CulTOUR
CulTour 2021: În spatele camerelor, pe platoul de filmare al serialului “Adela”

Publicat pe 20.01.2021 la 16:26. Actualizat pe 21.01.2021 la 10:47

Criss și Vlad, gazdele emisiunii CulTour, oferă fanilor serialului „Adela” oportunitatea de a vedea ce se întâmpla în spatele camerelor de filmat: pregătirea actorilor, glumele de pe platou și pauzele bine meritate.

În spatele camerelor de filmat ale serialului "Adela"

TV Happy

Atmosfera din spatele camerolor este cu adevărat magică, micile greșeli ale actorilor sunt de-a dreptul delicioase, iar pauzele dintre scene scot la iveală prietenii și legături formate pe viață.

Actorul și solistul Răzvan Fodor, actual personaj în producția Adela, a stat de vorba cu simpatica Criss despre motivele pentru care telespectatorii ar trebui să urmărească noul serial.

Este un serial bine scris, luat de afară, după o rețetă care a prins foarte bine. Vă asigurăm că facem totul la cel mai înalt nivel. Totul se filmează în regim de film. Pe vremuri nu existau camerele astea, cel puțin acum 15 ani. Muzica e foarte bună și actorii sunt excepționali.

Micile stângăcii ale actorilor de pe paltourile de filmare oferă serialului o amprentă personală. Proiectul este unul de suflet pentru majoritatea actorilor, motiv pentru care rezultatul este unul cu adevărat impresionant.

Primele episoade din serialul Adela, au debutat pe data de 14 ianuarie, după o pauză de la filmări din cauza restricțiilor impuse de noul virus Covid-19.

Mara Oprea, protagonista serialului, ne-a oferit la rândul său un motiv pentru care ar trebui să urmărim cu interes producția la TV:

Scenariul este unul complex și interesant și am putut să și adaptăm foarte multe lucruri. Când ai impresia că totul se se termină frumos, cu final fericit se mai întâmplă ceva.

Echipamentul de pe platou este la alt nivel. Producția acestui serial duce domeniul actoricesc din România la un alt nivel.

Ioana Ginghină: Când am citit scenariul primelor 12 episoade am rămas impresionată. Fiecare episod se termina într-un mod foarte palpitant. O să prindă foarte bine, în perioada asta avem nevoie de o poveste românească.

Marea actriță a României, Anca Sigartău, a oferit un interviu în exclusivitate pentru emisiunea CulTour, în care și-a exprimat părerea sinceră despre esența reală care stă la baza serialului Adela.

Este o poveste pentru că este cedată de nume mari din această industrie, pentru că e foarte bine scris, pentru că ridică niște probleme reale. Oamenii au nevoie de povești.

Citește și:
În articolul

CulTour 2021: În spatele camerelor, pe platoul de filmare al serialului “Adela”

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp