Pentru barbati: ce sa NU faci la o intalnire

Publicat pe 17.08.2010 la 14:41 Actualizat pe 17.08.2010 la 18:35

Undateable

Autoarele Ellen Rakieten si Anne Coyle sunt doua doamne elegante si educate, care isi doresc ca si partenerii lor sa fie manierati. Cartea lor, intitulata "Undateable" (Nepotrivit pentru o intalnire) a fost prezentata de catre Oprah in timpul emisiunii, ca un ghid de supravietuire, din care barbatii sa invete cum trebuie sa se comporte la o intalnire. Mai jos gasesti cateva ponturi pentru o seara reusita si mai ales, lucrurile pe care nu trebuie sa le faci.


Autoarele spun ca le ofera barbatilor, in premiera, lista secreta, nedezvaluita pana acum, a lucrurilor care ii fac atractivi, interesanti si care le fac pe femei sa isi doreasca o intalnire cu ei. Cartea se adreseaza chiar si barbatilor casatoriti, invatandu-i cum sa fie sexy si sa isi recucereasca partenera, pentru a avea o relatie de cuplu cat mai buna.



Ce sa NU faci la o intalnire



Prima regula este sa nu o inviti in oras printr-un SMS. Alaturi de e-mail, este unul din cele mai impersonale metode a a invita femeia de care se presupune ca esti interesat sa ia cina cu tine sau sa vedeti un film. Da, va trebui sa formezi numarul ei de telefon si sa vorbesti cu ea. Astfel, femeia se va simti si mai apreciata si este mult mai probabil sa iti accepte invitatia.


Daca sunteti abia la inceput, evita sa vorbesti despre subiecte total nepotrivite. In aceasta categorie se inscriu cu succes discutiile despre fosta ta prietena (sau sotie) sau vaicarelile despre facturi si cum nu ai bani sa le platesti.


Nu fii nepoliticos cu chelnerita care va serveste la restaurant. La urma urmei, este o femeie, iar daca tu nu te porti frumos, partenera ta se va intreba inevitabil daca pe ea o vei trata cu mai mult respect. Daca mancarea intarzie prea mult si chiar si persoana cu care iei cina se arata deranjata, atunci poti face o remarca fata de modul de servire, insa nu foarte rautacioasa.


Fii manierat la masa. Trage-i scaunul si asteapta sa se aseze si las-o pe ea sa comande prima. La prima intalnire, daca se ofera sa plateasca, spune nu. Asta arata ca esti dispus sa o protejezi, sa ai grija de ea si sa ii oferi din ceea ce ai.


In ceea ce priveste bauturile, regula este: fara bauturi de fete. Asta insemana ca nu trebuie sub nicio forma sa iti comanzi cocktailuri precum Cosmopolitan sau Grasshopper pentru ca vei trimite mesajul gresit.


Daca te afli la intalnire si ai cu tine telefonul mobil sau BlackBerry-ul, nu il pune pe masa. Inchide-l, sau macar da-l pe silentios. Se presupune ca vrei sa petreci timp cu o persoana pe care o gasesti speciala, nu ca astepti langa telefon sa vezi cine te mai suna.

5 lucruri oribile pe care le fac barbatii cu care sa nu iesi in oras

Oprah a stat de vorba cu Ellen Rakieten, designer de interior si Anne Coyle, producator TV, co-autoare ale cartii Undateable: 311 Things Guys Do That Guarantess They Won't Be Dating or Having Sex. Cele doua au dezvaluit 5 dintre cele mai oribile lucruri pe care le fac barbatii, si care iti spun despre ei ca nu merita sa iesi la o intalnire.

1. Nu lasa bascis la restaurant si apoi incearca sa se justifice.

2. Utilizeaza clisee precum "O sa revenim la asta mai tarziu".

3. Ies pe strada fara tricou pe ei.

4. Vorbesc despre ei la persoana a treia.

5. Striga in gura mare "Eu sunt cel mai tare!" si asteapta aplauze dupa aceea.

O: De ce ati decis sa scrieti cartea "Undateable"?

E. Rakieten: Am fost printre primii oameni de la locul meu de munca care s-au casatorit. In fiecare luni, colegele care nu erau implicate in realatii veneau si imi spuneau povesti de dragoste legate de intalnirile la care au fost. De acum 15 ani, am inceput sa le notez.

A. Coyle: Pentru mine a devenit o necesitate sa scriu aceasta carte dupa p anumita intalnire. Tipul era de treaba, dar avea un smoc de par lasat sa creasca sub buza de jos. M-am gandit ca pot trece peste asta, ca sunt prea superficiala. Dar in final n-am putut sa am o relatie cu el.

E. Rakieten: Mi-a placut foarte mult ceea ce le-a spus Anne prietenilor care i-au aranjart intalnirea: "Sigur, putea sa se rada, dar in primul rand ar fi trebuit sa isi "rada" acea parte din creier care il facea sa creada ca arata grozav cu smocul acela de par."

O: Caror oameni li se adreseaza cartea?

A. Coyle: "Undateable" este potrivita pentru tipul care sta si se intreaba "De ce nu m-a mai sunat?". Aceasta carte este ca un fel de sora care ii spune: "E din cauza blugilor prespalati si a pantofilor din piele de crocodil.". Toate celelalte carti care vorbesc despre o intalnire reusita le psun femeilor ce trebuie sa schimbe la ele pentru a-si gasi sufletul pereche. In schimb, Undateable le spune barbatilor ce trebuie sa repare la ei. Scopul este de a transforma un barbat dintr-un unul la care i-ai spune "In niciun caz!" in unul caruia i-ai spune "Da!" fara sa stai pe ganduri.

Sursa foto: randomhouse.com

În articolul

Pentru barbati: ce sa NU faci la o intalnire

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Angajatorii care oferă salarii în România de 2.000 de euro, dar nu găsesc oameni interesaţi: "Aleg să plece în străinătate!
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x