Oprah: devastata de viata secreta a sotului: a aflat ultima de condamnarea la inchisoare

Publicat pe 09.10.2010 la 20:19 Actualizat pe 14.10.2010 la 17:55

karen weinreb

Omul alaturi de care hotarasti sa-ti petreci tot restul vietii este cel mai corect, mai iubitor si mai sincer din cati exista - cel putin teoretic. Ce se intampla atunci cand afli ca nu este deloc asa? Te cuprinde un sentiment de disperare si deznadejde. De ce a ales sa aiba inca o "viata" si de ce nu te-a lasat sa faci parte din ea? Sotul lui Karen a furat de la investitori 12 milioane de dolari, a trecut printr-un process in urma caruia a fost condamnat. Ea a aflat doar atunci cand a trebuit sa il conduca pana la poarta inchisorii.

Sedusa de stilul luxos de viata

Karen Weinreb a fost odata esenta femeii casatorite cu un afacerist de pe Wall Street. A absolvit prestigioasele universitati Oxford si Yale inainte de a deveni sotia unui broker de succes. Atunci cand totul mergea ca pe roate, Karen spune ca nu era ceva neobisnuit sa cheltuiasca 100.000 de dolari sau chiar mai mult pe luna.

“Nu am avut niciun amestec in situatia financiara in timpul casniciei noastre, asa ca pentru mine era sufficient ca sotul meu sa imi spuna ca lucreaza la un proiect”, spune Karen. “Niciodata nu ceream mai multe detalii.”

Masini ultimul racnet, vacante in locuri exotice, copii care invata la scoli private si shopping pe Madison Avenue – toate acestea erau lucruri obisnuite pentru ea. “M-am lasat sedusa de acest stil de viata”.

Mai mult decat atat, Karen spune ca a trecut cu vederea semnele infidelitatii sotului si alte probleme in casnicie, pentru ca nu voia sa renunte la stilul de viata de pe Park Avenue.

Sotul pledase vinovat si fusese condamnat, fara ca ea sa stie

Apoi, in timp ce Karen era insarcinata cu cel de-al treilea copil, sotul ei a venit intr-o zi acasa si a facut un anunt-soc. El i-a marturisit ca escrocase investitorii in ultimii cinci ani, furand aproape 12 milioane de dolari. Dupa ce a fost prins, el a pledat vinovat si a fost chiar condamnat la inchisoare, fara ca sotia lui sa banuiasca ceva.

Karen spune ca a pierdut tot sprijinul asa-zisilor prieteni, toti cei din lumea buna negand faptul ca au avut vreodata de-a face cu ei. Si-a dat seama ca lumea in care traise nu era chiar atat de roz precum o credea.

La putin timp dupa ce a aflat ca sotul ei fusese condamnat, Karen si sotul ei s-au urcat in luxosul lor BMW si au parcurs un drum de doua ore si jumatate, pana la inchisoare. Dupa ce sotul ei a fost luat de gardieni, Karen a ramas in nemiscata in masina si a inceput sa planga.

Lacrimile imi siroiau pe fata… La scurt timp, cineva mi-a batut in geam. M-am uitat si am vazut ca era paznicul de la poarta inchisorii. M-a intrebat daca sunt in regula, iar eu am dat din cap afirmativ. Atunci mi-a zis: "Asta e bine, pentru ca daca sunteti in regula, trebuie sa va mutati imediat masina de aici.’ Acesta a fost momentul in care am realizat ca nu voi avea parte de simpatie din partea nimanui. Ziua a inceput sa fie un adevarat cosmar. M-am intors acasa si mi-am dat seama ca sunt o mama singura, ce are de crescut trei copii foarte mici.”

Poarta o parte din vina sau nu?


Karen spune ca sotul ei a invatat-o o lectie importanta despre relatii – niciodata nu iti este ascuns un singur secret. Acum, ea realizeaza ca a jucat un rol important in ceea ce a facut sotul ei.

“Vina mea este ca am asteptat sa traiesc o viata luxoasa – mi-am dorit sa am acel stil de viata – si ca m-am asteptat ca facturile sa fie platite, fara ca eu sa fac nimic”, spune ea. “Sunt vinovata! Sunt vinovata pentru ca am renuntat la independenta mea financiara… Am facut-o fara sa ma gandesc la consecinte”.



Urmareste Oprah de marti pana vineri, ora 23:00, pe Euforia TV!

Sursa foto: oprah.com, nytimes.com

În articolul

Oprah: devastata de viata secreta a sotului: a aflat ultima de condamnarea la inchisoare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x