GLEE - serialul-musical urmarit de intreaga America, in premiera in Romania

Publicat pe 09.10.2012 la 15:00 Actualizat pe 21.11.2012 la 16:25

Serialul american GLEE vine, in premiera in Romania, de pe 14 octombrie, la Euforia TV! Fa cunostinta cu gasca vesela din Glee, duminica, de la 12.00, cand vor fi difuzate primele doua episoade ale sezonului 1. Voci senzationale, provocari si dezamagiri ale vietii de adolecent si coregrafii care iti taie rasuflarea sunt ingredientele care te vor face sa ii indragesti imediat pe liceenii din Glee.

Un serial proaspat, in voga, efervescent, cu si despre tineri dar pentru oameni de toate varstele, Glee este o combinatie captivanta de comedie, drama si musical. In fiecare episod veti putea asculta reinterpretari surprinzatoare ale unor piese celebre, de la cele care au facut istorie de zeci de ani incoace, pana la cele mai noi intrari in topurile muzicale internationale. In plus, distributia este formata din artisti adevarat si completi, fiecare din personaje fiind jucat de actori cu voci senzationale si talent la dans.

Serialul a avut un succes rasunator in toate tarile in care a fost difuzat, datorita curajului de a aborda teme precum explorarea sexualitatii, sacrificiile disperate pe care le fac tinerii pentru a fi populari, modul in care sunt tratati neadaptatii in liceu sau ce inseamna sa ramai insarcinata la o varsta frageda, dar si talentului muzical indiscutabil al actorilor.

Tinerii din clubul de muzica al liceului William McKinley, din oraselul Lima, Ohio, formeaza un grup ciudat dar captivant. Sunt cum nu se poate mai diferiti, ca aspect, personalitate si comportament, dar sunt legati de pasiunea comuna pentru muzica.

Fa cunostinta cu gasca vesela din Glee: Rachel, Finn, Kurt, Mercedes, Artie si Tina!

Clubul Glee se mandreste cu faptul ca accepta pe oricine, fara auditii. Astfel, ajung sa cante impreuna toate tipurile de personaje din liceu: majoretele, baiatul cu dizabilitati, fata nepopulara cu voce de aur care viseaza ca va deveni un star, vedeta echipei de fotbal, diva afro-americana supraponderala, pustiul gay cu o pasiune nebuna pentru moda sau fata timida pasionata de cultura goth. Tot ce vor de fapt cu totii, este sa isi gaseasca locul in lume, prin muzica.

Will Schuester (Matthew Morrison), profesor de spaniola la liceul William McKinley, devine noul coordonator al clubului Glee si reinventeaza complet intreaga filosofie a grupului. Desi majoritatea locuitorilor se multumeste cu ceea ce are, Will vrea sa fie o inspiratie pentru elevi, sa ii ajute sa isi doreasca mai mult de la viata si, mai presus de toate, sa ii invete sa isi cultive talentele. Sezonul 1 urmareste eforturile gastii Glee de a castiga campionatul regional pentru cluburile de muzica, in timp ce se confrunta cu problemele personale, incercarea disperata de a fi populari sau fiorii primei iubiri.

Primul sezon din Glee a primit nu mai putin de 19 nominalizari la Premiile Emmy, patru la Globul de Aur, sase premii Satellite si alte 57 distinctii. In 2010, dupa sezonul 1, productia a castigat Globul de Aur pentru cel mai bun serial de televiziune musical sau comedie si patru premii Emmy: cel mai bun regizor al unei serii de comedie, cel mai bun actor invitat intr-un serial de comedie, cel mai bun mixaj de sunet si cea mai buna actrita in rol secundar (Jane Lynch, care joaca rolul profesoarei Sue Sylvester).

În articolul

GLEE - serialul-musical urmarit de intreaga America, in premiera in Romania

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x