“Next Star” revine la Antena 1, din 15 septembrie

Publicat pe 05.09.2016 la 18:04 Actualizat pe 05.09.2016 la 18:07

Copiii talentati revin la Antena 1, din 15 septembrie. Dan Negru si juratii Pepe, Alina Eremia, Dorian Popa și CRBL aduc un nou sezon de ”Next Star”, emisiunea copiilor exceptionali.

Joi, 15 septembrie, de la ora 20.30, “Next Star” revine la Antena 1, cu cel de-al șaptelea sezon. Un nou sezon prezentat de Dan Negru, care va aduce în fața publicului și a celor patru jurați - Pepe, Alina Eremia, Dorian Popa și CRBL - copii cu talente excepționale în cele mai surprinzătoare domenii. Cel mai bun dintre ei va fi premiat în Marea Finală cu Trofeul “Next Star”, în valoare de 20.000 de euro.

“Am găsit talente nebănuite la copii, ceea ce ne-a bucurat enorm! Cu siguranță, în cel de-al șaptelea sezon “Next Star” copiii nu vor înceta să ne surprindă! Și mă refer aici chiar și la copii de patru – cinci ani! Juriul e în mare formă, dar hotărât să fie mai pretențios decât în primavară și să analizeze prestațiile copiilor în cele mai mici detalii. Publicul are în continuare un cuvânt greu de spus, pentru că, în fiecare ediție, își poate trimite preferatul în Finala de Popularitate! De Negru, nu mai zic... are câțiva ași în mânecă, atât pentru copii, cât și pentru jurați. Începe o toamnă în care “Next Star” va aduce oamenilor de toate vârstele performanță, talent, simpatie, emoție și distracție!”, spune Dana Mladin, producătorul show-ului.

“Îmi plac formatele tv longevive, de-a lungul anilor am prezentat show-uri tv cu viață lungă. “Next Star” e un exemplu. Frumusețea e că cei care s-au lansat, copii fiind acum câțiva ani, au devenit deja adolescenți. “Next Star” e un promo la anii care vor veni”, adaugă prezentatorul show-ului, Dan Negru.

Cine sunt primii concurenți în competiția dedicată celor mai talentați copii ai României, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi joi, 15 septembrie, de la ora 20.30, în premiera celui de-al șaptelea sezon “Next Star”.

În articolul

“Next Star” revine la Antena 1, din 15 septembrie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x