Sushi vegan delicios cu legume

Publicat pe 25.04.2021 la 15:22 Actualizat pe 25.04.2021 la 00:19

veg lifestyle

Sushi nu este un peparat agreat de foarte multe persoane, multe dintre ele nici nu au îndrăznit să-l încerce din cauza noutății neconvenționale pe care o aduce. Există două tipuri de reacție după ce ai gustat acest tip de mâncare, ori îți place la nebunie, ori îl urăști fără drept de apel. Ei bine, rețeta de astăzi își propune să lase un gust plăcut tuturor consumatorilor sau neconsumatorilor de sushi. Pentru că oamenii sunt reticienți în fața somonului semi-crud, rețeta de astăzi nu conține pește.

Ingrediente

-200 g orez pentru sushi (puteți folosi și normal, însă cel special este mult mai lipicios)

-1 avocado

-1 cartof dulce copt sau fiert

-1 ardei kapia

-2-3 frunze de varză roșie

-1 morcov

-semințe de susan negre

Mod de preparare

Orezul îl fierbeți conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Spălați și feliați legumele cu o grosime de aproximativ 1cm, iar cartoful îl lăsați la răcit după ce este copt și abia apoi îl feliați. După ce orezul s-a fiert, lăsați-l la răcit câteva minute.

Pregătiți rola de bambus: lipiți o folie mică de plastic, apoi puneți orezul și celelalte legume și rulați usor până la capăt. Este indicat să vă udați puțin degetele pentru a rula mult mai ușor.

Tăiați rondele după dimensiunea dorită și serviți cu sos de soia sau pasta wasabi.

Poftă bună!

Citește și: 2 rețete simple și delicioase ușor de întins pe pâine Tort cu cremă mousse și frișcă de cocos

În articolul Sushi vegan delicios cu legume:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
PARTENERI
Horoscopul zilei de 25 decembrie 2025. Vărsătorii sunt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 decembrie 2025. Vărsătorii sunt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Moş Crăciun a venit mai repede pentru deputaţi. Parlamentarii şi-au dat singuri mai mulţi bani pentru 2026
observatornews.ro
Moş Crăciun a venit mai repede pentru deputaţi. Parlamentarii şi-au dat singuri mai mulţi bani pentru 2026
Luca Zvaleni a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 16! Marele campion pleacă acasă cu premiul de 30.000 de Euro și stagiul la Retroscena: „Am fost cel mai fericit de pe pământ!”
a1.ro
Luca Zvaleni a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 16! Marele campion pleacă acasă cu premiul de 30.000 de Euro și stagiul la Retroscena: „Am fost cel mai fericit de pe pământ!”
Pandișpan pufos cu cacao, decorat festiv cu formă de brăduț
HelloTaste.ro
Pandișpan pufos cu cacao, decorat festiv cu formă de brăduț
Cum să depozitezi șoriciul de porc pentru a rămâne proaspăt și gustos. Trucul folosit de gospodine
Catine
Cum să depozitezi șoriciul de porc pentru a rămâne proaspăt și gustos. Trucul folosit de gospodine
Jocul Anului Clair Obscur: Expedition 33 a fost descalificat de la Indie Game Awards. De ce i-au fost retrase premiile câștigate
useit.ro
Jocul Anului Clair Obscur: Expedition 33 a fost descalificat de la Indie Game Awards. De ce i-au fost retrase premiile câștigate
Cel mai tare cadou de Crăciun pe care şi l-a făcut Ion Ţiriac
as.ro
Cel mai tare cadou de Crăciun pe care şi l-a făcut Ion Ţiriac
Cele mai proaste obiceiuri pentru creierul tău, conform experților Harvard
MediCOOL
Cele mai proaste obiceiuri pentru creierul tău, conform experților Harvard
Vanessa a plecat în vacanță cu mama ei, presupusa amantă a lui Adi Minune, și fratele! Ce face Bogdan de la Ploiești în acest timp
Spynews
Vanessa a plecat în vacanță cu mama ei, presupusa amantă a lui Adi Minune, și fratele! Ce face Bogdan de la Ploiești în acest timp
Copilul stă prea mult pe telefon sau tabletă? Ce e de făcut
DeParinti
Copilul stă prea mult pe telefon sau tabletă? Ce e de făcut
Tot ce trebuie să știi despre sindromul de apnee în somn: ce este, cum se manifestă și cum se tratează
MediCOOL
Tot ce trebuie să știi despre sindromul de apnee în somn: ce este, cum se manifestă și cum se tratează
Rețetă tradițională de sarmale cu carne de porc și orez. Ingrediente și pașii exacți de preparare
HelloTaste
Rețetă tradițională de sarmale cu carne de porc și orez. Ingrediente și pașii exacți de preparare
close
x