CulTOUR
CulTour 2021: Cristina Ciobănașu, despre planurile de călătorie. Cu cine își va petrece actrița următoarea vacanță

Publicat pe 04.05.2021 la 18:00. Actualizat pe 04.05.2021 la 17:56

Cristina Ciobănașu a fost invitata Alexandrei Gherman în cadrul unui interviu marca CulTour. Cele două au vorbit despre vacanțe și călătorii, într-o atmosferă destinsă și relaxată.

Antena 1

Actrița din serialul "Adela" a povestit unde intenționează să își petreacă zilele libere în această vară.

Cristina Ciobănașu, despre planurile de călătorie

Cristina Ciobănașu are planuri mari pentru această vară. Aceasta intentionează și își petreacă trei săptămâni alături de părinții din București și cu o prietenă în Corfu. Ea spune că va profita din plin de această escapadă în Grecia pentru a se relaxa și vizita cât mai multe atracții turistice.

Conștientă de restricțiile impuse de pandemia de coronavirus, Criss Ciobănașu a povestit în cadrul emisunii CulTour că, în funcție de modul în care vor evolua lucrurile, intenționează să meargă alpături de gașca de prieteni în Spania, pentru o nouă tură de distracție departe de platourile de filmare.

"Sunt foarte entuziasmată cu escape-ul ăsta. Să vedem ce ne iese. O să stăm probabil claie peste grămadă. Mulți în cameră. Cu distracție serile... unde găsim cazare, acolo mergem. Nu facem figuri nici la mâncare", a spus Criss Ciobănașu.

Află din materilul de video de mai jos cum se organizează Cristina Ciobănașu atunci când merge în vacanță. Actrița a povoestit cât durează să își facă bagajul și care sunt lucrurile pe care le ia cu ea atunci când călătorește.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman prezintă "Adela - Tot ce nu se vede"

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au o extra surpriză pentru fanii serialului Adela. Cei doi prezintă "Adela - Tot ce nu se vede", o producție exclusivă pentru a1.ro și Happy Channel. Cei doi sunt în misiune pe platouri și vă arată ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat.

În serialul "Adela", difuzat pe Antena 1 în fiecare joi, de la 20:30, Cristina Ciobănașu interpretează rolul Liviei Drăghici.

„Personajul pe care îl interpretez în acest serial se numeşte Livia Drăghici şi este parte din familia mare Andronic. Vorbim de o fată de bani gata, care a primit tot timpul tot ce şi-a dorit. Fetiţa preferată a familiei, Livia îşi permite să spună şi să facă orice. Urmează cursurile unei facultăţi, pentru că nu vrea să fie neapărat dependentă de familie, însă nici nu depune foarte mult efort, nici nu spune nu averii familiei!”, a declarat Cristina, care mai spune că noul său personaj este cu adevărat o provocare.

În articolul

CulTour 2021: Cristina Ciobănașu, despre planurile de călătorie. Cu cine își va petrece actrița următoarea vacanță

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp