CulTOUR
CulTour 2022: Toto Dumitrescu dezvăluie secretele unei vieți sănătoase și echilibrate. Cum reușește actorul să îmbine viața personală cu cea profesională

Publicat pe 23.03.2022 la 10:13. Actualizat pe 23.03.2022 la 18:21

Toto Dumitrescu dezvăluie la CulTour 2022 secretele unei vieți sănătoase și echilibrate. Cum reușește actorul din “Adela” să îmbine viața personală cu cea profesională.

Toto Dumitrescu dezvăluie secretele unei vieți sănătoase

Happy Channel

Toto Dumitrescu dezvăluie la CulTour 2022 secretele unei vieți sănătoase și echilibrate. Cum reușește actorul din “Adela” să îmbine viața personală cu cea profesională, astfel încânt să nu aibă un program haotic pe care să nu îl poată controla.

De asemenea, Vlad Gherman a fost cel care a făcut câteva dezvăluiri despre în legătură cu viața sa personală.

Toto Dumitrescu dezvăluie secretele unei vieți sănătoase și echilibrate

Toto Dumitrescu recunoaște că se numără printre norocoși, asta pentru că nu are prea multe secvențe de filmat în cadrul serialului “Adela” și astfel își permite să ducă o viață sănătoasă așa cum își dorește. Actorul spune că nu mai consumă carne de aproximativ patru ani, însă a reușit treptat să o înlocuiască cu alte alimente care îi aduc aportul necesar de proteine.

“Eu nu mai mănânc carne de vreo patru ani. Nu sunt chiar atât de fit pe cât pare. Sunt vegetarian. Sunt multe alternative pentru carne. Proteine iei foarte multe și din plante, tofu, nuci, semințe, grăsimi sănătoase. Foarte multe opțiuni, ciuperci, linte. Sunt multe opțiuni dacă vrei să devii vegetarian.”, a mărturisit Toto Dumitrescu.

De asemenea, actorul a recunoscut că atunci când merge la sală reușește să-și antreneze doar brațele, de care are grijă în special. Cât despre Vlad Gherman, acesta a vorbit despre obiceiurile sale alimentare, dar și despre momentele în care ajunge în sala de forță, acolo unde se antrenează alături de prieteni.

“Eu am foarte mult de filmat, timpul nu îmi permite să ajung la sală. Reușesc să dorm câteva ore în plus. Chiar mă duc la sală, eu într-adevăr fac sală. Functional Training, îmi place să lucrez aproape toate grupele musculare într-o săptămână. Ocazional mă duc la sală și trag de fiare. Nu lucrez doar brațe.”, a mărturisit Vlad Gherman într-un moment de sinceritate.

Vlad Gherman și Toto Dumitrescu, într-o conversație amicală cu iz educativ

Cât despre diete, Vlad Gherman spune că nu poate trăi fără carne și nu se poate vedea în postura de vegetarian.

“Eu sunt carnivor. Mănânc foarte multă carne. Ouă, avocado, în rest trebuie să am o sursă proteică animală. Carne de pui, piept de curcan, rar vită și mai rar, pește. Dar mănânc și salate. Încerc să iau puțin din toate.”, a spus Vlad Gherman.

Cei doi au fost invitați în emisiunea lui Cătălin Oprișan, acolo unde unde au vorbit atât despre “Adela”, cât și despre viața lor privată, atunci când nu se află pe platourile de filmare. Toto Dumitrescu se numără printre cei mai iubiți actori la momentul actual cu peste 26 de mii de fani pe contul personal de Instagram. Cât despre Vlad Gherman, acesta este urmărit de peste 700 de mii de fani în online, acolo unde postează fotografii și filmulețe din viața personală, cât și profesională.

În articolul

CulTour 2022: Toto Dumitrescu dezvăluie secretele unei vieți sănătoase și echilibrate. Cum reușește actorul să îmbine viața personală cu cea profesională

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp