Dr.Oz / Inovator: trei metode nechirurgicale de reintinerire instanta

Publicat pe 11.10.2010 la 18:53 Actualizat pe 11.10.2010 la 20:38

Cum sa intineresti in cateva minute

Cu trecerea timpului, pielea isi pierde din elasticitate - pleoapele se lasa, apar cearcane, iar aspectul tenului in general, nu mai are nimic tineresc. Dr Oz iti arata cum poti scapa de riduri, varice si pete de batranete folosind tehnologia laser, deci fara a ajunge la cutit. In plus, trei persoane norocoase din public se vor duce acasa aratand mult mai tinere fara operatii si recuperari.

Cele mai inovatoare remedii antiimbatranire vin in ajutorul tau. Pungile de sub ochi, varicele si pielea lasata de la gat, trei dintre problemele medicale care iti zdruncinau incredera in sine, pot fi indepartate usor, repede si fara durere.

1. Pielea lasata sau "gatul de curcan"

Pielea de sub barbie se lasa o data cu inaintarea in varsta cand grasimea incepe sa se indeparteze de muschi iar tesutul care face legatura dintre os si piele se lasa. Cea mai rapida solutie: liposuctia cu laser. Fata de traditionala liposuctie, aceasta foloseste lumina pentru a topi grasimea si a intinde tesutul. Angie, la 59 de ani, a fost dispusa sa incerce acest tratament.

Doctorul spune ca este o procedura nedureroasa iar in urma ei, pielea ramane intinsa mai multi ani, costul fiind intre 2500-3000 de dolari.

2. Varicele

Dr Bruce Katz, medic specialist, o va trata pe Evelyn, o doamna din public cu un caz de varice superficiala. Acesta recurge tot la o metoda laser, care se aseamana ca tehnica cu cea a acelor pe vremuri. Lumina este absorbita de sangele din vene si il face sa se coaguleze. Varicele dispar ca prin minune ; interventia nu doare si costa in jur de 400-500 de dolari.

3. Pungile de sub ochi

Tracy se plange dintotdeauna de pungile de sub ochi si cearcanele negre. In ajutorul ei, Dr Oz a adus pe dr Janine. Aceasta a amortit mai intai zona (procedura necesita aprobare), apoi a injectat cu o seringa, Restylane, o substanta care se gaseste in articulatii. Costul procedurii este de 750 de dolari/seringa dar pretul se justifica prin rezultatele care le da si care tin intre 8 luni si 1 an.

Pe langa aceste interventii, iti poti mentine pielea supla si catifelata folosind amestecuri tip masca acasa, din produse naturale:

1. Albusuri de ou, aplicate direct pe ten si lasate sa se usuce - remediu certificat de Dr Oz

2. Iaurt natural cu floarea soarelui si putina lamaie, sters apoi cu un prosop moale - aprobat de Dr Oz, beneficiile fiecarui produs au explicatie medicala

3. Tratament in 3 etape: lipici, miere si otet de mere cu apa. Din pacate, Dr Oz nu poate aproba acest remediu, din cauza pastei de lipici, care poate fi toxica pentru organism.

Urmareste "Dr Oz", de luni pana vineri, ora 22.00, numai pe Euforia TV.

În articolul

Dr.Oz / Inovator: trei metode nechirurgicale de reintinerire instanta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x