Dr. Oz si Laura Berman te invata cum sa iti imbunatatesti viata sexuala

Publicat pe 13.12.2010 la 22:46 Actualizat pe 13.12.2010 la 22:51

Sex-experimentul national

Acum ceva timp Dr. Oz a dat startul unui sexexperiment national. Cu ajutorul sexologului Laura Berman, Dr. Oz a conceput un plan destinat sa reaprinda flacara pasiunii in dormitoarele a mii de oameni. Initiativa sa a prins la public si mii de oameni si-au impartasit experientele si le-au cerut sfaturile. Balanta finala poate fi un nou inceput pentru viata voastra sexuala.

Pasii pe care trebuiau sa ii urmeze americanii sunau cam asa :

1. Vorbiti in fiecare zi timp de 10 minute despre voi, unul cu celalalt.

2. Jucati-va si sarutati-va timp de 10 minute, de trei ori pe saptamana. Minim.

3. Faceti din sex o obisnuinta, macar o data pe saptamana. Nu trebuie sa fie extraordinar, ceva scos din Kama Sutra, dar trebuie sa aiba loc.

4. Ambii parteneri trebuie sa acorde apreciere si atentie celuilalt. In plus, femeile trebuie sa aiba grija de imaginea lor iar barbatii trebuie sa le arate afectiune femeilor. Apoi, fiecare trebuie sa inteleaga ca preludiul incepe cu 24 de ore inainte de actul sexual. Trebuie «pregatit » cu mesaje de text insinuante, saruturi pasionale si masaje.

5. Creati-va propria cutiuta de fantezii. Fiecare trebuie sa adauge o fantezie sexuala in cutie si o data la doua-trei nopti puteti sa o puneti in aplicare.

6. Daca ati descoperit ce va place si ce functioneaza in cazul vostru, nu va opriti. Important e sa nu cadeti in rutina de odinioara.

Melanie si Clay

Dupa ce a dezvaluit pasii sprre o viata sexuala mai buna, Laura Berman a facut o vizita la domiciliul lui Melanie si Clay. Acestia sunt casatoriti de 11 ani, au pierdut acea scanteie si acum vor incerca sa isi rezolve problemele urmand programul Laurei.

Problemele de cuplu s-au agravat acum 5 ani. Incetul cu incetul cei doi au pierdut legatura dintre ei. Melanie se plange ca nu este sarutata suficient, pasional in timp ce Clay nici macar nu are idee ca asta ar fi un inconvenient.

Laura a considerat ca un nou inceput merita o redecorare a dormitorului. Sexolog de profesie, ea spune ca sunt cateva lucruri de care trebuie sa tinem cont cand ne decoram dormitorul :

Puteti aduce mancarea in dormitor si sa o serviti in urma actului sexual. E important sa va puneti fanteziile in practica, macar una pe saptamana . Ex : Melanie vrea sa joace un rol in dormitor in timp ce Clay doreste sa schimbe locul.

Acum, cei doi recunosc ca sfaturile Laurei i-au ajutat. Au redecorat dormitorul, au fost mai atentie la momentele de tandrete si per total, viata lor sexuala s-a imbunatatit.

Dar acest lucru nu este valabil pentru toata lumea. Louis si sotia sa inca au probleme privind saruturile timp de 10 minute. Acestia pur si simplu nu gasesc timp pentru tandreturi, dar Laura insista ca pana nu o sa isi puna relatia pe primul loc si nu o sa faca din celalalt o prioritate, nu au nicio sansa de a reusi si a fi fericiti.

Retineti !Chiar daca aveti copii, acest lucru nu inseamna ca nu puteti sa aveti si o viata de cuplu. Nu sunteti doar parinti, iar dormitorul nu este doar locul unde dorm mama si tata. Dormitorul este refugiul vostru, locul unde puteti deveni intimi si puteti fi doar iubit-iubita. Cei mici nu au voie sa doarma cu voi.

Urmareste "Dr Oz", de luni pana vineri, ora 22.00, numai pe Euforia TV

În articolul

Dr. Oz si Laura Berman te invata cum sa iti imbunatatesti viata sexuala

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x