RĂVĂȘITOR! Ce mesaj i-a transmis Adriana Bahmuțeanu, cu puțin timp înainte de nuntă, lui Honorius Prigoană

Publicat pe 22.10.2016 la 17:26 Actualizat pe 22.10.2016 la 18:02

Adriana Bahmuțeanu i-a transmis un mesaj lui Honorius Prigoana prin intermediul unei retele de socializare.

Honorius Prigoană se căsătorește, în acest week-end, iar Adriana Bahmuțeanu nu a scăpat prilejul de a-i transmite gândurile ei bune. Vedeta Antenei Stars a profitat de ocazie și i-a amintit acestuia și de frații lui mai mici și de nevoile acestora.

Având în vedere că ea nu se află pe lista invitaților, în calitate de fosta mamă vitregă, Adriana Bahmuțeanu i-a transmis un mesaj lui Honorius Prigoană prin intermediul contului de socializare.

"Dragă Honorius, îți doresc o căsnicie minunată și o viață fericită și lipsită de griji! Și o petrecere frumoasă la nuntă ta, care să rămână de poveste!!! îți doresc să ai copiii frumoși și sănătoși care să ajungă oameni de succes, la fel ca tine !!!

Mi-aș fi dorit, poate, să particip la nunta ta, dar asta doar dacă aș fi avut o viață frumoasă lângă tatăl tău și am fi fost o familie în adevărul sens al cuvântului, în care să mă regăsesc și să mă simț împlinită. Mi-aș fi dorit poate să îți fiu mamă, fie și vitregă cum mi se zicea, să am grijă de ține și să te ocrotesc, dar n-a fost să fie!!!

N-a fost să fie însă e mai bine așa, poate că altfel ți-am fi stricat nuntă și nu te-ai fi simțit în largul tău....de asta am și ales un alt drum acum aproape doi ani împreună cu copiii mei, frații tăi.....vezi cum e, viața le aranjează pe toate până la urmă după cum e mai bine!!! Iar mie una, că de altfel și copiilor mei, ne este foarte bine așa!!! În seară asta (n.r.-vineri) însă i-am trimis pe frații tăi mai mici, Maximus și Eduard, să îți fie alături la nuntă ta (sper din tot sufletul că vei avea o singură nuntă în viață asta și o singură casnicie)", a scris Adriana.

Postarea vedetei continuă.

"Știu că nu ai timp acum, dar poate zilele următoare sau peste ceva vreme , când ai să te faci mai mare și vei deveni adult, îi vei putea răspunde lui Maxi când te va întreba, la fel că și pe mine când mă lasă masca și nu știu ce să îi răspund, de ce fratele cel bogat despre care citește în ziare nu i-a dat niciun cadou de ziua lui...sau de ce dacă te sună nu îi răspunzi...sau de ce tăți nu îi răspunde lui mami când avem nevoie de semnătura la doctor....( mă rog...asta nu prea e treabă ta...) sau când Maxi vrea nu's ce gadget pe care tu i l-ai dat doar cu condiția să îl folosească la tatăl lui acasă... și întreabă de ce nu i-l dai TU și la mine acasă, chiar te rog să îi raspunzi!!!

Eu știu că tu ești ocupat cu afacerile, dar mi-aș dori că frații tăi mai mici să simtă că au un frate mai mare, responsabil și bun, care să le poarte de grijă și să se asigure că nu le lipsește nimic!!! Și care, dacă promite ceva, se și ține de promisiune!!!

Dragă Honorius, știu ce furtuni și ploi de lacrimi au fost în viața ta de copilaș crescut fără mamă,dar îți doresc să îți iubești frații cel puțin la fel de mult cum te iubesc ei pe ține și să faci astfel încât ei, cei mici, să nu simtă nici ruptură dintre părinți, nici diferențele financiare, nici tensiunile!!! Să îi iubești NECONDIȚIONAT!!! ", acesta este doar o parte din mesajul vedetei.

În articolul

RĂVĂȘITOR! Ce mesaj i-a transmis Adriana Bahmuțeanu, cu puțin timp înainte de nuntă, lui Honorius Prigoană

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 13 mai 2024. Balațele trebuie să-și găsească echilibrul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care a luat avânt în România. Producătorii s-au aliniat cu preferinţele clienţilor: "Aduce multă satisfacţie"
a1.ro
Rezultate Loto azi, 12 mai 2024. Numerele câștigătoare de duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
HelloTaste.ro
Rulouri cu cremă de mascarpone și frișcă. Rețetă simplă și rapidă
Catine
Zodii ambițioase în carieră. Nativii care își doresc să atingă succesul
useit.ro
Cât de fierbinte e Soarele. Experții au dezvăluit temperatura fantastică la care poate ajunge
as.ro
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
MediCOOL
Alimente vegetale bogate în fosfor. De ce e indicat să le adaugi în alimentație
Spynews
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
DeParinti
Zborul cu un bebeluș: ce trebuie să știi înainte de a pleca
MediCOOL
Cât de periculos este excesul de vitamina D. Ce se poate întâmpla dacă iei doze mari
HelloTaste
Prăjitură cu căpșuni și fistic. Rețeta unui desert de nerefuzat
x