Özgü Kaya și Burak Berkay Akgül formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de actori din seriale turcești. Ce au postat împreună

Publicat pe 19.08.2024 la 09:00 Actualizat pe 19.08.2024 la 10:40

Actorul Burak Berkay Akgül, din serialul “Safirul” și frumoasa actriță Özgü Kaya formează un cuplu atât pe micile ecrane, cât și în viața reală.

Burak Berkay Akgül

Instagram

Deja nu e mai e un secret faptul că actorii Burak Berkay Akgül și Özgü Kaya se iubesc și în realitate așa cum se iubesc pe micile ecrane.

Noile imagini cu Burak Berkay Akgül și Özgü Kaya pe platourile de filmare

În fotografiile pe care le-au făcut cei doi pentru promovarea serialului, în Cappadocia, ei apar extrem de îndrăgostiți și își zâmbesc cu subînțeles.

Citește și: Burak Berkay Akgul va experimenta primul său test adevărat într-o nouă serie turcească. Este vorba despre proiectul Guzel Asklar Diyari

Fotografiile nu aveau cum să treacă neobservate de fanii serialului. În noul sezon al serialului Safir vor juca și alți actori de renume precum Halil Ergün și Meltem Cumbul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Serialul regizat de Mahsun Kırmızıgül a atras atenția telespectatorilor datorită chimiei care există între actorii Burak Berkay Akgül și Özgü Kaya. Chimia dintre ei trece dincolo de micile ecrane și le face inimile să tresalte și în realitate.

Vezi aici imagini recente cu celebrul cuplu!

Cei doi îndrăgostiți au cucerite inimile a mii de telespectatori care abia așeaptă să îi revadă în noul sezon. Toată vară fanii i-au urmărit pe Burak Berkay Akgül și Özgü Kaya pe rețelele de socializare și au aflat și mai multe detalii despre povestea lor de dragoste.

Este clar că acest cuplu este deja unul dintre favoritele telescpectatorilor dintre toate cuplurile formate pe platourile de filmare ale serialelor turcești recente.

Filmările la noul sezon din serialul Safir (Güzel Aşklar Diyarı) se desfășoră în Istanbul și au început acum doar câteva zile. Imaginile publicate în mediul online de la filmări au atras atenția fanilor care sunt nerăbdători să își vadă din nou actorii preferați.

Serialul Safir este produs de Medyapım și Boyut Film și Fatih Aksoy, cu scenariul scris Özlem İnci Hekimoğlu și Nil Güleç Ünsal, povestea noului sezon va întrece așteptările fanilor cu răsturnări de situație neașteptate.

Citește și: Özge Yağız și Burak Berkay Akgül au fost surprinși în timp ce se sărutau. Actorii se află în vacanță

După ce a format un cuplu cu Gokberk Demirci în "Jurământul" și a ținut să aibă aceeași relație și în viața reală, Özge Yağız și-a găsit un nou partener căruia să-i ofere toată iubirea de care dă dovadă. De asemenea, Burak Berkay Akgül a format un cuplu cu actrița Hira Koyuncuoğlu.

Tânărul actor Burak Berkay Akgül este recunoscut pentru proiectele în care s-a implicat de-a lungul timpului, însă cu toate acestea Safir i-a adus fără doar și poate recunoaștere internațională. A jucat alături de Ilhan Șen și Ozge Yagiz, formând un tricou care a fost multă vreme judecat.

Citește și: Armonia dintre Özge Yağız și Burak Berkay Akgül îi încântă cu adevărat pe fani. Imaginile care au apărut în mediul online

În articolul

Özgü Kaya și Burak Berkay Akgül formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de actori din seriale turcești. Ce au postat împreună

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 septembrie 2024. Racii au parte de oportunități pe mai multe planuri. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul de tramvai în care a murit angajatul SPP. Martorii, terifiați: "Vagonul l-a făcut praf!"
a1.ro
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
HelloTaste.ro
Copănele de pui în crustă crocantă de porumb. Rețetă adorată de întreaga familie
Catine
Ai auzit și tu de planta care „se roagă”? Află de ce este bine să o ai în casă și cum să ai grijă de ea
useit.ro
Primele recenzii iPhone 16. Ce spun experții și utilizatorii despre noul smartphone Apple
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, replică genială pentru un bărbat care i-a transmis că poartă un hanorac de 60 de lei!
MediCOOL
Somnul recuperat în weekend scade riscul de boli de inimă, arată un studiu
Spynews
Lora s-a căsătorit civil astăzi cu Ionuț Ghenu! Primele imagini cu cei doi
DeParinti
Ce trebuie să faci pentru a crește stima de sine a fetei tale, potrivit cercetătorilor de la Harvard
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de castravete amar. Ce beneficii poate oferi această băutură
HelloTaste
Cremă de lămâie, pentru prăjituri și torturi
x