O familie mai mult decat talentata: Will Smith cu sotia si copiii la Oprah

Publicat pe 31.08.2010 la 16:14 Actualizat pe 01.09.2010 la 09:44

O fascinanta familie de la Hollywood a venit pe canapeaua lui Oprah pentru a spune totul: despre copii, iubire si fabuloasa lor cariera. Will Smith si sotia sa, Jada Pinkett Smith impartasesc secretul lor de a-si pastra casnicia fresh si cum isi cresc copiii. In plus, ei povestesc despre cele patru luni in care au locuit in China.


Smith este unul din cele mai comune nume de familie din America, insa aceasta familie nu este deloc comuna. Will Smith este cunoscut drept "Dl. Iulie", datorita sumelor exorbitante pe care le incaseaza in fiecare vara cu filmele sale de super succes. Sotia sa, Jada Pinkett Smith le face pe toate - este cantareata dar si vedeta in serialul de televiziune "Hawthorne". Impreuna, ei cresc trei copii - Trey, Jaden si Willow - si au format una din cele mai talentate familii de la Hollywood.


Mai mult decat un cuplu de succes


Will si Jada spun ca si-au creat un plan de casnicie si de afaceri inca de la inceput. "Daca nu ai un scop pentru relatia ta, daca nu stii incotro te indrepti, daca nu stii ce vrei sa realizezi, ceea ce vrei sa faci, poti sa te impotmolesti", spune Will.


Jada spune ca cel mai greu lucru este sa contopesti doua viziuni independente. "Cand am vazut copiii crescand, pe Willow, Jaden si Trey devenind tot mai maturi, am decis sa facem o afacere de familie. Ne-am gandit cum sa incorporam tot acest talent. Asta este viziunea noastra - sa cream un loc in care visele lor pot deveni realitate.", marturiseste Jada Pinkett Smith.


Zvonurile de infidelitate sau alte probleme matrimoniale tin prina pagina a ziarelor in zilele noastre. Will si Jada spun ca stau departe de lupa presei pentru ca se concentreaza pe scopul mai important al casniciei lor. Ei sunt convinsi ca s-au gasit unul pe altul si ca au rezistat impreuna doar cu ajutorul divin. Jada este chiar abordata pe strada de catre oameni care o intreaba despre mariajul de succes pe care il are si educatia foarte buna pe care a oferit-o copiilor sai

Copiii crescuti la Hollywood, cu nasul pe sus?


Formidabilul cuplu ii inspira pe parintii de pretutindeni deoarece au reusit sa creasca trei copii cu capul pe umeri si cu picioarele pe pamant, desi locuiesc in lumea superficiala de la Hollywood. "Le spunem mereu 'Mami si tati sunt bogati. Voi sunteti faliti.' ", povesteste Will.


Chiar daca si-au petrecut copilaria in lumina reflectoarelor, toti cei trei copii sunt realisti si pretuiesc cel mai mult iubirea si intelegerea pe care parintii le-o ofera. Cel mai mare fiul al lor, Trey, provine dintr-o casatorie anterioara a lui Will, insa Jada si mama lui l-au crescut impreuna. Adolescentul de 17 ani este un adevarat star al echipei sale de fotbal. Jaden are 11 ani si este fiul mijlociu al cuplului si totodata un actor talentat. El a jucat acum trei ani alaturi de tatal sau in filmul "Pursuit of Happiness" iar anul acesta are rolul principal in "Karate Kid". Fiica cea mica, Willow, paseste pe urmele ambilor parinti. Ea este actrita si cantareata dar are si o pasiune deosebita pentru moda.


Willow spune ca tatal sau este cel responsabil cu disciplina. Atunci cand este in studio si inregistreaza, el este cel care o mentine motivata. De asemenea, Will isi invata mereu copiii ca trebuie sa faca ceea ce le place, fara sa faca sacrificii din cauza banilor.


Dar nu toate lucrurile sunt serioase. Will Smith si-a facut de altfel debutul ca actor de comedie. Spre uimirea lui Oprah, Jaden spune ca tatal sau il face de ras mereu: "Cateodata, cand vine sa ma ia de la scoala, isi da pur si simplu pantalonii jos!".


China le-a fost casa pentru patru luni


Familia Smith a calatorit recent in China, pentru noul film al lui Jaden, "The Karate Kid". Trey nu a putut veni din cauza antrenamentelor la fotbal, asa ca Will s-a intors in fiecare weekend inapoi in America, intr-un zbor de 13 ore si jumatate, pentru a asista la meciurile fiului sau.


Jada si Will au avut doua slujbe in China: producatorii filmului "The Karate Kid" si parintii vedetei. Jaden a invatat la perfectie replicile doar cu ajutorul tatalui sau. Jada spune ca pana sa produca impreuna cu sotul sau acest film, niciodata nu au avut o relatie profesionala atat de stransa. "A fost o mare provocare pentru amandoi si a trebuit sa lasam mult de la noi, pentru ca suntem total diferiti atunci cand muncim".


Timp de o ora, in studioul lui Oprah veselia s-a impletit cu lectiile de viata si toti au invatat cate ceva: sa fie parinti mai buni, sa isi puna pe primul loc relatia si cum e sa fii cu adevarat fericit. Glumele nu au lipsit, iar Jaden se pare ca mosteneste talentul comic al tatalui sau, pentru ca a raspuns de fiecare data cu replici amuzante la intrebarile lui Oprah.

Sursa foto: oprah.com, hepta.ro


Jaden si Justin Bieber interpreteaza melodia principala din coloana de sunet a filmului "The karate kid"

În articolul

O familie mai mult decat talentata: Will Smith cu sotia si copiii la Oprah

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a ieşit la iveală abia acum
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x