CulTOUR
CulTour 2021: Emoțiile din timpul casting-ului și cum au obținut actorii rolurile din serialul “Adela”

Publicat pe 27.01.2021 la 17:56. Actualizat pe 27.01.2021 la 18:02

Criss și Vlad, gazdele emisiunii CulTour, oferă fanilor serialului „Adela” oportunitatea de a vedea ce se întâmpla în spatele camerelor de filmat: cum a fost la casting, emoțiile prin care au trecut actorii și proiectul „Adela” din punctul lor de vedere.

Actorii principali din serialul "Adela"

TV Happy

Distribuția serialului „Adela” a fost aleasă cu mare atenție, fiind unul dintre cele mai mari și ambițioase proiecte românești din ultimul timp. Lucrul pe care telespectatorii nu-l cunosc este modul în care actorii lor preferați au ajuns să primească rolurile din serial, care au fost emoțiile prin care au trecut și ce reprezintă pentru ei proiectul.

Criss și Vlad au stat de vorbă cu actorii de pe platourile de filmare și au aflat cât mai multe lucruri personale despre proba de casting a acestora.

Emoțiile din spatele unui rol bine jucat

Mara Oprea, protagonista serialului, a trecut prin niște emoții pe care nu le mai experimentase înainte. Tânăra recunoaște că i-a fost foarte greu, mai ales că era singura fără experiență. Una dintre scene nu i-a ieșit din prima, a fost destul de greu pentru o actriță debutantă să exprime sentimentele personajul interpretat.

Au fost 100 de fete înaintea mea și în jurul meu erau foarte multe actrițe care-și doreau foarte mult să obțină rolul. Mi-era foarte frică. La un moment dat cineva de acolo a venit și mi-a spus ceva la ureche, ceva personal, atunci m-a bufnit un plâns și secvența a ieșit foarte bine. Pentru secvența aia am luat casting-ul.

Alecsandru Dunaev, personajul principal masculin din Adela, mărturisește că perioada de dinainte de probe a fost „cea mai aglomerată și ciudată perioadă a vieții” lui. În momentul în care a aflat că a luat casting-ul și că a intrat în proiect nu i-a venit să creadă.

Mi-a luat vreo două săptămâni de repetiții încât să mă conving să e sigur și că rămân în proiect. Atât de mare a fost surpriza pentru mine. Nu mă așteptat să fiu fix eu norocosul.

Actrița Oana Moșneagu, care o interpretează pe Andreea, a povestit că proba pentru serialul Adela a fost cea mai grea și mai lungă probă din cariera ei. Casting-ul a ținut 4 zile și a fost foarte solicitant. În fiecare zi lista candidaților se restrângea din ce în ce mai mult, și faptul că ajungea tot mai aproape îi dădea putere și încredere de sine.

Am dat casting chiar și pentru personajul pozitiv principal. Într-un final personajul care mi-a fost distribuit a fost cel negativ, Andreea.

Marea actriță Nuami Dinescu a învățat de-a lungul carierei că cel mai important lucru este să știi când să taci și când să vorbești. Doamna Dinescu a trecut prin momente extrem de dificile în de-a lungul experienței actoricești, după cum mărturisește aceasta.

Am fost foarte fercită când Ruxandra Ion m-a contactat pentru rol. Am apucat să-i spun și mamei înainte de a pleca.

Actrița a declarat cu lacrimi în ochi că rolul din cadrul proiectului a ajut-o să se gântească și la altceva în afară de pierderea mamei ei. A reușit cumva să se bucure de micile momente fericite din viața ei, știind că este susținută de undeva de sus.

Nu rata serialul “Adela”, în fiecare joi, de la ora 20:30, pe Antena 1 !

Citește și:
În articolul

CulTour 2021: Emoțiile din timpul casting-ului și cum au obținut actorii rolurile din serialul “Adela”

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp