Cuisine
Gogoși pufoase la cuptor cu glazură

Publicat pe 06.05.2021 la 07:02. Actualizat pe 06.05.2021 la 10:56

După ce gogoșile se coc, lăsați-le la răcit și ornați-le după preferințe.

Shutterstock

După joi urmează vineri, iar vineri prevestește aproape weekendul, motiv pentru care astăzi ne răsfățăm cu ceva dulce. Noi, românii, suntem cunoscători și împătimiți ai gogoșilor, mai ales când acestea au și glazură care le face să pară și mai apetisante.

Cei de la Veg Lifestyle ți-au pregătit o rețetă de gogoși de care nu ai cum să stai departe!

Ingrediente

225g faină albă

225ml lapte de soia

90g zahăr brun

10g/1 plic zahăr cu vanilie

1 plic praf de copt

25g ulei

1lgt oțet

Mod de preparare

Preincalziti cuptorul la 180C, treapta 4. Amestecați ingredientele uscate și cele umede în boluri separate, apoi mixați-le împreună cu o lingură sau spatulă.

Tava se umple cu compoziția ¾ (aproximativ 3 lingurițe în fiecare formă) și lăsați-le la copt aproximativ 15 minute, dacă este necesar și aveți grill, 3 minute.

După ce se coc lăsați-le la răcit și ornați-le după preferințe. Noi am folosit ciocolată neagră topită la bain marie, nuci pisate și fulgi de cocos.

Poftă bună!

Citește și:
În articolul

Gogoși pufoase la cuptor cu glazură

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp