Oprah: Celebritati la varsta mijlocie - frumoasa nevasta disperata, Teri Hatcher

Publicat pe 04.12.2010 la 16:35 Actualizat pe 04.12.2010 la 16:39

E una dintre cele mai stralucitoare femei prezente vreodata pe micul ecran. Acum, Teri Hatcher este alaturi de Oprah pentru a-i dezvalui ce stie cu adevarat despre imbatranire – frumusetea adevarata se arata atunci cand descoperi cine esti de fapt.

VIDEO! Vezi cum se pregateste Teri pentru micul ecran

Inainte de a juca superba vecina de alaturi in serialul de succes “Neveste disperate”, Teri Hatcher incanta privirile tuturor in rolul domnisoarei sexy Lois Lane, in serialul de televiziune “Lois si Clark”, la inceputul anilor ’90. In 1993, o fotografie cu in care Teri nu purta nimic altceva in afara de capa lui Superman a incins web-ul. Astfel, ea a devenit cea mai “downloadata” femeie a anului.

Dupa aceea, Teri a jucat rolul mult ravnit de femeile din toata lumea: a dat viata unei fete Bond si a aparut in editia speciala a revistei People, dedicate celor mai frumosi oameni din lume. De asemenea, ea a fost inclusa pe lista celor mai “hot” femei din lume, elaborate de revista Maxim.

Poze nemachiata, postate online chiar de ea – nebunie sau inspiratie?

In luna august a acestui an, Teri s-a gasit in mijlocul unei alte nebunii online – de data aceasta, ea purta doar un prosop in fotografiile care au facut inconjurul lumii.

Teri spune ca a facut o baie fierbinte dupa o zi intreaga de sedinte foto si s-a infasurat intr-un prosop. Cu parul ud si deloc machiata, ea si-a facut poze si le-a postat pe reteaua de socializare Facebook, pentur a porni o discutie despre ce e cu adevarat frumusetea. “Ma tot gandeam… de exemplu ‘E rezultatul unei sedinte foto adevarul? Reflecta oare acele poze realitatea?’”, spune Teri. “Ce ne spunem noi femeile una alteia prin asta? Ce incercam sa fim?”

Peste noapte, pozele in care Teri se stramba pentru a-si accentua ridurile au fost postate pe toate site-urile sociale si cele ale canalelor de stiri. “Nu am urmarit nicio clipa ca ceea ce am facut sa ia asemenea proportii.”

Injectiile pentru infrumusetare, o solutie?!

Teri spune ca acele poze nu au fost niciodata gandite pentru a promova un mesaj anti-Botox. In schimmb, ea spune ca sunt niste comentarii la modul cum sunt bombardate femeile din ziua de azi de metode anti-imbatranire.

Teri nu mai foloseste injectii pentru a-si imbunatati aspectul in present, insa spune ca a folosit Botox inainte. “Nu am mai folosit de nu stiu cand, insa a trecut ceva timp. Pot sa fac toate expresiile faciale minunate pe care oricine si-ar dori sa le vada”, spune Teri, multumita de faptul ca isi intretine frumusetea in mod natural.

De fapt, Teri nu a mai recurs la injectii pentru infrumusetare de cand s-a intors la munca, dupa pauza pe care a luat-o pentru a-si creste fiica. “La mine, cauza a fost oboseala. Vedeam cat de obosita arat. Asa ca am recurs la Botox”, spune ea.

Te simti libera atunci cand te acepti asa cum esti

Teri sustine ca pozele postate pe Facebook au facut-o sa se simta mai libera ca oricand. “Simti ca aceea e persoana ta reala, cea pentru care vrei sa fii iubita. Aceea e prietena, partenera ce imi doresc sa fiu intr-o relatie. Aceea este mama care vreau sa fiu”, spune Teri.

Ea recunoaste ca preocuparea pentru frumusete face parte din viata sa, insa nu este totul. “Uite, imi place sa ma uit la poze impecabile cu mine. Si asta poate fi distractiv”, spune Teri. “Cred ca daca putem accepta adevarul din spatele mastii si putem dezvalui misterul, atunci ne putem bucura de amandoua lucrurile.”

“Fara substrat, nu se poate vorbi despre o frumusete adevarata”

Sesiunea ei foto in care nu era deloc machiata a inspirat femeile din intreaga lume sa ia atitudine si a reusit sa porneasca conversatii la nivel national despre frumusetea adevarata.

Actrita din “Neveste disperate” le-a vorbit femeilor despre cum frumusetea nu este definita de masura pe care o porti la haine, ce a invatat de la mama sa despre imbatranire si le sfatuieste pe acestea sa incteze sa se mai critice si in loc sa inceapa sa se iubeasca pe sine.

Teri crede ca frumusetea este de fapt o combinatie de calitati. “Nu cred ca poate nega nimeni ca anumite persoane sau lucruri sunt frumoase din punct de vedere estetic. Insa fara insusiri sufletesti la fel de placute nu se poate vorbi despre o frumusete adevarata”, spune actrita.

Frumusetea inseamna sanatate

Oprah i-a pus lui Teri o intrebare esentiala pentru orice femeie. Celebra realizatoare TV, care s-a luptat ani de zile cu problemele legate de greutate, a ajuns in sfarsit sa se simta bine in pielea sa si a speculat preocuparea lui Teri Hatcher pentru o viata sanatoasa.

Intrebata cand se simte cel mai frumoasa, actrita a dat un raspuns care ar trebui sa inspire femeile din intreaga lume. “Atunci cand sunt sanatoasa. Adica atunci cand mananc correct, fac exercitii, ridic greutati la sala si neaparat dorm bine, sunt bucuroasa, ma intalnesc cu prietenii, merg cu cortul sau ma plimb prin padure”, spune Teri.

Actrita militeaza pentru un stil de viata sanatos, spunand ca “Atunci cand aceasta combinatie este in echilibru, ma simt puternica, ma pot concentra usor, sunt fericita si ma simt cea mai frumoasa. In niciun caz NU are legatura cu un cantar sau marimea pe care o porti la rochii.”

Urmareste cel mai nou sezon din Oprah de luni pana vineri, ora 23:00, pe Euforia TV!

Sursa foto: hepta.ro

În articolul

Oprah: Celebritati la varsta mijlocie - frumoasa nevasta disperata, Teri Hatcher

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x