Vieti secrete: a aflat de existenta celor 5 amante abia dupa moartea sotului

Publicat pe 09.09.2010 la 18:26 Actualizat pe 14.10.2010 la 17:56

sotie inselata

Ce ati face daca ati afla ca persoana pe care o iubiti are o viata secreta?


Atunci cand Julie Metz a descoperit totul despre viata secreta pe care o ducea sotul ei, a fost prea tarziu pentru a-i cere explicatii. Un stop cardiac i-a curmat viata lui Henry prea devreme.


Julie i-a povestit lui Oprah ca a ignorat timp de 16 ani semnalele de alarma. Ii punea destul de rar intrebari sotului ei, pe care il descrie ca un tata iubitor cu o personalitate puternica. "Parea ca ducem o viata buna", spune ea. "Imi era frica... Daca aflam prea multe lucruri sau daca investigam prea mult ar fi insemnat sfarsitul a ceea ce aveam sau a ceea ce eu credeam ca avem".


Apoi, intr-o dimineata, Henry s-a prabusit pe podeaua din bucatarie. O ambulanta l-a transportat la spital, insa a fost prea tarziu. Doctorii au anuntat-o pe Julie ca sotul ei a decedat. "Am simtit ca tot ceea ce aveam, toate modalitatile prin care imi defineam viata aveau sa se schimbe din acel moment", spune ea. "M-am simtit foarte singura aproape imediat dupa ce am aflat vestea. El umplea toata casa cu exuberanta lui personalitate si deodata, casa a fost goala".


5 amante, toate in acelasi timp


La scurt timp dupa, in timp ce se ocupa de aranjamentele funerare, Julie a descoperit viata secreta pe care Henry o ascundea de ani intregi. Ea a gasit e-mailuri de la mai multe femei care avusesera aventuri cu sotul sau. "Atunci cand am aflat de existenta acestor femei, am fost furioasa peste masura si tot ce vroiam erau niste raspunsuri", spune Julie. "Asa ca am pus mana pe telefon si le-am sunat".


Julie a reusit sa ia legatura cu o femeie pe care sotul ei o cunoscuse la sala de fitness, o amanta care locuia in Argentina si alte doua femei. Insa, relatia secreta a sotului ei care a ranit-o cel mai mult a fost cea cu o persoana pe care Julie insasi o cunostea de ani buni - mama uneia dintre prietenele fiicei sale.


Si-a pierdut increderea in barbati?


Privind in urma, Julie spune ca descoperirea socanta despre sotul ei a ajutat-o sa invete ca se poate baza pe fortele proprii. "Am aflat ca sunt mult mai puternica decat ma credeam. Pot sa ma descurc singura si sa am grija de fiica mea, iar acesta e un sentiment foarte reconfortant si m-a facut sa ma simt mult mai linistita", spune Julie.


Despre viata personala de dupa moartea sotului, Julie spune ca "un alt lucru pe care l-am realizat a fost ca e ok sa imi deschid inima pentru altcineva si ca pot avea din nou incredere in cineva". In ziua de astazi, Julie are o relatie bazata pe sinceritate cu un alt barbat, care o face fericita, cu care are multe lucruri in comun si care ii impartaseste valorile.

Urmareste Oprah de marti pana vineri, ora 23:00, pe Euforia TV!

Sursa foto: oprah.com

În articolul

Vieti secrete: a aflat de existenta celor 5 amante abia dupa moartea sotului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x