Nostradamus a prezis 8 schimbări CUTREMURĂTOARE pentru anul 2016!

Publicat pe 15.01.2016 la 09:01 Actualizat pe 15.01.2016 la 09:09

Nostradamus a prezis evenimente ce vor avea loc până în anul 3797, inclusiv moartea sa. Iată care sunt cele 8 profeţii ale sale pentru anul 2016.

Nostradamus a prezis evenimente ce vor avea loc până în anul 3797, inclusiv moartea sa. Iată care sunt cele 8 profeţii ale sale pentru anul 2016.

O durată de viaţă mai mare
Nostradamus a prezis că oamenii născuţi în 2016 vor putea să trăiască mai mult de 200 de ani şi că 80 va fi noul 50. Aşadar, avem veşti bune pentru toţi bebeluşii care se basc anul acesta.

Lumea din vest va renunţa la taxe
În 2016, o revoltă mare va pune capăt taxelor pentru totdeauna.

Vei avea nevoie de autorizaţie să faci copii
Profetul vorbeşte despre trecerea paternităţii plănuite la un alt nivel. Astfel, din anul 2016 s-ar putea să ai nevoie de autorizaţie pentru a aduce pe lume un copil.

Cutremure majore
În mod special, un cutremur extrem de mare va lovi America de vest, dar acesta va fi resimţit peste tot în lume. „O mișcare în pantă a pământului, o mare calamitate peste pământurile din Vest și Lombardia, va fi foc pe navă, ciumă și captivitate. Mercur în Segatator, Saturn dispare”.

Al Treilea Război Mondial
În 2016 va începe Al Treilea Război Mondial şi va dura 27 de ani. Războiul va începe după spusele profetului cu apariţia unei compete pe cer.

Vezuviu va erupe
Nostradamus a prezis acest lucru, dar oamenii de ştiinţă contrazic ipoteza. Muntele Vezuviu a fost liniştit în ultimii 71 de ani şi se aşteaptă să rămână aşa. „Spuneam de o mișcare în pantă a Pământului și o mare calamitate peste pământurile din Vest și Lombardia, adică Italia. După alți astrologi Lombardia nu vizează neapărat porțiunea aceea, ci mare degrabă Vezuviu, unde se pot produce erupții vulcanice că la Pompeii.

Umanitatea va face pace cu animalele
„Porcii vor deveni fraţi cu omul”, a scris profetul pentru anul 2016. Unii sunt de părere că acest lucru este un aspect care indică faptul că umanitatea va înceta să sacrifice animalele. Alţii cred că asta înseamnă că tehnologia ne va permite să vorbim cu animalele.

O nouă limbă mondială va apărea
„După apariţia unui nou motor, lumea va fi precum în zilele înainte de Babel.” Mulţi sunt de părere că motorul adus în discuţie este Internetul şi că tehnologia va creea eventual nouă limbă mondială.

Nostradamus, pe numele său real Michel de Nostredame, a fost un faimos medic, cabalist și farmacist francez. Celebritatea sa se datorează lucrării Les Propheties, a cărei primă ediție a apărut în 1555.

sursă: a1.ro, noobz.ro.

În articolul

Nostradamus a prezis 8 schimbări CUTREMURĂTOARE pentru anul 2016!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x