Ștefan Bănică, PERFORMANȚĂ uriașă! Nici un alt artist român nu se poate mândri cu recordul ĂSTA

Publicat pe 14.12.2016 la 11:33 Actualizat pe 14.12.2016 la 11:38

Stefan Banica incheie anul cu o performanta uriasa!

Ștefan Bănică a susținut în acest an cinci concerte Crăciun în cinci seri consecutive, un record pentru un artist român pe anul 2016, ca număr de concerte de anvergură, ce s-au desfășurat cinci zile la rând.

5 concerte sold-out, adunând împreună un număr impresionant de spectatori, peste 23.000 de oameni.

Din cele cinci spectacole de Crăciun din acest an, patru s-au desfășurat la Sala Palatului din București în zilele de 8 decembrie (concert cu circuit închis), 9, 10, 11 decembrie și, în premieră, imediat după concertele de la București, Ștefan Bănică a ajuns cu show-ul său de Crăciun și la Cluj, la Sala Polivalență, marcând primul concert de Crăciun din istoria celor 15 ani de tradiție ce a avut loc în alt oraș din România, în afara Bucureștiului.

Ștefan Bănică este singurul artist român care se impune de 15 ani încoace cu una dintre cele mai mari și complexe producții muzicale din România, devenită tradiție-Concertele sale Extraordinare de Crăciun. Concertul de Crăciun are în spate o echipă de peste 150 de oameni, o muncă susținută ce începe cu cel puțin șase luni înaintea evenimentelor din decembrie. O producție grandioasă care a devenit un adevărat reper în showbiz-ul românesc, producție care a deschis drumuri și pentru alți artiști români.

Performanța lui Ștefan Bănică este cu atât mai mare cu cât, după 15 ani neîntrerupți de concerte de Crăciun, susține în continuare cel mai mare număr de concerte la Sală Palatului în fiecare an și vinde cele mai multe bilete la show-urile sale de Crăciun, spectacolele desfășurându-se, an de an, cu casă închisă.

Nu au lipsit din concertele din acest an invitații speciali: Nico, Emilia Popescu, Oana Sîrbu și Cabron, alături de care Ștefan Bănică a creat momente memorabile, ce vor rămâne în mintea și inimă publicului prezent la spectacole mult timp de acum încolo.

Un moment inedit, care a avut loc în timpul unuia dintre concerte, a fost o cerere în căsătorie, o adevărată surpriză pentru viitoarea mireasă, amintire ce va rămâne vie peste ani.

Ștefan Bănică a abordat un repertoriu foarte variat în show-urile de Crăciun, de la hiturile sale binecunoscute și așteptate de public, până la piesele lansate recent, cum ar fi “Gura, taci!”, “Când nu vezi”, superhitul “La masa mea” (alături de Cabron) și, pentru prima dată a putut fi ascultat live noul sau cântec, lansat la începutul lunii decembrie – “Acasă de Crăciun” (https://youtu.be/iStqcYev-LQ). Piesele noi se vor regăsi anul viitor, în 2017, pe un nou album marca Ștefan Bănică.

Ștefan Bănică este cel mai complex artist român, care a atins recorduri de neegalat în carieră să de peste 30 de ani în muzică, teatru, film și televiziune. Show-urile sale, ce-i poartă amprenta inconfundabilă, sunt unice în întreg showbiz-ul românesc.

În articolul

Ștefan Bănică, PERFORMANȚĂ uriașă! Nici un alt artist român nu se poate mândri cu recordul ĂSTA

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x