CulTOUR
CulTour 2022: Mai multe despre parenting cu Ștefana Darzeu, actrița din “Adela” și cele două fetițe Alma și Matilda

Publicat pe 15.06.2022 la 11:29. Actualizat pe 15.06.2022 la 19:39

Ștefana Darzeu oferă mai multe detalii despre parenting și își spune povestea rolului de părinte împreună cu cele două fiice, Alma și Matilda.

Ștefana Darzeu din "Adela"

Instagram/Stefana Darzeu

Ștefana Darzeu face parte din distribuția serialului “Adela” și reușește de fiecare dată să aducă un zâmbet pe buze telespectatorilor de pretutindeni. Dacă pe plan profesional reușește să-și susțină meseria de fiecare dată, pe plan personal joacă rolul de mămică așa cum știe mai bine. Actrița a venit alături de fiicele Alma și Matilda pentru un interviu de poveste în cadrul CulTour 2022.

Mai multe despre parenting cu Ștefana Darzeu, actrița din “Adela” și cele două fetițe Alma și Matilda

Dacă o recunoaștem pe Ștefana Darzeu de pe marile scene sau pur și simplu de pe micile ecrane, acolo unde joacă un rol special în serialul “Adela”, puțini cunosc detalii despre viața sa personală. Este mămica a două fetițe de 4 ani și reușește cu foarte multă muncă să-și susțină atât cariera profesională, cât și cea de părinte.

Urmărește CulTour, de luni până vineri de la 17.30, doar la Happy Channel

Alma și Matilda sunt două suflete pline de viață ce își doresc aceeași meserie ca a mamei lor. Dacă anumiți copii se simt timizi atunci când sunt puși în fața camerelor, micuțele reușesc cu dezinvoltură să-și expună punctele de vedere, indiferent de context. Ca orice copil, adoră să se uite la desene, dar să și mănânce dulciuri, atunci când li se permite acest lucru de către părinți. Cât despre Ștefana Darzeu, aceasta se transformă și personaje inedite chiar și acasă, atunci când intră în jocurile fetițelor și le citește diverse cărți cu povești.

Ștefana Darzeu recunoaște că nu poate întotdeauna să le aibă însoțitoare pe cele două minuni ale sale, însă atunci când o face, Alma și Matilda îi surprind fiecare trăsături pe scenă.

Citește și:

“E seară de obicei când sunt spectacolele, dar mergem la cele pentru copii.”, recunoaște Ștefana Darzeu. Are peste 8 mii de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde își încântă fanii cu fotografii postate fie de pe platourile de filmare, fie de pe scenele teatrelor.

Ștefana Darzeu, alături de fiicele Alma și Matilda la CulTour 2022

Alma Și Matilda au recunoscut că se ceartă deseori atunci când trebuie să împartă jucării, chiar dacă la început au declarat că se înțeleg destul de bine. Atunci când este în sânul familie, Ștefana Darzeu interpretează personajul “Doamna Struț”.

“Doamna Struț este un personaj dintr-o carte de povești pentru copii. Și noi uneori ne jucăm că facem balet și atunci vorbesc ca doamna struț.”, spune vedeta din “Adela”. Deși acum este fericita mămică a două fetițe, atunci când doctorii i-au împărtășit vestea, aceasta s-a văzut destul de “îngrozită” de situație.

Citește și:

„Era ceva cu totul nou. Un dar de la univers, pentru că mereu mi-am dorit două fetițe. Am reușit la o lună după ce-am născut să joc Cenușăreasa. Am încercat să nu pun pe hold viața de artist și am jucat, dar având grijă să petrec suficient timp cu ele și să le prioritizez.”, recunoaște Ștefana Darzeu. Deși energice și pline de viață, Alma și Matila au fost “scuzate” chiar de mama lor pentru simplul fapt că nu au reușit să doarmă la prânz, de aceea și hiperactivitatea de care au dat dovadă.

În articolul

CulTour 2022: Mai multe despre parenting cu Ștefana Darzeu, actrița din “Adela” și cele două fetițe Alma și Matilda

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp