Happy People
Actorul Burak Berkay Akgül a dezvăluit care e noul proiect la care lucrează în Cappadocia. În ce producție îl pot vedea fanii

Publicat pe 03.09.2024 la 08:47. Actualizat pe 03.09.2024 la 10:34

Celebrul actor Burak Berkay Akgül a vorbit într-un interviu despre noul său proiect la care lucrează, iar fanii sunt încântați să afle că îl vor revedea pe micile ecrane.

Burak Berkay Akgül

Instagram

Regizorul Güzel Aşklar Diyarı a ales numai actori de seamă care să facă parte din distribuția noului său serial. Filmările au început în Cappadocia, acolo unde Burak Berkay Akgül a mai filmat în trecut.

În ce serial va juca actorul Burak Berkay Akgül

Noul proiect se anunță a fi unul de anvergură pentru că din distribuție fac parte staruri precum Halil Ergün, Özgü Kaya, Meltem Cumbul, dar și tânărul actor Burak Berkay Akgül.

Citește și:

Actorul Burak Berkay Akgül va interpreta rolul lui Arhan Alaca. El și-a amintit cu drag că ultimul său proiect a fost, de asemenea, filmat în Cappadocia, iar acum, întoarcerea lui în această locație e ca un déjà vu.

“Petrecem acum mult timp în această locație superbă din nou. Faptul că filmez alături de Mahsun Kırmızıgül adaugă și mai multă profunzime noului serial. Sunt foarte încântat de noul proiect, în special pentru că serialul unde poveștile adiacente sunt unele puternice și sunt doar actori de calitate în distribuție”, a povestit Burak Berkay Akgül, potrivit msn.com.

View this post on Instagram

A post shared by Burak Berkay (@burakberkayakgul)

Burak a mai oferit și câteva detalii despre rolul pe care îl va interpreta, Arhan.

“Chiar dacă Arhan este mezinul familiei Alaca, este o persoană independent și are deja ordine pusă în viață, în comparație cu frații săi mai mari. Conceptele de familie, sinceritate și încredere sunt foarte importante pentru el, dar o dată cu apariția lui Deniz (interpretat de Özgü Kaya), el o va apuca pe un alt drum, iar familia nu doar că va fi surprinsă de această situație, dar vor cunoaște o față de-a lui Arhan pe care nu o știau”, a mai povestit Burak.

Citește și:

Serialul numit “Tărâmul iubirilor frumoase” spune povestea intrigantă și misterioasă a familiei Alaca, una dintre cele mai influente familii din Cappadocia, iar acțiunea de învârte în jurul iubirii dintre Deniz și Arhan, care vin din două culture diferite. Echilibrul familiei Alaca se frânge atunci când Arhan trebuie să aleagă între familia lui și povestea de dragoste pe care vrea să o trăiască.

Actorul Burak Berkay Akgül a devenit foarte îndrăgit de public după rolul său din serialul Safir, unde a jucat alături de Özge Yağız.

Într-un interviu recent, actorul a vorbit despre meseria de actor și ce înseamnă pentru el actoria.

“Telespectatorii vor urmări dragostea de iubire imposibilă dintre Yaman și Feraye, conflictele pe care le au între ei, personalitatea care îi transformă și cum îi afectează întregul procesc. Am mai avut șansa de a lucra în Cappadocia și în trecut.”, a spus actorul despre povestea serialului Safir.

S-a arătat extrem de mândru de faptul că telespectatorii vor putea urmări o poveste inedită filmată în Cappadocia.

Citește și:
În articolul

Actorul Burak Berkay Akgül a dezvăluit care e noul proiect la care lucrează în Cappadocia. În ce producție îl pot vedea fanii

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp