La mulți ani, ZU TV! La aniversarea celor 5 ani, ZU TV lansează campania “Dă cu SEEN”

Publicat pe 02.04.2019 la 11:03 Actualizat pe 02.04.2019 la 11:09

Anul acesta, pe 3 aprilie, ZU TV lansează campania „Dă cu SEEN”. Sub sloganul „Dă cu SEEN, ca să câştigi premii aniversare like you never SEEN before!”.

Pe 3 aprilie, ZU TV aniversează 5 ani de existenţă pe piaţa media, 5 ani în care postul tv le-a adus telespectatorilor muzică de top (Most Wanted), cele mai noi informaţii din industria muzicală internaţională (ZU News), materiale speciale de la cele mai importante petreceri din ţară (ZU Party), dar şi producţii proprii destinate publicului tânăr, precum ZUnrise, Hot Today sau Eat, Sleep, ZU, Repeat.

Încă de la lansarea sa, ZU TV a adus o nouă dimensiune platformei ZU care cuprinde radio, online, evenimente, oferindu-le românilor o experienţă completă, trăită pe o platformă multimedia 360. Brandul ZU s-a impus în ultimii ani ca principalul motor de promovare al artiştilor tineri şi a muzicii bune, reuşind să strângă un număr record de public la evenimentele sale şi milioane de fani pe platformele sociale. Şi pentru că reţelele de socializare au impus un nou ritm şi un nou comportament de comunicare, în 2017, ZU TV devenea o televiziune interactivă şi lansa robotul ZU TV, creat de echipa Digital Antena Group, care le permitea fanilor să interacționze în timp real cu tot ce se întâmplă pe tv, mesajele acestora primind răspuns imediat.

Anul acesta, pe 3 aprilie, ZU TV lansează campania „Dă cu SEEN”. Sub sloganul „Dă cu SEEN, ca să câştigi premii aniversare like you never SEEN before!”, ZU TV le-a pregătit telespectatorilor un concurs interactiv şi pune la bătaie 5 perechi de e-skates. Pentru a se înscrie la concurs, aceştia trebuie să urmărească săptămânal elementul grafic care va apărea de mai multe ori pe zi pe tv, însoţit de jingle-ul de concurs şi să facă un instaStory cu tag @zutvofficial. Postarea care va acumula cele mai multe reacţii, va fi desemnată câştigătoare în fiecare marţi, după ora 10:00, de către Iulia, Adi Mihailă şi Raluca Benavides.

În articolul

La mulți ani, ZU TV! La aniversarea celor 5 ani, ZU TV lansează campania “Dă cu SEEN”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x