Marian Râlea, într-un nou proiect TV marca Ruxandra Ion

Publicat pe 10.11.2017 la 12:37 Actualizat pe 13.02.2018 la 10:11

Marian Râlea și Adriana Trandafir formează un cuplu de excepție în “Fructul oprit”

După rolul lui Tănase Găleată din ”O grămadă de caramele”, îndrăgitul actori Marian Râlea revine pe micul ecran într-un nou serial românesc, produs de Ruzandra Ion.

Astfel, Marian Râlea și Adriana Trandafir formează un cuplu de excepție în “Fructul oprit”, care va fi lansat în curând la Antena 1. Pentru ambii actori, proiectul este unul de suflet, având în vedere că maestrul Râlea își completează paleta de roluri cu unul de oltean, iar Adriana Trandafir își împlinește astfel marele vis de a juca într-o astfel de producție unică în România.

Marian Râlea, Adriana Trandafir și Ana Crețu formează familia Boască în noul serial pe care îl realizează Ruxandra Ion și care poate fi urmărit la Antena 1.

Marian Râlea este Vasile (Sile) Boască, un bucătar din Oltenia. Pe vremuri avea un restaurant renumit în Slatina, dar a pierdut toată averea și a fost nevoit să vină la București, unde, alături de soția și fiica sa, locuiește în casa rudelor. Vede mereu partea plină a paharului, indiferent de greutăți. Comentează cu umor orice situație și mereu are o pildă sau poveste de spus. Deși, face pe șeful nu iese din vorba soției și a fiicei.

“Noi suntem familia Boască. Eu sunt Sile, îmi place să gătesc, mi-a plăcut dintotdeauna să gătesc. Suntem din Oltenia. Cam asta înseamnă «Fructul oprit», un alt personaj, o altă încercare de a ajunge în sufletul spectatorilor. Mă bucur că joc în sfârșit un personaj venit din Oltenia. Eu sunt din partea tatălui jumătate oltean și chiar nu am avut ocazia până acum să joc acest tip de personaj. Distribuția este excepțională, sunt sigur că o să ne facă plăcere tuturor să lucrăm la acest «Fruct oprit».” , spune Marian Râlea.


În serial, soția acestuia este Lina Boască, interpretată de îndrăgita actriță Adriana Trandafir. Fostă ospătăriță, Lina este o gospodină desăvârșită. Are mereu vorbele la ea, iar umorul nu-i lipsește. Pentru ea, Sile este cel mai deștept și cel mai frumos bărbat din lume. Își iubește fiica și o învață mereu ce să facă, deși sfaturile ei sunt demodate.

“Împreună cu Marian Râlea, colegul meu și prietenul meu de-o viață, un mare artist și mânuitor al comicului în lumea noastră, teatrală și cinematografică, suntem ca să zic așa, pârghia de echilibru înspre partea comică a povestirii. Împreună suntem cuplul despre care eu cred că este cireașa de pe tort. Noi aducem telespectatorilor toate caracteristicile frumoase ale poporului român, bunătate, ospitalitate, bucurie, dorința de a face bine, toate lucrurile frumoase la un loc, mă bucur tare mult pentru rolul ăsta. Sper să știu să îl povestesc bine, să ne iasă bine, cu toate că e mai greu la început, dar așa simt că o să fie foarte frumos și un lucru foarte bine făcut!” , declară Adriana.

Actrița a primit cu mare bucurie propunerea de a face parte din acest proiect.

Se spune că noi, taurii, obținem foarte târziu lucrurile, muncim mult pentru ele, iar atunci când le obținem aproape că nu ne mai bucurăm de ele. Dar uite că aici lucrurile nu stau așa, în sensul că am așteptat o carieră întreagă, am așteptat o viață întreagă, am așteptat să ies la pensie și mi-am dorit dintotdeauna să fac parte dintr-un asemenea proiect și cum spune Coelho, “Dacă îți dorești cu adevărat ceva, tot universul conspiră la realizarea lui”, așa și cu mine. Sunt foarte fericită că fac parte din proiectul acesta, care este prioritar pentru mine în momentul de față. A venit exact când trebuia, ca să apuc să mă și bucur de el cu adevărat. Faptul că fac parte din proiectul acesta, cu o așa o distribuție și cu o așa echipă și cu atâtea idealuri, aproape că nu pot să fac față bucuriei.”, mărturisește Adriana.

Actrița Ana Crețu este Cami, fiica soților Boască. Nu de puține ori, aceasta intră în conflict cu părinții săi din cauza opiniilor diferite.

În articolul

Marian Râlea, într-un nou proiect TV marca Ruxandra Ion

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Angajatorii care oferă salarii în România de 2.000 de euro, dar nu găsesc oameni interesaţi: "Aleg să plece în străinătate!
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x