian în rolul lui Mario Busuioc, nepotul lui Leo Zamfir (interpretat de Mihai Sandu Gruia).

Dorian Popa a împlinit, ieri, 31 de ani şi şi-a sãrbãtorit ziua de naştere chiar pe platourile de filmare de la Sacrificiul, serialul produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1 și care va avea premiera în această toamnă. Energic şi plin de entuziasm, aşa cum i-a obişnuit deja pe cei din jurul sãu, artistul s-a declarat cum nu se mai poare bucuros sã petreacã aceastã zi specialã alãturi de colegii sãi din serial.

De când am văzut programul de filmãri, care conținea o singură secvență de ziua mea în programul de filmare am zis că sigur sunt chemat ca să mi se facă o surpriză. Vă spun sincer că îmi place atenția, dar de ziua mea mă simt inhibat, ciudat pentru că știu că urmează să te aștepte toată echipa cu tortulețul, cu clasicul la mulți ani. Am fost foarte emoționat că am avut ziua de naștere pe platoul de filmări. Cei cu care lucrez la Sacrificiul sunt în mare parte cei cu care am filmat la Pariu cu Viața și atunci pentru mine emoția cu care mă încarc este una colosală. Mă bucur mult că am muncit de ziua mea, este un principiu de la care nu mă abat pentru că vreau să îi arăt lui Dumnezeu că pot munci oricând, în orice zi!”, a povestit Dorian.

Începând din aceastã toamnã, în Sacrificiul, telespectatorii îl vor putea urmãri pe Dorian în rolul lui Mario Busuioc, nepotul lui Leo Zamfir (interpretat de Mihai Sandu Gruia). Mario are o voce de aur moștenită de la mama lui, însã nu are aspirații și nici visuri, ci doar un stil de viaţã mai extravagant din care nu lipsesc hainele de firmã, maşinile luxoase şi lipiciul la fete.

Serialul Sacrificiul, ce urmează a fi difuzat începând din aceastã toamnã, la Antena 1, este un „family drama” cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii spectaculoase din Bucureşti şi din împrejurimi.

În articolul

Dorian Popa şi-a petrecut ziua de naştere pe platoul de filmare de la ”Sacrificiul”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x