HOROSCOP 12 iulie: Zi cu stări contradictorii și îndoieli pentru această ZODIE!

Publicat pe 11.07.2016 la 23:48 Actualizat pe 12.07.2016 la 02:24

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru data de 12 iunie, scoțând în evidență aspectele esențiale ale zilei. Află din materialul următor cum îți va merge!

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru data de 12 iunie, scoțând în evidență aspectele esențiale ale zilei. Află din materialul următor cum îți va merge!

Berbec
Astăzi te concentrezi în special asupra relațiilor importante din viața ta și a imaginii pe care o proiectezi în afară. E posibil să apară tensiuni în relația de cuplu, care pot fi dizolvate doar dacă adopți o atitudine concesivă și comunici deschis, ascultând cu atenție ce are partenerul să-ți împărtășească. Începând de astăzi, dispar și tensiunile din relațiile cu rudele, vecinii sau colegii.

Taur

Luna în Balanța activează zona muncii și serviciului, aducând unele schimbări în acest sens. Prin urmare, e foarte important să te adaptezi din mers și să accepți tot ce vine, indiferent de așteptările tale. În felul acesta, e posibil ca o schimbare pe care o întâmpini cu rezervă să se dovedească a fi benefică, mai ales din punct de vedere material.

Gemeni
Chiar dacă ai suficiente motive să te bucuri, ceva te oprește să fii pe deplin liniștit și împăcat. Este o zi cu stări contradictorii, cu așteptări de la persoană iubita și îndoieli în ce privește derularea unui proiect. Cu toate acestea, cele mai mari bucurii și cele mai puternice sentimente apar când te detașezi și ai încredere în momentul prezent așa cum este.

Rac
Luna stă astăzi în zona sufletului și te predispune la instrospectiesi autoanaliză. E momentul să identifici care-ți sunt dorințele și să-ți privești îndoielile și temerile cu privire la unele dorințe legate de casă, cămin sau familie. Pe de altă parte, poți primi vești bune de la un prieten sau de la o cunoștință din anturajul apropiat.

Leu
E posibil că veștile pe care le primești ast[zi sau informațiile pe care le afli despre un proiect, să determine schimbarea planurilor pe care ți le-ai făcut pentru următoarele zile. Cu toate acestea, nu e cazul să tragi concluzii pripite și să etichetezi aceste schimbări ca fiind nepotrivite, întrucât ele se vor dovedi benefice în cele din urmă.

Fecioară
Luna activează zona banilor. Aspectele sunt amestecate, în sensul că, pe de o parte se ivesc oportunități de câștig sau de creștere a veniturilor, iar pe de altă parte, pot apărea tot felul de situații neprevăzute care-ți scot sume mari din buzunar. În aceste context, e necesar să fii atent la tot ce apare și să-ți administrezi judicios resursele.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOP 12 iulie: Zi cu stări contradictorii și îndoieli pentru această ZODIE!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x