Ștefan Bănică, PERFORMANȚĂ uriașă! Nici un alt artist român nu se poate mândri cu recordul ĂSTA

Publicat pe 14.12.2016 la 11:33 Actualizat pe 14.12.2016 la 11:38

Stefan Banica incheie anul cu o performanta uriasa!

Ștefan Bănică a susținut în acest an cinci concerte Crăciun în cinci seri consecutive, un record pentru un artist român pe anul 2016, ca număr de concerte de anvergură, ce s-au desfășurat cinci zile la rând.

5 concerte sold-out, adunând împreună un număr impresionant de spectatori, peste 23.000 de oameni.

Din cele cinci spectacole de Crăciun din acest an, patru s-au desfășurat la Sala Palatului din București în zilele de 8 decembrie (concert cu circuit închis), 9, 10, 11 decembrie și, în premieră, imediat după concertele de la București, Ștefan Bănică a ajuns cu show-ul său de Crăciun și la Cluj, la Sala Polivalență, marcând primul concert de Crăciun din istoria celor 15 ani de tradiție ce a avut loc în alt oraș din România, în afara Bucureștiului.

Ștefan Bănică este singurul artist român care se impune de 15 ani încoace cu una dintre cele mai mari și complexe producții muzicale din România, devenită tradiție-Concertele sale Extraordinare de Crăciun. Concertul de Crăciun are în spate o echipă de peste 150 de oameni, o muncă susținută ce începe cu cel puțin șase luni înaintea evenimentelor din decembrie. O producție grandioasă care a devenit un adevărat reper în showbiz-ul românesc, producție care a deschis drumuri și pentru alți artiști români.

Performanța lui Ștefan Bănică este cu atât mai mare cu cât, după 15 ani neîntrerupți de concerte de Crăciun, susține în continuare cel mai mare număr de concerte la Sală Palatului în fiecare an și vinde cele mai multe bilete la show-urile sale de Crăciun, spectacolele desfășurându-se, an de an, cu casă închisă.

Nu au lipsit din concertele din acest an invitații speciali: Nico, Emilia Popescu, Oana Sîrbu și Cabron, alături de care Ștefan Bănică a creat momente memorabile, ce vor rămâne în mintea și inimă publicului prezent la spectacole mult timp de acum încolo.

Un moment inedit, care a avut loc în timpul unuia dintre concerte, a fost o cerere în căsătorie, o adevărată surpriză pentru viitoarea mireasă, amintire ce va rămâne vie peste ani.

Ștefan Bănică a abordat un repertoriu foarte variat în show-urile de Crăciun, de la hiturile sale binecunoscute și așteptate de public, până la piesele lansate recent, cum ar fi “Gura, taci!”, “Când nu vezi”, superhitul “La masa mea” (alături de Cabron) și, pentru prima dată a putut fi ascultat live noul sau cântec, lansat la începutul lunii decembrie – “Acasă de Crăciun” (https://youtu.be/iStqcYev-LQ). Piesele noi se vor regăsi anul viitor, în 2017, pe un nou album marca Ștefan Bănică.

Ștefan Bănică este cel mai complex artist român, care a atins recorduri de neegalat în carieră să de peste 30 de ani în muzică, teatru, film și televiziune. Show-urile sale, ce-i poartă amprenta inconfundabilă, sunt unice în întreg showbiz-ul românesc.

În articolul

Ștefan Bănică, PERFORMANȚĂ uriașă! Nici un alt artist român nu se poate mândri cu recordul ĂSTA

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • la 01:31
Fiica lui Ninel Conde și a lui Ari Telch, Sofia, profund afectată de expunerea publică de care a avut parte pe vremea când era doar un copil
Happy People • ieri la 14:50
Fosta membră RBD a născut. Dulce María și Paco Álvarez sunt oficial fericiții părinți ai unei fetițe
Happy People • ieri la 12:32
Cum arată Özge Yagiz fără urmă de machiaj pe chip. Cât de frumoasă este actrița din "Jurământul"
Happy People • ieri la 11:24
Imagini rare de la nunta Thaliei. Cum arăta vedeta în urmă cu 20 de ani
Happy People • pe 03.12 la 14:39
Eduardo Yañez, actorul din “Destilando Amor”, a mărturisit că a fost pe punctul de a-și lua viața
Happy People • pe 03.12 la 11:48
Protagonistul serialul „Jurământul”, Gokberk Demirci, este un mare iubitor de animale. Imaginile care au topit inimile fanilor